0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben ss te görünmüyorum fakat şöyle olduki araçla vinevood tarafından geliyordum direk arabama aim alıp ateşledi aracım bozuldu bende sağa çekip indim adamın aimi hala üzerimdeydi.
Yav birader başta yok ben değilim yok pdle roldeydim falan dedin. Şimdide öyle böyle diyorsun. Aim olduğun çok net belli. Hiç bir bilek öyle kayıpta öyle net ayış yapamaz. Üstüne üstlük gelenin biz olduğundan nasıl bu kadar emindinde direk ateş açtın? Wall hack olduğun kesin zaten. Bu 2. Yakalayışım seni. Aimde gayet net belli. Konuyu daha fazla çevirmeye gerek yok her şey ortada.
Alıntı yapılan: Noptech - 19.10.2020 19:48Yav birader başta yok ben değilim yok pdle roldeydim falan dedin. Şimdide öyle böyle diyorsun. Aim olduğun çok net belli. Hiç bir bilek öyle kayıpta öyle net ayış yapamaz. Üstüne üstlük gelenin biz olduğundan nasıl bu kadar emindinde direk ateş açtın? Wall hack olduğun kesin zaten. Bu 2. Yakalayışım seni. Aimde gayet net belli. Konuyu daha fazla çevirmeye gerek yok her şey ortada.Sakız gibi uzatmaya gerek yok. Elinde kanıt yok, yok efendim gayrımeşhur wall hack, yok aimbot kullanıyor. Daha da yorum yapmayacağım.
Alıntı yapılan: gayrımeşhur - 19.10.2020 20:22Alıntı yapılan: Noptech - 19.10.2020 19:48Yav birader başta yok ben değilim yok pdle roldeydim falan dedin. Şimdide öyle böyle diyorsun. Aim olduğun çok net belli. Hiç bir bilek öyle kayıpta öyle net ayış yapamaz. Üstüne üstlük gelenin biz olduğundan nasıl bu kadar emindinde direk ateş açtın? Wall hack olduğun kesin zaten. Bu 2. Yakalayışım seni. Aimde gayet net belli. Konuyu daha fazla çevirmeye gerek yok her şey ortada.Sakız gibi uzatmaya gerek yok. Elinde kanıt yok, yok efendim gayrımeşhur wall hack, yok aimbot kullanıyor. Daha da yorum yapmayacağım.Tabi, daha namlunun ucu bana bile dönük değilken aracıma kurşun gelmeside bilektir herhalde?