Konu: [16/09/2020] Roger martinez Julio martinez retarted rp Rolde q emotesiz sopa  (Okunma sayısı 291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.09.2020 03:03
Oyunum buga girdi diyorum hayla anlamamak ile ısrar ediyorsunuz, siz sayıca fazla olduğunuz için denize atladık, ve oyunum buga girdi relog attım ama kaldığımda kimseye saldırmadığımın nedeni şu; siz sürekli /b bölüp duruyordunuz bende saldırma gereği duymadım, daha fazla yorum yapmayacağım iyi forumlar.

#11 - 17.09.2020 03:13
Aktif rol ortamındayız kişilerden izin almanız gerekli bunu ihlal ediyorsunuz bu sefer, sayıca fazla olduğumuz için ortamıza alıp rahatça istediğimizi yapabiliriz realistik düşünülürse tabi. /b bölüp duruyorsunuz demişsiniz role uymuyorsunuz, emotesiz sopa çıkartılıyor ortaya, non-rp retarted hiç bir anlamsız bir şekilde illegal rol iznini istiyorsunuz, daha fazla ihlalerinizi sayabilirim. Yaptığınız roller ile harika bir izlenim bırakmışsınız. /q durumunu başka kişilerde uygulamışsınız, /q atınca can dolduğunu bildiğinizden dolayı bug abuse yönünden değerlendirilmesini talep ediyorum. Daha fazla konu hakkında yorum veya cevap atılmıyor ve yetkili kararı beklenmektedir.

İyi Forumlar.

#12 - 17.09.2020 03:17
Ne saçmalıyorsunuz siz acaba? Bug abuse felan neden yapalım arkadaşım , bak iyi dinle beni çok iyi dinle Julio'nun emote verdiğini düşünüyorum, ama ben size relog attığımda saldırmadım sürekli /b bölüp duruyordunuz önceki konuşmamda söylediğim gibi her neyse bug abuse felan yapmıyoruz biz , relog atıp saldıran ben değilim. Şunu artık düzgün okur musunuz lütfen? Şuan kendi adıma konuşuyorum, ben role uyum sağladım. Hiç bir şekilde bug abuse falan yapmadım, lütfen şunu düzgünce okursanız anlayacaksınız . tekrar söylüyorum relog attığımda role uyum sağladım, oyunum buga girmişti diyorum ısrar ile anlamamaya çalışıyorsunuz. Her neyse diyeceklerim bu kadar iyi forumlars.

#13 - 17.09.2020 03:27
Aktif rol ortamında kişilerden izin istemeniz gerekli bu bir ihlal, Emote verdiğine dair herhangi bir kanıt yok olmadan ilerleyemeyiz. /b'den böldüğümüzü kabul ediyorum, bu kadar ihlal karşısında /b'den böldüğümüz için ceza almamız problem değil. Kendi adına konuşuyorsun sadece herhangi bir kanıt mevcut değil. Bug abuse olduğu çok açık bir şekilde belli kişiler relog atıp tekrardan brawl rölüne girmiştir. 3 HP kaldığınız zaman oyununuza bug giriyor anlıyorum.

İyi Forumlar.

#14 - 17.09.2020 04:14
Siz anlamamak ile ısrar ediyorsunuz, bakın oyunum buga girdiği için relog attım, sürekli /b böldüğünüzü gördüm ve hiç kimseye saldırmadım doğru değil mi? Benim oyunum buga girdiği için relog attım. Ve girdiğim de ise sizden birisine saldırdım mı ? Hayır tabikide çünkü orda amaçsız bir rol oldu siz /b bölüp duruyordunuz . Neyse daha fazla yazmayacağım admin ilgilenir.

#15 - 17.09.2020 04:30
Farkında mısınız? Cidden algılama problemi olduğunuzu düşünmeye başladım, /b'den böldüğümüzü kabul ediyorum bu kadar ihlal yapan kişiler insanların rol zevkini bölünce /b'den ceza alması cidden tek savunmanız bu ise /b'den böldüğümüzü bulurum loglardan ve ceza alabiliriz sürekli kendinizi tekrara sokuyorsunuz. Ve girdiğinizde saldırdınız gelicek cevap "ekran görüntüsü var mı?" Şöyle bir açıklama yapmak istiyorum bunada, eğer oyununuz buga girdiyse ic olarak gözlerimde sıkıntı oldu diyebilirsiniz, /b relog diyerek aktif rol ortamında /q atmak ne kadar mantıklı? Bizden izin almanız gerekliydi, arkadaşınızla saldırdınız bize ic olarak hiç bir şey yokken gelip bulaşıp amaçsız şekilde, retarted rp uyguluyorsunuz, illegal rol izni istiyoruz veriliyor ve sistemsel olarak düşeceğinizi anladığınızda suya giriyorsunuz, arkadaşınız için rol yapıyorum zar atıyorum role uymuyor insanların istemeden bile olsa rol zevkine zarar veriyorsunuz bunun umarım farkındasınızdır. Forum kısımını incelediğimde rol yaptığınız çoğu kişi şikayet açmış size, eğer rol bilginiz yoksa vice discord adresine giderek rol destek alabilirsiniz rollerin nasıl olucağına dair fikirler kazanmak için, günlük foruma girip şikayetleri okuyabilirsiniz. Aktif rolde /q ihlali yaptığınız ortada, tek dediğiniz /b'den böldünüz, yaptığınız rol dayak yiyorsunuz ic olarak rezil olmayalım suya kaçalım dediniz ve suda yüzmeye başladınız merak ediyorum bu rolün amacı nedir acaba? Sürekli kendinizi tekrarda sokmanızı istemiyorum, kendi suçumuzuda kabul ediyoruz rol zevkimi bozduğunuz için teşekkür ederim, istediğiniz gibi insanlara ihlal uygulayıp /b'den size bir şey söylediklerinde /b kullanma tarzı bir söylemlerde bulunma hakkı size doğuyor gibi hissetmeyin, rolsel olarak kimsenin zevkine zarar vermeyin kimsede /b kullanmaz bu kadar basit tabi bunu anlamanızı dilerim. Daha fazla tarafımca herhangi bir yorum gelmeyecektir, yetkili kararı beklenmektedir.

İyi Forumlar.
« Son Düzenleme: 17.09.2020 04:33 hyperionx »

#16 - 17.09.2020 04:53
Burda üslubumu koruyorum ama siz hiç üslübunuzu korumuyorsunuz, ben relog attığımda saldırmadım ama arkadaşım Julio saldırdı burda haklısınız, ama ben relog attığımda saldırmadım çünkü /b böldünüz ben size /b bölmenize bir şey demiyorum arkadaşımızın hatasını söylediniz evet, ama siz /b bölünce ben ne yapacağımı şaşırdım ve kimseye saldırmadım. Benim tek hatam sizden izin almadan q atmak, /b relog diye söyledim ama sizden izin almam gerekiyordu. Kusura bakmayın sizden izin almadığım için haksızım bu konuda özür dilerim, Julio'nun neden relog attığını bilmiyorum + oyuna girdiğinde saldırdı orda ihlal yaptı farkındayım. Ben ise oyuna girdiğimde hiç birinize bir kere bile vurmadım, /b den yazdınız falan kafam karıştı dediğim gibi, tekrardan özür dilerim hatamı anladım , bir de önceden Jason Castle karakteri ile ic brawl rölümüz vardı. Bunu kendiside biliyor, yoksa durduk yere neden sataşalım size? Zaten sorunum sizle değildi Jason Castle ile idi. bir de dün Jason ile brawl attık tekrar, dövmüştü beni aslında ic kin dün başlamadı önceden beri vardı, her neyse iyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 17.09.2020 04:59 hapY »

#17 - 17.09.2020 11:34
Burda üslubumu koruyorum ama siz hiç üslübunuzu korumuyorsunuz, ben relog attığımda saldırmadım ama arkadaşım Julio saldırdı burda haklısınız, ama ben relog attığımda saldırmadım çünkü /b böldünüz ben size /b bölmenize bir şey demiyorum arkadaşımızın hatasını söylediniz evet, ama siz /b bölünce ben ne yapacağımı şaşırdım ve kimseye saldırmadım. Benim tek hatam sizden izin almadan q atmak, /b relog diye söyledim ama sizden izin almam gerekiyordu. Kusura bakmayın sizden izin almadığım için haksızım bu konuda özür dilerim, Julio'nun neden relog attığını bilmiyorum + oyuna girdiğinde saldırdı orda ihlal yaptı farkındayım. Ben ise oyuna girdiğimde hiç birinize bir kere bile vurmadım, /b den yazdınız falan kafam karıştı dediğim gibi, tekrardan özür dilerim hatamı anladım , bir de önceden Jason Castle karakteri ile ic brawl rölümüz vardı. Bunu kendiside biliyor, yoksa durduk yere neden sataşalım size? Zaten sorunum sizle değildi Jason Castle ile idi. bir de dün Jason ile brawl attık tekrar, dövmüştü beni aslında ic kin dün başlamadı önceden beri vardı, her neyse iyi forumlar dilerim.
Evet seni ağır şekil de dövüp yaraladım ve önceden oluşan bir olay için sürekli kavga ediyoruz fakat senin bu kavga sırasında julio ile yaptıkların rol değil noob dm retarded bug abuse non rp'ye dönüşüyor diego'nun elinde ck iznin bulunduğu için düşersem ck olacağım mantığıyla oyun kafasında bakarak kovaladığımız halde hit almamak için suya giriyorsunuz ve rolün karşı tarafından izin istemeden relog diyip rol sırasında /q atıyorsunuz işin kısası bu rol'de haksız durumdasın dolayısıyla sana yeterli cevabı verdiğimi düşünerek yetkili kararını bekleyeceğim /b böldüysekte cezasını yatarız hiç sorun değil 

#18 - 25.09.2020 20:53
Üslubum hakkında bir sorun olduğunu düşünmüyorum, relog attığınızda saldırdınız Julio karakterinin sahibi kişi şikayete gelmeyerek zaten haksız olduğunu kabul etti, fakat defalarca dediğiniz tek şey /b'den böldünüz benim bu konuda hata yaptığımı kabul ediyorum. /b'den sadece yaptığınızı söylüyorum orada zar attım arkadaşınız role bile uymadı bu bir gerçek. Hatalarınızdan biri evet izin almadan /q atmanızdı, girdiğinde herhangi bir relog nedeni bile belirtmedi arkadaşın bug abuse yaptığı ortada değil mi? Jason_Castle karakteri ile karakterim yakın dostluğu var bu yüzden olayla benimde pek ilgim yok. Konu IC kin ise problem yoktur bu olabilicek bir şey fakat, arkadaşınızın yaptığı ihlaller zincirinden ceza almasını istiyorum. Sizleride şikayete geldiğiniz için teşekkür ediyorum yetkili kararına bırakıyorum.

İyi Forumlar.

#19 - 28.09.2020 16:06
@balvenie Şikayet on iki gündür açık duruyor artık gerekli işlemleri ve incelemeleri yaparak şikayeti kapatacak mısınız ?