Konu: [15.12.2020,Klaus_Diamond, Ren_Kimura] PG ve Fear-RP  (Okunma sayısı 870 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.12.2020 07:58
Arkadaşım, madem ben videoyu kendi çıkarıma göre kırptım kendi kanıtını at. O siyah araç siz benim başımda bekledikten sonra geliyor, burada kime hâlâ yalan söylüyorsun? Yöneticiler gerekli kararı verir ve tam videoyu atmam senin lehine olur, 10'ar dakikalık videoları youtubede yüklememek için kısalttığım videoda siyah aracın ne zaman geldiği gözükmüyor belirteyim siyah araç geliyor fazla zaman geçmeden bu olay oluyor, eğer hali hazırda çalıyor olsaydınız bu durumdan önce o aracın orda bulunması ve sizin çalıyor olmanız gerekirdi.

Ek olarak, sürekli videonun devamını istediğin için kanıt olarak olaydan kısa süre öncesinin ss lerini koyuyorum. Hani sözde ben oradayken siyah araçtan çalıyordunuz ya... Farkındaysanız ben sizin ile role girdiğimde çevrede herhangi bir araç bulunmuyor. Zamana da iyi bakmanızı tavsiye ederim.
Kanıt1: https://i.hizliresim.com/rmAoBS.jpg
Kanıt2: https://i.hizliresim.com/RvtUvs.jpg
« Son Düzenleme: 15.12.2020 08:44 IDoqukanPasa »

#11 - 15.12.2020 09:58
Merhabalar tekrardan,
Öncelikle şikayetin gereksiz olduğunu belirtmeliyim, video da tamamen çıkarlar uğruna rol ortasında kesilip durmuştur.

Söyleyeceklerinize karşı olarak öncelikle; Fear-RP demişsiniz. Fear-RP için bir gereksinim yok, 2 kişiyiz; tek kişisiniz. Ayrıca güvenli bölgedeyiz.
İkinci olarak: Aracınızdan eşya çalmadığımızı size yüzlerce kez belirtmemize rağmen hala daha öne sürüyorsunuz; videoda da açıkça görüldüğünü düşündüğüm olay sizin motorunuzun kilidinin açılması, IC arkadaşımın siyah arabaya yaklaştığı an ile denk gelmiştir. Raslantıdır.

Role gelirsek; bilmiyorum görmenin bir yolu var mıdır fakat çalmadığımızı size yaklaşık 10-15 dakika boyunca açıklamaya çalıştık, IC olarak. Siz ise 2-3 defa gelip defalarca tehdit savurdunuz. Tek başınaydınız biz 2 kişiydik rolü bozmadık, üstünüze gelmedik. Yüzlerce kez size üstümüze gelmemeniz gerektiğini, bizim bir hata yapmadığımızı, sizin bir hata yaptığınızı ve kontrol etmeniz gerektiğinizi söyledik.

Son olarak; emote’sız çalma konusunda art niyetimiz olsa kaçardık. Kaçsaydık suçlamayı kabul ederdim, etmiyorum. Olayı ‘Güzel motormuş he.’ diyerek sizi role dahil ederek, ardından emote vermeden rolümü siyah araca çevirdiğim için kabul ediyorum. Emote vermem gerekirdi, onun dışında şikayetin savunmamı yaptığım için sonuna gelindiğini düşünüyorum. Yetkililere bırakalım.
« Son Düzenleme: 15.12.2020 10:58 denizcreate »

#12 - 15.12.2020 10:06
Öncelikle aracın önünden bagajdaki bir şeyi alamazsınız bilginiz olsun bu bir denk gelme değil. İkincisi ben rol devamı olarak evet üstünüze yürüyüp soru sordum ve verdiğiniz cevaplar gerçekten tatmin edici değildi.  Brawl izni istediğimde benim de yanımda bir kişi vardı ve sizin fear-rp yapmanız gerekliydi, brawl izini vermiyorsunuz ve üstüne üstlük hâlâ agresif rol sergiliyorsunuz.
Son olarak art niyetimiz olsa kaçardık demeniz gerçekten gülünç videoda "Kaç **" yazdığın gayet görülüyor fakat arkadaşın farkettirmemek adına lafı hemen çevirdi.
Dediğiniz gibi yöneticilere bırakmak en doğru karar olur.
« Son Düzenleme: 15.12.2020 10:11 IDoqukanPasa »

#13 - 15.12.2020 11:05
Öncelikle yanınızda birisi olduğunu iddia etmişsiniz, haberimiz yok. Gelen kişi arkadaşınız ise bir çok kez onunla role girmeyi denedim; motorunun güzel olduğunu söyledim. Hiç yanıt alamadım. Aynı birlikte olmadığınızı da görüyorum. Herhangi bir emote'da verilmedi sadece bir motor gelip yan tarafta durdu, sıradan bir hırsız sandım. Bu sizin yetersiz rol hatanızdır. Agresif rolü sergilediğimiz saat'e bakmanızı öneririm. Olay geçmiş bitmiş, tekrar gelip 'brawl izni' yazıyorsunuz.

Art niyet mevzusunda ise 3.kez belirtiyoruz size: 'Kaç' yazmamın sebebi siyah araçtan malı çalmamız, sizinle hiçbir alakası yoktur. Zaten farkederseniz arkadaşım 'niye kaçalım' tarzı bir cümle kurdu. O cümleyi gördükten sonra kaçarsam yanlış anlaşılacağını anladım, motoru kapatıp indim; düzgün bir şekilde konuşmaya devam ettim.

#14 - 15.12.2020 11:09
Ben de diyorum ki aracın önündeyken bagajından sistemsel olarak eşya alamazsınız. Göz göre göre inkar etmeye devam ediyorsunuz, bırakalım da yöneticiler karar versin.

#15 - 15.12.2020 18:28
Aracın önündeykende alınabilir yanındaykende alınabilir arkasındaykende alınabilir ve o çuvalı siyah araçtan aldık çok merak ediyorsan bugünde hırsızlık yapıp deneyebilirsin burada daha fazla savunma yapmayacağım eksilmeyen 300 doların için bizi forumlarda uğraştırıyorsun.

#16 - 20.12.2020 23:38
Konu kapanabilir, sistemsel olarak yeni güncellemeyle bu sorun ortadan kalkmış.
« Son Düzenleme: 28.12.2020 22:01 IDoqukanPasa »

#17 - 29.12.2020 14:20
K&A.