Merhabalar tekrardan,
Öncelikle şikayetin gereksiz olduğunu belirtmeliyim, video da tamamen çıkarlar uğruna rol ortasında kesilip durmuştur.
Söyleyeceklerinize karşı olarak öncelikle; Fear-RP demişsiniz. Fear-RP için bir gereksinim yok, 2 kişiyiz; tek kişisiniz. Ayrıca güvenli bölgedeyiz.
İkinci olarak: Aracınızdan eşya çalmadığımızı size yüzlerce kez belirtmemize rağmen hala daha öne sürüyorsunuz; videoda da açıkça görüldüğünü düşündüğüm olay sizin motorunuzun kilidinin açılması, IC arkadaşımın siyah arabaya yaklaştığı an ile denk gelmiştir. Raslantıdır.
Role gelirsek; bilmiyorum görmenin bir yolu var mıdır fakat çalmadığımızı size yaklaşık 10-15 dakika boyunca açıklamaya çalıştık, IC olarak. Siz ise 2-3 defa gelip defalarca tehdit savurdunuz. Tek başınaydınız biz 2 kişiydik rolü bozmadık, üstünüze gelmedik. Yüzlerce kez size üstümüze gelmemeniz gerektiğini, bizim bir hata yapmadığımızı, sizin bir hata yaptığınızı ve kontrol etmeniz gerektiğinizi söyledik.
Son olarak; emote’sız çalma konusunda art niyetimiz olsa kaçardık. Kaçsaydık suçlamayı kabul ederdim, etmiyorum. Olayı ‘Güzel motormuş he.’ diyerek sizi role dahil ederek, ardından emote vermeden rolümü siyah araca çevirdiğim için kabul ediyorum. Emote vermem gerekirdi, onun dışında şikayetin savunmamı yaptığım için sonuna gelindiğini düşünüyorum. Yetkililere bırakalım.