Konu: PD araçlarının benzininin bitmemesi sorunu!  (Okunma sayısı 985 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.09.2020 17:51
bupolislerdeçokgüçlüya :-[
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 30.09.2020 17:52
Güzel bir öneri fakat tartışmaya çok açık bir konu. Araçların bakımlarının (benzin dahil) sürekli olarak devriye öncesi garajda yapılmaktadır. Yani pek fazla benzinlikte benzin alan polis göremeyebilirsiniz.

Bu öneri ile tartışmaya açık konulara örnek; en kısa yoldan kovaladığımız araçları durdurmak adına manevralar yapıyoruz, araca büyük hasarlar verebiliyoruz fakat 100$'a araç eski halinden daha sağlam oluyor. ( bu durum kaçtıkları zaman devam ediyor, biz hasar verdikçe tamir ettirerek kaçabiliyorsunuz )
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
CaptainKebab, Rasputin, Wups, Vigilante,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 30.09.2020 17:57
AR-GE'yi açan arkadaş şu bin çeken sunucuda oynuyor galiba, bu bin çeken sunucunun kitlesi de; "pd çok güçlü, illegal üstün olsun." kafasındalar. Sanırım o metodu buraya da getirmeye çalışıyorlar. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 30.09.2020 18:05
Açıkçası benzin probleminin her iki tarafı da eşit düzeyde etkileyecek bir sorun olması gerekiyor. Öneriyi mantıklı buluyorum. Araç benzin kontrolünü iyi yapmamış bir memurun kovalamacada yaya kalması güzel bir RP malzemesi, aynı şekilde kaçan bir suçlunun göz ardı ettiği bir detay yüzünden olmayacak yerde yakalanması da öyle. Yani sakince fikrini beyan etmiş arkadaş, bu kadar ofansif, dalga geçer gibi yorumlar yapmaya ne gerek var anlamıyorum.

Wildclawz tamir ile  ilgili belirttiği bence daha büyük bir sorun. Kovalamacaya girmiş olan araçların, hızlı tamir alanlarını kullanmaması gerekiyor. Bu açıkçası bence NonRP. Mümkünse benzinden önce tamir garajlarının pasifize edilmesi için PD yetkililerine bir komut getirilmesi taraftarıyım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 30.09.2020 18:07
Öncelikle söylemeliyim, altı-yedi aydır PD'deyim, 30 dakikadan fazla izini kaybettirmeden kaçabilen kimse olmadı. Benzini bitip yolda kalanı da görmedim.

Şimdi maalesef oyundaki polis sayısı gerçekçi değil. Normal şartlarda bir suçlu polisten kaçtığı zaman önce şehrin polis departmanı, eğer şehir dışına, anayollara çıkarsa state trooper, kasabalara kaçarsa da şerif bile devreye giriyor. Bizde ne eyalet polisi var, ne şerif departmanı. Ne de bu kadar fazla polis var. En basitinden yukarıdaki videoyu örnek alırsanız bir polis peşinize takıldığında on dakika içerisinde yirmi polis kruvazörü peşinize takılmış olur. Sunucuda(hatta ve hatta SAMP'ta) yirmi tane polis aracını dolduracak kadar polis üyesi olmadığı için bu konuda polisler aşırı dezavantajlı oluyor. Bu noktada her benzini biten polis geri dönüp konvoydaki polis sayısı azalmasın diye benzinlerinin bitmemeleri gayet doğru bir dengeleme.

Söylemeden edemeyeceğim. 2020 yılında polisten kaçmak, hele hele metropol bir şehirde polisten kaçmak mümkün değil. AR-GE'yi desteklemiyorum.

Öncelikle bu görüşe tamamen karşı olduğumu belirtmek istiyorum, izlediğim videolarda genelde kişilerin benzini bitiyor yüzerek veya koşarak başka türlü kaçmaya çalışıyor. Polis aracını doldurucak kişi sayısı olmayabilir fakat araçlar benzinle gidiyor, elektrikli araç olsa bile elektriği biter ve bu mantıklı değil. Departman bu yönden aşırı OP oluyor.

Aşırı OP oluyor dediğin şey bir şehrin en büyük güvenlik teşkilatı. Ordu gibi ağır teçhizata ve teknolojiye sahip bir kurum. Ne düşünceyle yazdığınızı anlamadım.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
CaptainKebab, kinginthenorth,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 30.09.2020 18:13
Destekliyorum  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 30.09.2020 18:23
AR-GE'yi açan arkadaş şu bin çeken sunucuda oynuyor galiba, bu bin çeken sunucunun kitlesi de; "pd çok güçlü, illegal üstün olsun." kafasındalar. Sanırım o metodu buraya da getirmeye çalışıyorlar. Desteklemiyorum.
:D??
Mutlu
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
Cladd,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 30.09.2020 18:35

İllegal bir karaktere sahip değilim öncelikle üslup olarak düzgün olalım lütfen. 1.26 rollerinde kişinin aracına göre benzin bitme süresine kadar yazdım dediğim gibi, departmanı bu yönden etkileyen bir şey yok bu yüzden op oluyor. Gerekiyorsa eşitlik araçların handling ayarına güncelleme getirelebilir, araçların hızları düşürelebilir ve böylelikle durum eşit hale gelir tabiki. Departmandan herhangi bir kimsede bunun farkında bir illegal benden kaçtığında benzini elbet bir yerde biticek diye düşünülüyor. Bu dalga geçer gibi tavrınızı pek anlamış değilim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 30.09.2020 18:37
Öncelikle söylemeliyim, altı-yedi aydır PD'deyim, 30 dakikadan fazla izini kaybettirmeden kaçabilen kimse olmadı. Benzini bitip yolda kalanı da görmedim.

Şimdi maalesef oyundaki polis sayısı gerçekçi değil. Normal şartlarda bir suçlu polisten kaçtığı zaman önce şehrin polis departmanı, eğer şehir dışına, anayollara çıkarsa state trooper, kasabalara kaçarsa da şerif bile devreye giriyor. Bizde ne eyalet polisi var, ne şerif departmanı. Ne de bu kadar fazla polis var. En basitinden yukarıdaki videoyu örnek alırsanız bir polis peşinize takıldığında on dakika içerisinde yirmi polis kruvazörü peşinize takılmış olur. Sunucuda(hatta ve hatta SAMP'ta) yirmi tane polis aracını dolduracak kadar polis üyesi olmadığı için bu konuda polisler aşırı dezavantajlı oluyor. Bu noktada her benzini biten polis geri dönüp konvoydaki polis sayısı azalmasın diye benzinlerinin bitmemeleri gayet doğru bir dengeleme.

Söylemeden edemeyeceğim. 2020 yılında polisten kaçmak, hele hele metropol bir şehirde polisten kaçmak mümkün değil. AR-GE'yi desteklemiyorum.

Öncelikle bu görüşe tamamen karşı olduğumu belirtmek istiyorum, izlediğim videolarda genelde kişilerin benzini bitiyor yüzerek veya koşarak başka türlü kaçmaya çalışıyor. Polis aracını doldurucak kişi sayısı olmayabilir fakat araçlar benzinle gidiyor, elektrikli araç olsa bile elektriği biter ve bu mantıklı değil. Departman bu yönden aşırı OP oluyor.

Aşırı OP oluyor dediğin şey bir şehrin en büyük güvenlik teşkilatı. Ordu gibi ağır teçhizata ve teknolojiye sahip bir kurum. Ne düşünceyle yazdığınızı anlamadım.

Mantıken bu araçlarında benzin deposu var yani kısaca ağır teçhizata sahip olsa bile benzin bitebilir, sizin ne mantıkla yazdığınızı bende anlamadım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 30.09.2020 18:37
Desteklemiyorum. Bir kovalamaca hakkındaki her konuda gerçeğe uygun olgular sağlanmadığı sürece (PD sayısı vb.) sadece bu olgunun sağlanması tamamen saçmalık olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok