Konu: PD araçlarının benzininin bitmemesi sorunu!  (Okunma sayısı 1011 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 30.09.2020 18:38
vah arkadas. araclarin benzini bitmiyor illegal roller baltalaniyor. pd kapatilsin

Roller baltalanıyor demedim, 1.26 rolleri dedim farkındaysanız başka bir illegal olayı ele almadım bu bir araç ve benzin deposu mantığınız bir arabanın benzini bitmediğini kabul ediyorsa diyebileceğim pek bir şey yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 30.09.2020 18:39
Öncelikle söylemeliyim, altı-yedi aydır PD'deyim, 30 dakikadan fazla izini kaybettirmeden kaçabilen kimse olmadı. Benzini bitip yolda kalanı da görmedim.

Şimdi maalesef oyundaki polis sayısı gerçekçi değil. Normal şartlarda bir suçlu polisten kaçtığı zaman önce şehrin polis departmanı, eğer şehir dışına, anayollara çıkarsa state trooper, kasabalara kaçarsa da şerif bile devreye giriyor. Bizde ne eyalet polisi var, ne şerif departmanı. Ne de bu kadar fazla polis var. En basitinden yukarıdaki videoyu örnek alırsanız bir polis peşinize takıldığında on dakika içerisinde yirmi polis kruvazörü peşinize takılmış olur. Sunucuda(hatta ve hatta SAMP'ta) yirmi tane polis aracını dolduracak kadar polis üyesi olmadığı için bu konuda polisler aşırı dezavantajlı oluyor. Bu noktada her benzini biten polis geri dönüp konvoydaki polis sayısı azalmasın diye benzinlerinin bitmemeleri gayet doğru bir dengeleme.

Söylemeden edemeyeceğim. 2020 yılında polisten kaçmak, hele hele metropol bir şehirde polisten kaçmak mümkün değil. AR-GE'yi desteklemiyorum.

Öncelikle bu görüşe tamamen karşı olduğumu belirtmek istiyorum, izlediğim videolarda genelde kişilerin benzini bitiyor yüzerek veya koşarak başka türlü kaçmaya çalışıyor. Polis aracını doldurucak kişi sayısı olmayabilir fakat araçlar benzinle gidiyor, elektrikli araç olsa bile elektriği biter ve bu mantıklı değil. Departman bu yönden aşırı OP oluyor.

Aşırı OP oluyor dediğin şey bir şehrin en büyük güvenlik teşkilatı. Ordu gibi ağır teçhizata ve teknolojiye sahip bir kurum. Ne düşünceyle yazdığınızı anlamadım.

Mantıken bu araçlarında benzin deposu var yani kısaca ağır teçhizata sahip olsa bile benzin bitebilir, sizin ne mantıkla yazdığınızı bende anlamadım.

Okumamışsınız ki yazdığımı. O halde eyalet polisi için de bir oluşum, şerif departmanı için de bir oluşum açalım. Sunucuda yüz elli tane polis olsun, tam gerçekçi kovalamacalar olsun. Peşinize yirmi tane polis arabası takılsın, benzini biten geri dönsün diyorum. Eğer buna hayır derseniz benzine evet demeniz gerekiyor. Mantıksa bu da mantık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 30.09.2020 18:40
bupolislerdeçokgüçlüya :-[

Mantığınızı kullanmanızı rica ediyorum, bir arabanın benzin deposu var ve benzini bitmediğini mantığınız kabul ediyorsa diyebileceğim pek bir şey yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 30.09.2020 18:42
Güzel bir öneri fakat tartışmaya çok açık bir konu. Araçların bakımlarının (benzin dahil) sürekli olarak devriye öncesi garajda yapılmaktadır. Yani pek fazla benzinlikte benzin alan polis göremeyebilirsiniz.

Bu öneri ile tartışmaya açık konulara örnek; en kısa yoldan kovaladığımız araçları durdurmak adına manevralar yapıyoruz, araca büyük hasarlar verebiliyoruz fakat 100$'a araç eski halinden daha sağlam oluyor. ( bu durum kaçtıkları zaman devam ediyor, biz hasar verdikçe tamir ettirerek kaçabiliyorsunuz )

Trafik birimi gelebilir, araçları farklı olur ve araç benzinleri daha yavaş gidebilir bunu kabul edebilirim fakat benzinin bitmemesi mantıklı bir şey değil. Tamir ise NoN-RP'ye giriyor eğer böyle bir durum yaşanırsa gerekli ekran görüntüleri alıp şikayet açılabilir. Benim konum benzinin bitmediği için departmandaki insanların daha rahat haraket ettiğini farkettim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 30.09.2020 18:43
Öncelikle söylemeliyim, altı-yedi aydır PD'deyim, 30 dakikadan fazla izini kaybettirmeden kaçabilen kimse olmadı. Benzini bitip yolda kalanı da görmedim.

Şimdi maalesef oyundaki polis sayısı gerçekçi değil. Normal şartlarda bir suçlu polisten kaçtığı zaman önce şehrin polis departmanı, eğer şehir dışına, anayollara çıkarsa state trooper, kasabalara kaçarsa da şerif bile devreye giriyor. Bizde ne eyalet polisi var, ne şerif departmanı. Ne de bu kadar fazla polis var. En basitinden yukarıdaki videoyu örnek alırsanız bir polis peşinize takıldığında on dakika içerisinde yirmi polis kruvazörü peşinize takılmış olur. Sunucuda(hatta ve hatta SAMP'ta) yirmi tane polis aracını dolduracak kadar polis üyesi olmadığı için bu konuda polisler aşırı dezavantajlı oluyor. Bu noktada her benzini biten polis geri dönüp konvoydaki polis sayısı azalmasın diye benzinlerinin bitmemeleri gayet doğru bir dengeleme.

Söylemeden edemeyeceğim. 2020 yılında polisten kaçmak, hele hele metropol bir şehirde polisten kaçmak mümkün değil. AR-GE'yi desteklemiyorum.
Gerçek hayatta da bitiyorsa burda da bitebilir, destek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 30.09.2020 18:44
Desteklemiyorum. Bir kovalamaca hakkındaki her konuda gerçeğe uygun olgular sağlanmadığı sürece (PD sayısı vb.) sadece bu olgunun sağlanması tamamen saçmalık olur.

Kişi kaza yapabilir kişinin sürüş yeteneğine kalmış bir şey bu durum geçersiz kılar. Normal bir arabanın benzinin bitmemesi mantığınıza uyuyorsa pek diyebileceğim bir şey yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 30.09.2020 18:47

Öncelikle bu görüşe tamamen karşı olduğumu belirtmek istiyorum, izlediğim videolarda genelde kişilerin benzini bitiyor yüzerek veya koşarak başka türlü kaçmaya çalışıyor. Polis aracını doldurucak kişi sayısı olmayabilir fakat araçlar benzinle gidiyor, elektrikli araç olsa bile elektriği biter ve bu mantıklı değil. Departman bu yönden aşırı OP oluyor.

Aşırı OP oluyor dediğin şey bir şehrin en büyük güvenlik teşkilatı. Ordu gibi ağır teçhizata ve teknolojiye sahip bir kurum. Ne düşünceyle yazdığınızı anlamadım.

Mantıken bu araçlarında benzin deposu var yani kısaca ağır teçhizata sahip olsa bile benzin bitebilir, sizin ne mantıkla yazdığınızı bende anlamadım.

Okumamışsınız ki yazdığımı. O halde eyalet polisi için de bir oluşum, şerif departmanı için de bir oluşum açalım. Sunucuda yüz elli tane polis olsun, tam gerçekçi kovalamacalar olsun. Peşinize yirmi tane polis arabası takılsın, benzini biten geri dönsün diyorum. Eğer buna hayır derseniz benzine evet demeniz gerekiyor. Mantıksa bu da mantık.

Trafik birimi bunun yerine daha mantıklı geliyor, araçları farklı olabilir araçlarının benzinleri daha yavaş gidebilir bu durumda karşıdaki kişinin gene şansı olabilir. Sunucuda kişi sayısına orantılı birimler açılabilir bu yönetim nasıl uygun görürse tabiki. Bir aracın benzinin bitmemesi herhangi bir insanın mantığına uyması bilmiyorum...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 30.09.2020 18:58

Trafik birimi bunun yerine daha mantıklı geliyor, araçları farklı olabilir araçlarının benzinleri daha yavaş gidebilir bu durumda karşıdaki kişinin gene şansı olabilir. Sunucuda kişi sayısına orantılı birimler açılabilir bu yönetim nasıl uygun görürse tabiki. Bir aracın benzinin bitmemesi herhangi bir insanın mantığına uyması bilmiyorum...

Trafik birimi mi? Eyalet polisi, şerif departmanı, bunlar ayrı polis teşkilatları. Mantıktan bahsediyorsak bu oluşumları da açıp içine oyuncu dolduralım. Trafik birimi zaten var. Bu sayede bir araç kaçtığında arkanızda benzini hiç bitmeyen polis değil benzini biten ama 30 polis olur. Sonuç yine aynı olacak. Benzin sisteminin olmasının en büyük sebebi polis sayısının az olması. Sizin sunduğunuz argüman "PD çok OP oluyor". Bu argümanla hareket ederseniz PD zaten en OP oluşum. Tüm oluşumları domine edebilecek bir oluşum. Mantıksız olan sizin bu argümanın arkasına sığınıp benzin sistemi getirilmesini istemeniz.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Rasputin, ba2handro, CaptainKebab,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 30.09.2020 22:40
Destekliyorum.  :-X
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 01.10.2020 00:26
bupolislerdeçokgüçlüya :-[

Mantığınızı kullanmanızı rica ediyorum, bir arabanın benzin deposu var ve benzini bitmediğini mantığınız kabul ediyorsa diyebileceğim pek bir şey yok.
mantıklı düşünürsen tüm polis araçlarının benzinin aynanda bitmeyeceğini anlayabilirsin benzini bitse veya kaza yapsa bile arkasındaki birim görevini yapmaya her koşulda devam eder başka örnek vermemi istersen orduda görev yapan araçların benzin depoları kilometrelerce gitmesini ve sorunsuz görev yapmasını sağlar sivil araç ile polis araçlarını kıyaslandırmak saçma polisin belli bir seviyede üstünlüğünün olması gerekiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok