Öncelikle selamlar, q atarken /b den söyledim zaten oyunum buga girmişti relog yazmıştım. Bir de Jason Castle adlı kişi direk q atıyor relog felan yazmadan /b den açıkcası ss'de gördüğünüz gibi relog yazmışım, Julio Martinez ise sopa ile dalarken emotesini verdi diye biliyorum, Jason Castle'nin q attığının ss'i var bende. Açıkcası şikayet açsam açardım. Clarissa , arkadaşımız sürekli /b den rolu bölüp duruyor, bu arada sopa ile ben dalmadım ben vuruken emotemi felan vardım Julio'nun da verdiğini hatırlıyorum, Julio rola uymamış ss'de gördüğüm kadarıyla burda Julio'ya şikayet açmak yerine bana neden açıyorsunuz? Ben orda belirttim ss'de görüyorsunuz, relog yazmışım benim oyunum buga girdiği için relog attım ve tekrardan girdim oyuna + birde relog attıkdan sonra ben kimseye saldırmadım, bug abuse felan bir şeyler söylemişler yalana gerek yok arkadaşlar ben relog attığım gibi role devam ettim ve kimseye saldırmadım. Oyunum buga girdiği için relog attım, Julio'nun neden relog attığından hiç bir fikrim yok kendisi belirtir . Diyeceklerim bu kadar iyi forumlar.