Ne alaka, Discord ssleri sayılmıyor? Bu yazılı olarak kurallarda yazmıyor sen mi uydurdun?
Arkadaşım her şeyi geçtim, bu yaptığın bir değil iki değil. Dimitri denilen kullanıcıya da durduk yere seni vurayım mı demişsin. Sen oraya geldikten sonra silahla girmeyi bırak hiç girmemen lazımdı korkman lazımdı. Oradaki kavgada silahlar konuşuyordu ve ciddi bir olaydı. Sırf arkadaşım var diye oraya gelip direkt silah ile dalarsan bu Retarted olur. Hiç yaklaşmaman lazımdı korkman gereken bir olayda aniden giriyorsun Polat Alemdar RP'si yaptığını tüm sunucu biliyor zaten ama gerek yok bunlara. Senin sıktığın adamlar MC üyesi dün Ocean Bar'da benimde yeleğimi Fairfax Gamba adlı şahısı çalar mısın dedin, bunları dersen öldürmeyi bırak savaş başlatırsın. Bir Road Captain'e yani Member'a diyorsun bunları çaylağa da değil bunu yapman için çooook büyük yürek yemen lazım. Silah sıktığın adamlar birer MC üyesi ve yamaları da var korkup kaçman gerekirken durduk yere silahla olaya dahil oluyorsun arkadaşım var diye.
Kavgada silah yoktu, yumruklaşıyordunuz, Hem sen benim rolümü belirleyemezsin orada girdim ve size sataşmadım, Direkt arkadaşlarıma baktım, Birde bunları dersen savaş başlatırsın demişsin, bir laf yüzünden savaş başlatmak ne kadar mantıklı bilemem, direkt silahlada dalmadım ne anlatıyorsun bilmiyorum, Arkadaşım var diye dahil olmadım, arkadaşıma baktım ve arkadaşımın yanına eğilip iyimisin diye sorarken Hans adlı arkadaşımız bana saldırdı, bende karşılık verince iki üç kişi saldırdınız,Silahım var ve kendimi korumam lazım ic olarak tehlike anındayım ve silahımı çekip ateşledim, Vurmadan önce ic olarak düşünecektiniz. Polat Alemdar da izlemedim onun rpsini bence siz yapıyorsunuz bir laf ile savaş başlatırsın falan dediğine göre

Birde sizi orada düşürünce Bufallo mc geldi ve rolü onlarada kabullenmediniz; Dm yediğimiz için yerde yatıyoruz falan, Mermi yediği için yerde yatıyor ama rolü kabullenmiyorsunuz ve sürekli rpnizi ne kadar sürdürdünüz bilemiyorum. Deagle mermisi yiyipte nasıl motorsiklet sürdüğünüzede birşey demiyorum yani