Konu: [12.07.2020 - Leonardo Hill] Retarted-Fear-DM  (Okunma sayısı 717 defa)

#10 - 12.07.2020 18:27
Rolde yenik duruma düşünce hemen şikayet açman mı lazım? Birlik lideriniz /b'den salla, brawl'da silah çekti diyerek rollü bölerek hiç birşey yokmuş gibi devam etmesi normal, Belki motorundan silah almaya gidiyordu, Şüphelenip sıkamaz mıyım? Birde niye yürüyor? Yanında member'ı vuruluyor, sanki birşey olmamış gibi yürüyerek gidiyor, Fear rp'sini yaparak koşup kaçabilirdi Fakat fear rp yapmadı, Ben gördüklerimi anlatıyorum. Sizin bana vurmanız ile başladı, Olayı anlamaya çalışırken direkt dalmanız garip, oraya zaten direkt girmedim, Ortam sakinleştiğinde girdim. Orada yaralıya düşürecektiniz canımı elli'ye kadar düşürdünüz, silah çekmek zorunda kaldım çekmeseydim oraya polis gelebilirdi ve üzerimde kokain ve silahım vardı, Yakalatmak istemediğimden ve polis ile uğraşmak istemediğimden bunu yaptım, Ben bu silahı boşuna mı aldım İki, üç kişi beni sıkıştırıp dövmeye çalışınca silah çekemeyeceksem ne anlamı var? Win için oynayan ben değilim bunu bir daha düşünebilirsin.
Deagle mermisi yeyip https://cdn.discordapp.com/attachments/450362949257920543/731867438622179420/1594558702.jpg https://i.hizliresim.com/Qx93h6.png 4 dakika sonra kalkmana ne demeli? Orada düzgünce konuşabilirdik, size zararım yoktu, asıl eglence arayan sizdiniz, Birde vurmayı sadece silah ile vurmak anlamayın :) Yumruk ilede vurmak var  ;)

Öncelikle kendi savunmamı yapıyorum, başka bir şey yazmayacağım. Burada roleplay yapıyoruz yani gerçeğe en yakın şekilde rolümüzü gerçekleştiriyoruz. Benim orada motora yürüme sebebim olayın bitmesi, senin orada Meinhard'ı düşürdüğünü görmem bana sıkman ile bir oluyor, dediğim gibi gerçek hayattan örnek alalım. Bir silah patladı diyelim, sana mermi denk geldi. Sana ilk mermi girer, biraz sonra sesini duyarsın. Işık sesten hızlıdır bunu bilirsin. İkimizi de düşürmenin arasında pek süre olmadığına göre benim bunu fark etmem için süre tanınmadı. Direk beni de düşürdün. Silah çekmek zorunda değildin, oradan topuklayabilirdin. Yaptığın tamamen kural ihlali.

#11 - 12.07.2020 18:35
Hank ile dövüşüyorsunuz? SS'lere dikkatli bakın ilk emoteyi kim vermiş. Neyse konu benlik değil tekrar söylüyorum boş şikayet, iyi forumlar.

#12 - 12.07.2020 18:36
Hank ile dövüşüyorsunuz? SS'lere dikkatli bakın ilk emoteyi kim vermiş. Neyse konu benlik değil tekrar söylüyorum boş şikayet, iyi forumlar.
Suspectre dediğine göre şikayeti adminler silebilir, çünkü şikayet çok boş gelmiş arkadaşlara. Suçlu olan, bariz belli sorunlu olan taraf kankaları olduğu için birden bire insanlara boş gelebiliyor bu şekilde. Savunmalar için teşekkür ederim.

Alttaki oyuncuya da savunması için teşekkürler. Her ne kadar ikisinin de hiç bir alakası bulunmasa bile.
« Son Düzenleme: 12.07.2020 18:41 Tunahan »

#13 - 12.07.2020 18:40
Kardeşim, masal efsane falan anlattığımız yok forumdan neyin raconunu kesiyorsun? Yok agresif biz yapan değil sizsiniz, yok birinden şikayetçiyseniz şikayeti açın. O yüzden mi ilk emoteyi siz verdiniz, size tatlı dille söylüyorum böyle basit (kafa ağrıtmayacı) şikayet açmanın hiç bir anlamı yok. Biraz da bazı şeyleri oyunun akışına bırakın. Oyundan da hayırdır falan çektiğimizde yok dostum, ikimizde oyuncuyuz hodri meydanlık bir durum da yok.
Yazmaya gelince yazıyorsun fakat alakasız yazıyorsun, bunu bilesin dostum.

İyi forumlar.

#14 - 12.07.2020 18:50
Alıntı
Burada roleplay yapıyoruz yani gerçeğe en yakın şekilde rolümüzü gerçekleştiriyoruz.
Gerçeğe en yakın yapıyorsanız dostum, bir kaza anında ne yapılacabileceğini hepiniz biliyorsunuzdur, madem gerçeklik bir şeyler katmaya çalıştınız arkadaşınız 4 5 takla attıktan sonra nasıl brawl rolüne girebiliyor anlayamıyorum, bu pekte kafamı ağrıtmadı açıkçası brawl rolü deyip geçtim.
Alıntı
Alttaki oyuncuya da savunması için teşekkürler. Her ne kadar ikisinin de hiç bir alakası bulunmasa bile.
Rolde zaten biz vardık dostum, gerekli savunmalarımızı yaptık taraf kankası falanda değiliz biraz konuşmanı düzeltmelisin. Her rolde şikayet açacaksanız bu bazı insanlara artık bir süre boş gelebilir.

İyi akşamlar.

#15 - 12.07.2020 18:56
Alıntı
Burada roleplay yapıyoruz yani gerçeğe en yakın şekilde rolümüzü gerçekleştiriyoruz.
Gerçeğe en yakın yapıyorsanız dostum, bir kaza anında ne yapılacabileceğini hepiniz biliyorsunuzdur, madem gerçeklik bir şeyler katmaya çalıştınız arkadaşınız 4 5 takla attıktan sonra nasıl brawl rolüne girebiliyor anlayamıyorum, bu pekte kafamı ağrıtmadı açıkçası brawl rolü deyip geçtim.
Alıntı
Rolde zaten biz vardık dostum, gerekli savunmalarımızı yaptık taraf kankası falanda değiliz biraz konuşmanı düzeltmelisin. Her rolde şikayet açacaksanız bu bazı insanlara artık bir süre boş gelebilir.

İyi akşamlar.

Sayın kadim dostum, az önce arkadaşımla iletine göz attık.

Bana "her role şikayet" tarzında bir suçlamada bulunmuş, boş bir hale gelebilir demişsin.

Kadim dostum burakcan ile iletilerinin içinde "16" farklı şikayete şahitlik, sana karşı, başkalarına karşı şikayet saydık. Aynı şeyi senden de bekliyorum, şikayetlerimi saymanı. Senin şikayetlerinin yarısına bile ulaşırsa forumumu silip Vice Roleplay hayatıma son veriyorum.

İyi forumlar, iyi geceler. Yazdıklarını yazmadan önce düşün, kendin ile bağdaştır.

#16 - 12.07.2020 19:13
Senin üstüne alınabilecek bir durum söz konusu değildi yanlış anlamışsın, anlatmak istediğim forumda şikayetlere göz gezindirirken bazı boş olan şikayetler bulunuyor bazı kişiler bundan sıkılmış olabiliyor. Yani anlayacağın sözüm meclisten dışarıydı. Bu arada iletilerimi saydığınız için teşekkür ediyorum.

#17 - 12.07.2020 22:37
Ne alaka, Discord ssleri sayılmıyor? Bu yazılı olarak kurallarda yazmıyor sen mi uydurdun?

#18 - 12.07.2020 23:28
Ne alaka, Discord ssleri sayılmıyor? Bu yazılı olarak kurallarda yazmıyor sen mi uydurdun?
Arkadaşım her şeyi geçtim, bu yaptığın bir değil iki değil. Dimitri denilen kullanıcıya da durduk yere seni vurayım mı demişsin. Sen oraya geldikten sonra silahla girmeyi bırak hiç girmemen lazımdı korkman lazımdı. Oradaki kavgada silahlar konuşuyordu ve ciddi bir olaydı. Sırf arkadaşım var diye oraya gelip direkt silah ile dalarsan bu Retarted olur. Hiç yaklaşmaman lazımdı korkman gereken bir olayda aniden giriyorsun Polat Alemdar RP'si yaptığını tüm sunucu biliyor zaten ama gerek yok bunlara. Senin sıktığın adamlar MC üyesi dün Ocean Bar'da benimde yeleğimi Fairfax Gamba adlı şahısı çalar mısın dedin, bunları dersen öldürmeyi bırak savaş başlatırsın. Bir Road Captain'e yani Member'a diyorsun bunları çaylağa da değil bunu yapman için çooook büyük yürek yemen lazım. Silah sıktığın adamlar birer MC üyesi ve yamaları da var korkup kaçman gerekirken durduk yere silahla olaya dahil oluyorsun arkadaşım var diye.
Kavgada silah yoktu, yumruklaşıyordunuz, Hem sen benim rolümü belirleyemezsin orada girdim ve size sataşmadım, Direkt arkadaşlarıma baktım, Birde bunları dersen savaş başlatırsın demişsin, bir laf yüzünden savaş başlatmak ne kadar mantıklı bilemem, direkt silahlada dalmadım ne anlatıyorsun bilmiyorum, Arkadaşım var diye dahil olmadım, arkadaşıma baktım ve arkadaşımın yanına eğilip iyimisin diye sorarken Hans adlı arkadaşımız bana saldırdı, bende karşılık verince iki üç kişi saldırdınız,Silahım var ve kendimi korumam lazım ic olarak tehlike anındayım ve silahımı çekip ateşledim, Vurmadan önce ic olarak düşünecektiniz. Polat Alemdar da izlemedim onun rpsini bence siz yapıyorsunuz bir laf ile savaş başlatırsın falan dediğine göre  ;D

Birde sizi orada düşürünce Bufallo mc geldi ve rolü onlarada kabullenmediniz; Dm yediğimiz için yerde yatıyoruz falan, Mermi yediği için yerde yatıyor ama rolü kabullenmiyorsunuz ve sürekli rpnizi ne kadar sürdürdünüz bilemiyorum. Deagle mermisi yiyipte nasıl motorsiklet sürdüğünüzede birşey demiyorum yani  ;)

#19 - 12.07.2020 23:40
Kişilerin arasında olan bir olaya neden birlikler karışıyor? Dm arıyorsunuz resmen, Orada arkadaşının yeleğine dokunan olmadı sadece Fax'a bir soru sordum o kadar Şunu tanıyor musun falan, Yeleği kaça çalarsın gibi.