Konu: Ballarini Crew bir çok hile.  (Okunma sayısı 1466 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 19.10.2020 00:16
Olayla ilgim yok, PD ile roldeydim.

Kesin yoktur.

Arkadaşım, senin boş beleş iftiraların için zamanım yok. İkisi aynı rol değil hala ne anlatıyorsun.

Pardon kanka biz başka serverdaydık herhalde. Aksi taktirde ban yememek için çırpınışlar olduğunu düşünürdüm.
« Son Düzenleme: 19.10.2020 00:21 Noptech »

Raw

*
v2 Oyuncusu
#11 - 19.10.2020 01:45
pardon pardon görmedim, bekle videoyu atayım

Raw

*
v2 Oyuncusu
#12 - 19.10.2020 01:48
o kısmı alamamışım, orada zaten hilelik bir vuruş da yok. Bir hit atıyorum bunun neresi hile allah aşkına

#13 - 19.10.2020 02:02
Güzel artık ben değilim diye inkar etmiyorsun. Ama aim konusuna o kadar odaklanmışsın ki wall hack kullanmadığınıda inkar etmiyorsun. Wall hack kullandığın kesin zaten isim bile gözükmeden sıkıyorsun. Hadi bana sıktın o esnada ordan geçen Adrian karakteri niye kurşun yiyor. İnkar etmekten vazgeç artık. Videoda her şey belli aimin 3 kişi arasında su gibi kayıyor.

#14 - 19.10.2020 02:17
Merhaba, kendi adıma savunma yapacağım. Sizi takip ettik adamınızı düşürdük ne hikmetse zaten düşürdüğümüzden bir dakika sonra gelip aynı yere bize silah çekiyorsunuz, orada tek ateş eden ben değildim. Benle birlikte Ryan karakteri ve sağdan bir kişi daha ateş etti size. Burada suçlamayı benim adıma yapmış olman yanlış. Hasar loglarında zaten her şey belli olacaktır. Yönetim kararı.

#15 - 19.10.2020 06:10
Merhaba, kendi adıma savunma yapacağım. Sizi takip ettik adamınızı düşürdük ne hikmetse zaten düşürdüğümüzden bir dakika sonra gelip aynı yere bize silah çekiyorsunuz, orada tek ateş eden ben değildim. Benle birlikte Ryan karakteri ve sağdan bir kişi daha ateş etti size. Burada suçlamayı benim adıma yapmış olman yanlış. Hasar loglarında zaten her şey belli olacaktır. Yönetim kararı.

#16 - 19.10.2020 10:13
Ben ss te görünmüyorum fakat şöyle olduki araçla vinevood tarafından geliyordum direk arabama aim alıp ateşledi aracım bozuldu bende sağa çekip indim adamın aimi hala üzerimdeydi.

#17 - 19.10.2020 14:11
Ben ss te görünmüyorum fakat şöyle olduki araçla vinevood tarafından geliyordum direk arabama aim alıp ateşledi aracım bozuldu bende sağa çekip indim adamın aimi hala üzerimdeydi.

Bu arkadaş yoldan geçiyordu, olay sırasında Ballarinin aimi bir ona bir bana, bazen gökyüzüne veya  bir anda yoldan geçen araçlara kaymaya başladı bu kişide PD ile geçen rolde banada nişan aldılar gibi ifade verdi, kısacası olay yerindeydi şahit olabilir.

Raw

*
v2 Oyuncusu
#18 - 19.10.2020 19:16
 Adama bir hit atıyorum diye aimbot diyorsunuz, forumda daha 1 iletisi olan adamın sözü benim için kanıt değil. Biz bu işin içindeyiz, varsa elinizde sağlam kanıt adam akıllı şikayet açarsınız. Orda burda karalama kampanyası başlatmanıza gerek yok.
« Son Düzenleme: 19.10.2020 19:19 gayrımeşhur »

Raw

*
v2 Oyuncusu
#19 - 19.10.2020 19:19
Arkadaşlar en iyi yaptığı şeyi yapıyor, konuşmaya devam edebilirler.