Savunmamı yapıyorum..
Öncelikle PowerGame şikayetini kabul etmiyorum, ben toplamda iki çuval aldım oda arkamdaki siyah araçtandı, motorla aramızdaki mesafeyi görebilirsiniz o mesafeden komut işlemiyor deneyebilirsiniz yani sizden almadım.Oyun içerisinde videodada gözüktüğü gibi "bir tane çuvalımı aldınız" diyip çuvalları sattıktan sonra forumda " üç tane çuvalımı aldılar" demeniz ayrı bir konu ve ooc yalancılığa girer zaten oraya hiç değinmiyorum ve çuvalınızı çalma suçlamasını kabul etmiyorum, sanki araçtan çuval alırken "Motorun bagajını açar ve çuvalı alır" emotesini veriyormuşsunuz gibi bana powergame'den şikayet açmanız saçma bir durum sunucuda kimse bagajdan çuvalı alıp satarken emote vermiyor ki sizde vermediniz videonun devamınıda atarsanız siyah araçtan bir çuval daha alırkenki halimi ve sizin çuval satma emotesi vermediğinizi görebilirsiniz, "cukka" ve "kaç" kelimelerini siyah aracın sahibi için yazdık sen kendi kamera bakış açından farklı gözüktüğü için senden çaldığımızı sandın ve sana bu durumu pmden defalarca belirttim sen sürekli şikayet açılacaktır spamı attığın için sinir oldum ve sana boş yapmamanı söyledim buda hakarete girmez.
FearRP konusuna gelirsek sen tek kişisin biz ise iki kişiyiz ben kaslı 7 seviyeyim yani fearrp yapmamızı gerektiren bir durum yok aksine senin yapman gerekirdi ki fearrplik bir durum ortada yok ayriyetten orası GBİ alan sürekli bize karşı agresif rol sergiledin biz sakince konuştuk en son bizi tehtid ettiğinde kaskını parçalarım dedim,bunlarda senin attığın sslerde mevcut zaten gbi alanda fearrp mi olurmuş? Olsa bile iki kişiyiz yani, bu arada o sste B kanalını bölen adamdan şikayetçiyim aktif rolde b böldüğü için b bölmekten işlem uygulanmasını istiyorum Savunmam bitmiştir.
Yetkililer gereğini düşünene kadar yorum yapmazsanız sevinirim konu uzayıp gidiyor ve amacından sapıyor saygılar
Videonun tamamını at seninle konuşurkende siyah araçtan çuval aldığım ortaya çıkacak zaten.