Bu söylediklerimden 130 la drift atın ve milletin arabasına vurun anlaşılmasın tabii ama şu /do dan sorma işini bir türlü öğrenemedi kimse, asıl sorun buradan çıkıyor zaten. "/me kaza gerçekleşmeden aracın direksiyonunu son anda kırmayı başarmıştır /do Kabul ediyor musunuz?"
Bu dediğiniz şey ufak bir sürtme de veya araçların hasar almadığı bir rolde olabilir belki evet, fakat araçları 50-60 km/h ile birbirine çapıp bunu yazmak saçma olur. Kaza rolleri zaten birden bire olan rollerdir bir anda olup biter. Merak etmeyin siz /do'dan yazana kadar kazayı yaptığınız kişi kaçmış oluyor. Eğer hala oradaysa belki sorabilirsiniz. Yönetim ekibinin kaza rollerine el atması gerekiyor artık.
Bahsettiğim şeyin Hard Heavy Medium kavramları ile bir alakası yok. %85 i ağır suçlu olan bir şehirde yaşamanın zaten gerçekle örtüşen hiçbir yanı yoktur, buna rağmen Hard-RP dediğiniz şey bu sunucuda birileri tarafından yapılıyor bakıldığında.O yüzden gerçeği böylesine simüle etmeye çalışmak doğru bir mantık değil bence.
Öyleyse herkes suç işlesin, polislere sıkmaya gidelim, şehire bir sürü silah ve uyuşturucu gelsin, Hollywood'u gerçeğe çevirip burada oynayalım. Bu sunucu sadece illegal rollerden oluşmuyor maalesef, legal rol yapan arkadaşlarımız da var. Sizin düşüncenizi kesinlikle kınıyorum, sunucunun geneli illegal rol yapıyor diye legal rol yapanları umursamamakta değişik bir bakış açısıymış. Böyle düşünmek yerine sunucuyu daha farklı nasıl geliştirebiliriz? Nasıl daha iyi bir rol ortamı yapabiliriz? sorularını kendinize sorarsanız işte o zaman daha iyi yerlere gelebiliriz. Tepkim aynen budur;
.
Beni anlamadığını düşünüyorum. Samp ta LS mapi kullanılmadığı zamanlardan beri karakter yönetiyorum, hiç illegal rol yapmadım. İllegal rol çok, legali umarsamayalım gibi saçma sapan bir fikri elbette savunmuyorum. Gerçeklik ille de gerçeklik kafasına girip, fizik motorunda değişiklikler yaparak "rol ortamı" dediğiniz şeyi düzeltemezsiniz böyle bir dünya hiç olmadı, olmayacak. Israrla anlatmaya çalıştığım şey bu.
Kaza rolleri önemsiz keyifsiz ve estetikten yoksun tekdüze rollerdir. Ayda bir iki kez yapın çok da abartmayın, 20 kişilik dar mahallelerde 140 ile gitmeyin,çarpışınca /do kullanın eyorlamam bu kadar.

Ekstra Not: Bir de şöyle düşünün. Sunucuda Non-RP sürüş yapan kişiler yüzünden her iki güne bir ağır kazalı roleplayi yapmak zorundasınız, üç saatte bir tampon tamir etmeye gidiyorsunuz, sizce bu ne kadar gerçek? Bunlar denenmiş ve sonuç alınamamış şeyler, en azından benim baktığım yerden bu böyle.