Farkında mısınız? Cidden algılama problemi olduğunuzu düşünmeye başladım, /b'den böldüğümüzü kabul ediyorum bu kadar ihlal yapan kişiler insanların rol zevkini bölünce /b'den ceza alması cidden tek savunmanız bu ise /b'den böldüğümüzü bulurum loglardan ve ceza alabiliriz sürekli kendinizi tekrara sokuyorsunuz. Ve girdiğinizde saldırdınız gelicek cevap "ekran görüntüsü var mı?" Şöyle bir açıklama yapmak istiyorum bunada, eğer oyununuz buga girdiyse ic olarak gözlerimde sıkıntı oldu diyebilirsiniz, /b relog diyerek aktif rol ortamında /q atmak ne kadar mantıklı? Bizden izin almanız gerekliydi, arkadaşınızla saldırdınız bize ic olarak hiç bir şey yokken gelip bulaşıp amaçsız şekilde, retarted rp uyguluyorsunuz, illegal rol izni istiyoruz veriliyor ve sistemsel olarak düşeceğinizi anladığınızda suya giriyorsunuz, arkadaşınız için rol yapıyorum zar atıyorum role uymuyor insanların istemeden bile olsa rol zevkine zarar veriyorsunuz bunun umarım farkındasınızdır. Forum kısımını incelediğimde rol yaptığınız çoğu kişi şikayet açmış size, eğer rol bilginiz yoksa vice discord adresine giderek rol destek alabilirsiniz rollerin nasıl olucağına dair fikirler kazanmak için, günlük foruma girip şikayetleri okuyabilirsiniz. Aktif rolde /q ihlali yaptığınız ortada, tek dediğiniz /b'den böldünüz, yaptığınız rol dayak yiyorsunuz ic olarak rezil olmayalım suya kaçalım dediniz ve suda yüzmeye başladınız merak ediyorum bu rolün amacı nedir acaba? Sürekli kendinizi tekrarda sokmanızı istemiyorum, kendi suçumuzuda kabul ediyoruz rol zevkimi bozduğunuz için teşekkür ederim, istediğiniz gibi insanlara ihlal uygulayıp /b'den size bir şey söylediklerinde /b kullanma tarzı bir söylemlerde bulunma hakkı size doğuyor gibi hissetmeyin, rolsel olarak kimsenin zevkine zarar vermeyin kimsede /b kullanmaz bu kadar basit tabi bunu anlamanızı dilerim. Daha fazla tarafımca herhangi bir yorum gelmeyecektir, yetkili kararı beklenmektedir.
İyi Forumlar.