Desteklemiyorum. Bir kovalamaca hakkındaki her konuda gerçeğe uygun olgular sağlanmadığı sürece (PD sayısı vb.) sadece bu olgunun sağlanması tamamen saçmalık olur.
Satırlarca yazdığım şeyin özeti bu alıntıda duruyor. Eğer benzin eklensin realistik olsun istiyorsan sunucudaki PD sayısını da realistik yapacaksın. Fark ne olacak anlatayım.
Önceden benzini bitmeyen 5 polis arabası seni kovalayacaktı, benzini %20 bile azalmadan yakalayacaktı.
Eşit bir şekilde polis sayısı da artarsa, benzini biten 20 polis arabası seni kovalayacaktı, benzini %5 bile azalmadan yakalayacaktı.
Şimdi mantıksa bu da mantık. State Police, Sheriff's Department gibi oluşumlar yok ortada ya da San Fierro Police Department gibi. Bir tek VCPD var ve kullanıcı sayısı maalesef oyuncu sayısıyla dengeli olmak zorunda. Bu yüzden kovalamacada araç sayısı azalmasın, benzin doldurup vakit harcamasınlar ve her şeye yönelecek ekip sayısında eksiklik olmasın diye benzin gibi bir şeyle uğraştırmamışlar PD üyelerini.
Anlıyorum realist olmadığını savunuyorsunuz, ben de doğru buluyorum bir aracın benzininin bitmemesi mantıksız, gerçek dışı. Fakat siz saldırıya uğradığınızda bölgeye 1 polis yerine 2 polis gelsin istiyorsanız mevcut düzende o polisin basit şeylerle vakit harcamamasını sağlamalısınız. Bu gereksiz şey de benzin oluyor.
10 dakika fazla kaçmak için benzin sisteminin kaldırılmasını mantıklı bulmuyorum.