Konu: [12.07.2020 - Leonardo Hill] Retarted-Fear-DM  (Okunma sayısı 708 defa)

#20 - 13.07.2020 09:18
"Birde sizi orada düşürünce Bufallo mc geldi ve rolü onlarada kabullenmediniz; Dm yediğimiz için yerde yatıyoruz falan, Mermi yediği için yerde yatıyor ama rolü kabullenmiyorsunuz ve sürekli rpnizi ne kadar sürdürdünüz bilemiyorum. Deagle mermisi yiyipte nasıl motorsiklet sürdüğünüzede birşey demiyorum yani  ;)"

Bu cümlen tamamen yanlış ve yaralı asker psikolijisinde nevzats. Buffalo mc ile olan rol seni ilgilendirmez, onlar sdni kurtaramaz üslupsuzluk iğnemelekten vazgeç ben iğnelersem utanırsın bu bir. Deagle mermisi yediğim zaman yaralı sütrm bitince ayağa ne zaman kalkacağımı, sen belirtmediğin ve ck rolü olmadığı için merminin nereye geleceğini sıyırıp sıyırmadığını ben belirlerim bu iki. Motoru ben değil şu olayla hiç bir alakasi olmayıp dönüp sıktığın adam sürdü bu da üç. Etrafta "silahım kaşınıyor mmmhhhhh kimi vursam ah kavga ellerim kaşındı mhhh" diye gezdiğin sürece seni ne kadsr ciddiye alabilirim bilmiyorum. Yeterince kanıt bulamadıysan buffalo şikayeti hakkında daha önce 2 kere hatalı karardan hapse girip çıktım istersen bir incele iletileri 1 2 açık bulma şansın var. (:

2. yanıt olarak eklediğim sonra silip buraya eklediğim ek: Ayrıca ferrero kullanıcısı ile ne derdin var bilmiyorum fakat o rolde sana o vurmadı. Ayrıca kişisel kavgalarınızı özelden yapın burası sana olan şikayet konusu senin açtığın bir şikayet konusu değil. Sürekli bir suç atıp konuyu başka yere saptırıyorsun. Bunu okuyacak olan admine gerçekten üzülüyorum, 2 şikayet bakmaya geliyor 3 sayfa boş boş yazı okuyor ilk sayfayı okusa tüm şey özetleniyor zaten. Paradoksa döndü, aynı konu yanıtlanıp yanıtlanıp dönüyor. Sonra sen başka bir olay atıyorsun ortaya paradoksa olay eklenip dönmeye devam ediyor.

(düzenlenmiş halidir)

EK: Rastgele forumda gezerken leonardo hill karakterinin bir cümlesine daha rastladım, "Ama Gilbert'e sıkacağım."  Bunu @depresifhadisler'in karakter tanıtımında gördüm. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=84500.msg175999;topicseen#msg175999
Daha önce ilk yanıtlarda arkadaşlara da "Size sıkarım, elim kaşınıyor." tarzında bir cümle ile karşılaşmıştık. Bu arkadaşın gerçekten silah ve çatışma ile bir sorunu var. Ayrıca gece barımıza gelmiş, gene silahlarla bir sorun olmuş, tam detayları bilmiyorum. Olayı da tam olarak bilmiyorum. Silah ile tavrını devam ettiriyor. İnceleyen yetkiliden ricam, lütfen hapise gidecekse bile 300dakika DM hapisine daha önce gitmiş ve hiç bir şey değişmemiş, aksine daha kötü bir durumda adam. Sunucuda silahım var hold my beer tarzında geziyor. Lütfen bir yaptırım uygulansın, silahı silinsin. En kötü ne bileyim 1 ay silah ile sıkmasın, hapis çözüm değil gerçekten. Silahımız yok, rol yapmaya çalışıyoruz. Karşılaştığımız şeylere bak. Bu sunucuda silahımız yoksa rol yapamayacak mıyız biz? Leonardo Hill gibi insanların sürekli gazabına mı uğrayacağız? Lütfen bunlar dikkate alınsın. Rica ediyorum. Karakteri incelemeye alınsın. Daha çok böyle şeyin çıkacağına adım gibi eminim.

Leonardo Hill'in Silahı Sürekli Kullandığı: GösterGizle

Arkadaş silahı olmadan  illegal* rol yapamıyor. İl-legal rolü insanlara racon kesip silah sıkmaktan ibaret olduğunu zanendiyor.

« Son Düzenleme: 13.07.2020 10:23 Tunahan »

#21 - 13.07.2020 13:29
Cidden iyi stalklamışında konu dışına çıkmış, Açık arayan bir insansın sadece şunu düşünüyorsun Buna nasıl ceza aldırtabilirim falan, @Less  Gilbert ic en yakın arkadaşım ve ona orada şaka yapıyorum, Eğer bana saldırıyorsanız bunu göze almışsınızdır demektir, Ben gelip senin mekanını falan basmıyorum. İc olarak karakterim zor durumdayken silahıma sarılıyorum bu kadar ama sen ne kadarda uzattın, Barınıza konuşmaya geldim, rolde özür dileyecektim ama ağresif yaklaşınca arkadaşın özür falan dilemedim. Yapacağım rollerde bir kural ihlali yok O Silahlı ss'lerin hiç biride dm değil ve hepsinin geçerli sebebi vardı, rollerin tamamını atmadım. Konumuzda kalalım, sen resmen açık arıyorsun ve sanırsam ooc kinlenmişsin geçmiş olaylardan dolayı neyse admin kararını bekliyorum

#22 - 13.07.2020 13:42
 ;D ;D Şikayette adım geçmiş arkadaşlar, yaradan bana iki el ve bir düşünme yetisi vermiş. Ben bunları şikayet açamayacak durumda mıyım? Tabii ki açabilirim, Leonardo Hill ile eskiden beri dostluğumuz var. Yeri geldiğinde şakalaşıyoruz, yeri geldiğinde beraber saldırıp beraber düşüyoruz. Ama siz açık aramaktan bu şakalaşmaları bile OOC'e döküyorsunuz. IC karakter yapısını OOC yansıtıp "Bu arkadaş çatışmalarla sorunlu" gibi atıflarda bulunuyorsunuz. Adamın tanıtımındaki ssleri şikayete atıp göz boyuyorsunuz, sizce o sslerin hepsi 1 günde bir kaç saatte mi çıktı? Belki o birleştirdiğin tüm ssler neredeyse 2-3 ayda toplandı? Sen onu sanki bir saatte yapmış gibi gösteriyorsun. Bu düşünceden vazgeçebilirsiniz, iyi roller dilerim.

#23 - 13.07.2020 14:11
Şikayet pazar yerine döndü arkadaşlar. Başka yorum atmak isteyen var mı oyunculardan? Teker teker toplayalım.

Arkadaş kendisi hariç 3 kişiye şimdiden yorum attırdı bile, oturdum devamını bekliyorum. Bakalım ilgisi olmayan kaç kişi daha yazacak.

edit: günümüz şakaları sanırım "ayağına sıkıyım mı ha? ayağına sıkıyım mı ha?" "istanbul kadiköyde arkadaşımın bacağına sıkma şakası yaparken kafasına sıktım çok riskli oldu" videoları çekmiyorsanız bi anlamı yok.

;D ;D Şikayette adım geçmiş arkadaşlar, yaradan bana iki el ve bir düşünme yetisi vermiş. Ben bunları şikayet açamayacak durumda mıyım? Tabii ki açabilirim, Leonardo Hill ile eskiden beri dostluğumuz var. Yeri geldiğinde şakalaşıyoruz, yeri geldiğinde beraber saldırıp beraber düşüyoruz. Ama siz açık aramaktan bu şakalaşmaları bile OOC'e döküyorsunuz. IC karakter yapısını OOC yansıtıp "Bu arkadaş çatışmalarla sorunlu" gibi atıflarda bulunuyorsunuz. Adamın tanıtımındaki ssleri şikayete atıp göz boyuyorsunuz, sizce o sslerin hepsi 1 günde bir kaç saatte mi çıktı? Belki o birleştirdiğin tüm ssler neredeyse 2-3 ayda toplandı? Sen onu sanki bir saatte yapmış gibi gösteriyorsun. Bu düşünceden vazgeçebilirsiniz, iyi roller dilerim.
« Son Düzenleme: 13.07.2020 14:16 Tunahan »

#24 - 13.07.2020 14:22

Tunahan'ın 3 yıllık arkadaşıyım, hmmm. Demek ki benim de yazma hakkım var.

Arkadaşlar lütfen SS'te isminiz var diye şikayete yanıt atmak zorunda değilsiniz, burası ileti kasma yeri gibi bir yer mi? Benim ismim direk şikayette geçiyor, şikayetle miligram alakan yok. Bölüm kurallarını dikkatlice okuyunuz.

İster şikayet aç ister açma, bunu bilmek zorunda değiliz. THX

@Less

#25 - 13.07.2020 15:25

Arkadaşlar lütfen SS'te isminiz var diye şikayete yanıt atmak zorunda değilsiniz, burası ileti kasma yeri gibi bir yer mi? Benim ismim direk şikayette geçiyor, şikayetle miligram alakan yok. Bölüm kurallarını dikkatlice okuyunuz.

@Less

Güzelim, şikayette adımı geçiriyorsun ve bunları mı yazıyorsunuz cidden? BKZ "Ama Gilbert'e sıkacağım." Sizi ilgilendirmeyen bir role ooc olarak kışkırdığınızdan neden şikayete ekleme kararına varıyorsunuz? Ben senin bilip bilmemen için değil, yetkililerin bilip bilmemesi için yazıyorum. Savunmam seni ilgilendirmiyor, çok teşekkür ediyorum. İyi roller tekrardan.

#26 - 13.07.2020 15:31

@Less

Güzelim, şikayette adımı geçiriyorsun ve bunları mı yazıyorsunuz cidden? BKZ "Ama Gilbert'e sıkacağım." Sizi ilgilendirmeyen bir role ooc olarak kışkırdığınızdan neden şikayete ekleme kararına varıyorsunuz? Ben senin bilip bilmemen için değil, yetkililerin bilip bilmemesi için yazıyorum. Savunmam seni ilgilendirmiyor, çok teşekkür ediyorum. İyi roller tekrardan.

#27 - 13.07.2020 15:51

Çoluk çocukla muhattap olduğumuzu son hareketinizde iyice anladım, kim ne kadar kinlenmiş sanırım belli oldu. :D

Spoiler: GösterGizle
NOT: Şahısların kendi kendine konuştuğu 4 yıllık makarası "Leonardo Hill ve Gilbert Gordon"'un uzunca bir arkadaşlığı olmasıdır. Beni kışkırtmaya çalışıp akılları sıra ceza almamı sağlayacaklarını sanıyorlar. Sansınlar. Sonra şikayet pazar alanına döndü derler :D
Son yorumumdu arkadaşlar, ilgilenemeyeceğim maalesef. Hayatımda başka ilgileneceğim değerli şeyler var.

#28 - 13.07.2020 15:55

Çoluk çocukla muhattap olduğumuzu son hareketinizde iyice anladım, kim ne kadar kinlenmiş sanırım belli oldu. :D

Spoiler: GösterGizle
NOT: Şahısların kendi kendine konuştuğu 4 yıllık makarası "Leonardo Hill ve Gilbert Gordon"'un uzunca bir arkadaşlığı olmasıdır. Beni kışkırtmaya çalışıp akılları sıra ceza almamı sağlayacaklarını sanıyorlar. Sansınlar. Sonra şikayet pazar alanına döndü derler :D
Son yorumumdu arkadaşlar, ilgilenemeyeceğim maalesef. Hayatımda başka ilgileneceğim değerli şeyler var.

Teşekkür ederiz hakaretleriniz için. O kadar kinliyim ki, anlatamam. Leonardo Hill DM attı diye çıldırdım resmen, beylik tabancam ile birlikte şehirler arası otobüsteyim şuan.

Kelimelerin de ben ve grubumu çok sinirlendirdi, 6 şehirden şehrine doğru çıkartma yapıyoruz Less.  >:( >:(
« Son Düzenleme: 13.07.2020 15:58 Tunahan »

#29 - 13.07.2020 17:18
İncelemede.