Konu: Otomatik CK Sistemi  (Okunma sayısı 1189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 06.08.2020 14:11
Dediğin bir adamı 10 kere vurmamıza rağmen lay lay lom hiç fear yapmadan devam etmesi çok büyük sorun malum yakın tarihte bu olayı yaşadık adam vuruluyor zaten kalkıp tekrar sıkarım diye düşünüyor ve kalkınca tekrar sıkmaya başlıyor ölüm korkusu yok.

Fakat bunun çözümü bu değil daha farklı şeyler olmalı katı kurallar gelmeli, oyuncular buna göre rol yapmalı.

Sorunun farkında olan hard rp mantığını kavramış olan birini görmek güzel. Dediğim gibi illa böyle olmak zorunda değil , üstünde modifiyeler yapılabilir ama dediğin şekilde katı kurallar gelse de bir kişi yaralı yapıyor mu yapmıyor mu takip edilemez gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 06.08.2020 15:33
Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 07.08.2020 13:05
Desteklemiyorum çünkü diğer arkadaşların bahsettiği gibi suistimal edilmeye çok açık bir sistem olur. Forum ismini karakter ismiyle aynı yapan gbi ihlalinden dolayı sürekli ceza alan bazı arkadaşlar hırs yapıp daha önce yaptığı gibi gym'nin ortasında 3 kez adam vurmaya çalışabilir hoş değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 07.08.2020 14:27
Desteklemiyorum çünkü diğer arkadaşların bahsettiği gibi suistimal edilmeye çok açık bir sistem olur. Forum ismini karakter ismiyle aynı yapan gbi ihlalinden dolayı sürekli ceza alan bazı arkadaşlar hırs yapıp daha önce yaptığı gibi gym'nin ortasında 3 kez adam vurmaya çalışabilir hoş değil.
aradığım yorum geldi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 07.08.2020 15:39

Her sistem suistimal edilmeye calısılabilir şuanda da olduğu gibi ve ironi yapmaya çalışmadan önce bahsettiğin şeylerin farkında olmaya yaptığın kelimelerin ne demek olduğunun tam farkında olmaya çalış mesela "gbi" ihlali diye bir şey olmadığını onun "gb" ihlali olduğunu "gbi" nin "güvenli bölge ihlali"nin kısaltması olduğunu anlaman yapmaya calıştığın ironinin başarılı olma yolunda ilk adımı atmış olabilme ihtimali doğururdu ama sen baştan fail olmuşsun , ridiculous.. Lütfen sonra tekrar deneyin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 07.08.2020 16:00

Her sistem suistimal edilmeye calısılabilir şuanda da olduğu gibi ve ironi yapmaya çalışmadan önce bahsettiğin şeylerin farkında olmaya yaptığın kelimelerin ne demek olduğunun tam farkında olmaya çalış mesela "gbi" ihlali diye bir şey olmadığını onun "gb" ihlali olduğunu "gbi" nin "güvenli bölge ihlali"nin kısaltması olduğunu anlaman yapmaya calıştığın ironinin başarılı olma yolunda ilk adımı atmış olabilme ihtimali doğururdu ama sen baştan fail olmuşsun , ridiculous.. Lütfen sonra tekrar deneyin.

güvenli bölge ihlalini bu kadar detaylı bilip her gün bu konuda ceza alabilen tek kişisin, desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 07.08.2020 16:02
Daha mantıksız ve sürdürülemez çok az öneri görmüştüm. Harika roller yaptığınız karakterinizi size göre eften püften sebepten birisi CK etse normal karşılayacağınızı bilsem belki bu önerinizi desteklerdim.

Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 08.08.2020 10:35
Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 14.08.2020 16:37
Kesinlikle katılmıyorum.
Kişinin Fear RP yapması sonucunda ona göre rol izlenimi izliyor zaten karşısındaki kişi ve Fear yapan kişi CK olmamış olsa bile gözden fazlasıyla düşüyor. Ayrıca:
/do Eğer kişi bir daha böyle ..... hâmlesinde bulunursa CK edeceğim, kabul ediyor musunuz?
Gibi alternatifler var.
Amacınız birini CK etmeye yönelik veya psikopat karakter yönetmeniz gerekmekte...
..ki üstte dediğim gibi alternatif do kanalından soru sorma yolları var, böylelikle sebepler ortadan kalkar.

Saçmalık, desteklemiyorum.

Neresi saçmalık? Sebep göstermeden saçmalık demek daha büyük bir saçmalık dostum. De ki şundan şundan saçmalık , defalarca vurulmasına rağmen karakterin hala ortada dolanması çok mu mantılı ve realistic?
Bir karakteri izin almaksızın banlatmak saçmalık.

Yani sence bir karakterin ateşli silahla defalarca vurulmasına rağmen hala ortada dolanması hayatta olması mantıklı yani? Ne diyeyim , bu da bir görüş...
O zaman ERP rollerinde de izin alınmamalı, tecavüz etmek adına kişiye OOC soru sorulması saçmalık (Senin bakış açından bakarak yazıyorum.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 15.08.2020 00:21
Yabancı rp sunucularda olan bir sistem, şahıs yaralıya düştüğünde 2 kere daha ateş edince otomatik ck oluyor ve /kabul ölüm gibi bir komutları var. Bu sistemi çok suistimal ediyorlar ve adminleri çok ugraştırır. Şikayetle, dm artar, rol kaliteleri düşebilir. Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok