Konu: Ballarini Crew bir çok hile.  (Okunma sayısı 1488 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Raw

*
v2 Oyuncusu
#20 - 19.10.2020 19:22
Ben ss te görünmüyorum fakat şöyle olduki araçla vinevood tarafından geliyordum direk arabama aim alıp ateşledi aracım bozuldu bende sağa çekip indim adamın aimi hala üzerimdeydi.
Sen "SS'te" görünmüyorsun, "şöyle oldu ki" diyorsun, "Vicewood"' tarafından geliyordum diyosun, arabama aim alıp ateşledi diyorsun. Arkadaşım, sen ne diyosun ya

Raw

*
v2 Oyuncusu
#21 - 19.10.2020 19:33
İletilerine ufaktan bir göz atayım dedim, dört iletin var üçü şikayet. Diğer iletilerinde bu şikayeti açan arkadaşlarla aynı şikayet. Allah allah tesadüfe bak sen

#22 - 19.10.2020 19:48
Yav birader başta yok ben değilim yok pdle roldeydim falan dedin. Şimdide öyle böyle diyorsun. Aim olduğun çok net belli. Hiç bir bilek öyle kayıpta öyle net ayış yapamaz. Üstüne üstlük gelenin biz olduğundan nasıl bu kadar emindinde direk ateş açtın? Wall hack olduğun kesin zaten. Bu 2. Yakalayışım seni. Aimde gayet net belli. Konuyu daha fazla çevirmeye gerek yok her şey ortada.

Raw

*
v2 Oyuncusu
#23 - 19.10.2020 20:22
Yav birader başta yok ben değilim yok pdle roldeydim falan dedin. Şimdide öyle böyle diyorsun. Aim olduğun çok net belli. Hiç bir bilek öyle kayıpta öyle net ayış yapamaz. Üstüne üstlük gelenin biz olduğundan nasıl bu kadar emindinde direk ateş açtın? Wall hack olduğun kesin zaten. Bu 2. Yakalayışım seni. Aimde gayet net belli. Konuyu daha fazla çevirmeye gerek yok her şey ortada.

Sakız gibi uzatmaya gerek yok. Elinde kanıt yok, yok efendim gayrımeşhur wall hack, yok aimbot kullanıyor. Daha da yorum yapmayacağım.
« Son Düzenleme: 22.10.2020 14:21 gayrımeşhur »

#24 - 24.10.2020 00:24

Sakız gibi uzatmaya gerek yok. Elinde kanıt yok, yok efendim gayrımeşhur wall hack, yok aimbot kullanıyor. Daha da yorum yapmayacağım.

Tabi, daha namlunun ucu bana bile dönük değilken aracıma kurşun gelmeside bilektir herhalde?

Raw

*
v2 Oyuncusu
#25 - 24.10.2020 15:10

Tabi, daha namlunun ucu bana bile dönük değilken aracıma kurşun gelmeside bilektir herhalde?

KDÖDŞDMDŞDKSMŞSIDÖDĞDJDİDODMDŞDKSN
aynen adamim benim deagleım pompalı işlevi görüyor saçmalarına baksana

Raw

*
v2 Oyuncusu
#26 - 24.10.2020 15:12
kendinizi bu kadar küçük düşürebilirsiniz ancak, bari birisinin üstüne çamur atarken bile düzgün atın, sse dikkatli bakarsanız (veya bakmanız yeterli) sağ taraftaki yoldaşlarımın size ateş ettiği görebilirsiniz

#27 - 24.10.2020 18:20
Yine yalan diyip duruyorsun. Hadi her şeyi geçtim. Videoda görüldüğü gibi ismim 1 kere bile gözükmüyor. Ben köşeyi döndüğüm gibi sen ateş ediyorsun. Gelenin ben olduğumu nereden biliyorsun? Kişilerle artık daha fazla tartışmak istemiyorum. Bir an önce yönetici kararı bekliyoruz.

#28 - 24.10.2020 21:33
Nathan Landolfi için net olarak kanıt var, yasaklanacak. Arthur Ballarini'nin aimbot suçlaması için yeterli bir kanıt yok.

Wall hack konusundaki suçlamalar isabetli gibi gözüküyor, Noptech'in sorusuna karşılık olarak savunmanızı bekliyorum. @gayrımeşhur

Raw

*
v2 Oyuncusu
#29 - 24.10.2020 21:38
Müsait olunca savunma ek yapacağım @balvenie