Değişen bir şey olmayacak tek şey, fiyatlar az gözükecek o kadar kısacası saatlik bonusu biçmek yerine rollerle para kazanmak bot gibi para kazanmak istemiyorsanız bence para kazanmanın yolunu bulmalısınız.
Yorumunuzdan hiçbir şey anlamadım. Anladığım kadarıyla sizi düzelteyim, eğer yanlış anladıysam da beni düzeltirseniz sevinirim.
Bu sistemde meslekten gelen paralar da azalacak. Her şeyden onda bir bu anlama geliyor. Yani bu durumda rollerle kazanılan paralar da deli gibi değere binecek. Bir bira & çerez sattığınızda gelen 10 dolar işinize yaramıyorken bu regülasyon ile bu para değer kazanacak. Sosisli satan herkes gerçekten gelir elde etmeye başlayacak.
@Chevalier dediğinizi yanlış anladıysam beni düzeltirseniz sevinirim.
Kısacası demek istediğim şey şu, bir insan zaten normalde saatliğini ya da 15 dakikalığını örnek veriyorum 1,000 kazansa o insan zaten yıla vurduğunda dünyanın en zenginlerinden bir tanesi olur. Yani şöyle düşün adam 15 dakikalığından $1,000 kazansa saatliği nerden baksan 4,000'e denk geliyor bundan da günlüğü 12 saat çalışsa günlük 48,000$ kazanmış olur. (Amerika'da 48,000'e ne arabalar var

) Nerede böyle işler gerçekten var mı diye sorarsan kamyon sürmekle vs. bile elde edemeyeceğin belki de gerçek hayatta bu kadar para kazanamazsın zaten günlük olarak ki burası da o mentaliteyle ilerletilmiş.
Sen parayı değersizleştirirsen eğer insanlar paranın değerini bilmiş olmayacaklar, değişen tek şey insanlar kaba tabirle cimri olacaklar ve bunun bir oyun değil de aslında gerçek hayattan farksız olacaktır. Düşünsene adam, günlük 3 saat oyun oynuyor mesela günlük 1,5 saat para kastığını düşün, 1,5 saat rol yaptığını düşün bu adam sürekli gerçekteki gibi fakir mi olmak zorunda sonuçta gerçek hayattaki zaman ve parayla paralel olması tamamen saçma olur, parayı değersizleştirirsende yine aynı kapıya çıkıyor.
Özetle, bir player günün 15 saatini burada oyunda bir şeyler almak için uğraşırsa adam aynısını hayatta yapsa zaten zengin olur mesela benim mal varlığım fazla ama bunu gerçek hayatta yapabiliyor muyum? Hayır, neden bankalar ne o kadar faiz veriyor ne de bana devlet günlük 200 dolar para veriyor tamamen oyun mentalitesi olarak düşünebilirsin bunu. Oyunda birileri zengin olmak istiyorlarsa, ya gerçekten rol ile kazanabileceği bir para (güzel bir işletme, gıda sektörü, yani rol ortamı yüksek vs. insanların para vereceği) kaynağı bulmalı ya da gerçekten bahsi geçen saatlerce para kasma olayını yapmalı.