Konu: [28.06.2020] Zaniel_Moss, Rodrick_Vomzidutra - CJ, Güvenli bölge ihlali, Mix  (Okunma sayısı 212 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2020 14:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zaniel_Moss @Navor Rodrick_Vomzidutra @shotta_13

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Laura Terry @Glok41

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2020 13:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

16-) TRAFİK VE ARAÇ

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
   İki şahıs benim aracıma çarptı daha sonrasında araçtan indiklerinde ise agrasif yol yaparak aracımın camlarını emote ile indirmeye çalıştılar, kaputuma vurdular. Ocean otelinin çevresindeyiz ve burası güvenli bölge, benden herhangi bir illegal rol izni alınmadı bu bir.

7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel) .

2.'si ise ben onlara OOC şikayet açacağımı söyledikten sonra onların rollerini düzeltmesini bekledim fakat umduğum gibi olmadı, bunu role çevirdiler ve fahişe diyerek ortamdan kaçma yoluna başvurdular, bana bir adım yaklaşsalardı ben de onlara üç adım gidecektim ve belki de yaptığı ihlallerini bir nebze görmezden gelecektim fakat... İki adım geri gidene, üç adım geri giderim ben. Rolden fazla şikayet açıyorum bu sıralar, canımı sıkıyor bu durum. Ben uyarı yaparak, konuşarak anlaşmak bilincinde oynuyorum bu oyunu fakat bu kişilerden şikayetçiyim ben, şikayetlere mix de eklenebilir, ooc olarak şikayet edeceğimi onlara bildirdikten sonra ooc olarak özür dilemeyip "ARABANA MI VURDUK" deyip ortamı terk etmeleri şans eseri olabileceğini düşünmüyorum, ayrıca arabama vurduğunuz emote olarak görülüyor ekran görüntülerinde zaten, bilginize. :/

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Her şeyi açıkladığımı ve detaylandırdığımı düşünüyorum.

#1 - 28.06.2020 19:15
Merhaba,

@Navor  @shotta_13  savunmanızı yapın.

#2 - 28.06.2020 19:22
Öncelikle CJ olayına gelirsek, yanlışlıkla t tuşuna basmadan yazı yazdığım için f ye basmışım ve cj atmışım son ssde /b den söylüyorum wg geri bin diyorum ve arkadaş biniyor CJ kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum.

Güvenli bölge ilhaline gelirsek oranın sahile girmediği için Güvenli Bölge olmadığını düşünüyorum eğer öyleyse bunu yeni öğrendim.

Kaza büyük bir şekilde gerçekleşti ve rolsel olarak buna böyle çıkışmam gayet normal.

#3 - 28.06.2020 20:10
Öncelikle CJ olayına gelirsek, yanlışlıkla t tuşuna basmadan yazı yazdığım için f ye basmışım ve cj atmışım son ssde /b den söylüyorum wg geri bin diyorum ve arkadaş biniyor CJ kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum.

Güvenli bölge ilhaline gelirsek oranın sahile girmediği için Güvenli Bölge olmadığını düşünüyorum eğer öyleyse bunu yeni öğrendim.

Kaza büyük bir şekilde gerçekleşti ve rolsel olarak buna böyle çıkışmam gayet normal.
Ben CJ olarak onu kast etmemiştim, zaten /b kanalından wg olduğunu belirttiniz. Car RDM olarak bahsetmek istedim. Hiçbir rolümüz yokken aracıma kasıtlı olarak vurdunuz - çarptınız daha sonrasında ise sanki ben size arabayla vurmuşum gibi "Aracımın cezasını öde!" diyerek üstüme geldiniz ve agrasif rol sergileyerek aracımı yumruklamaya, arabamın camlarını kırmaya başladınız.
Peki bunu neye dayanarak yaptınız?
Emotelar gözükmektedir, daha sonrasında ise /b kanalından: ARACINA NE YAPTIK?" diyerek yalan attığınız ss'lerde görülüyor, bunu neden yaptınız?
* Myrtle aracın çerçevelerini indirir
* Myrtle  ellerini açar, aracın kaputuna vurur.
Emote'larını vermişsiniz, bakın.
Güvenli bölge olması işin tuzu, biberi olmuş.
Güvenli bölge olduğunu öğrenmenize sevindim, en azından bir hatanızı kabullendiiğiniz için teşekkürler ama sadece bir hata ile kısıtlı değil.
Güvenli bölge kısmında "Ocean Caddesi" de diyor bak, Ocean Caddesi orası... Tek güvenli bölge sahil değil.
Şayet kaza dediğiniz gibi büyük bir şekilde gerçekleşmiş diye iddia ediyorsunuz ya. O zaman neden ağır - hafif yaralı rolü yapmadınız? Bir insan trafik kazasından sonra nasıl o kadar kolay ayaklanıp karşı arabaya yamyam gibi saldırabilir? O zaman siz Power game ihlali de yapmış oluyorsunuz, ben bunu da eklerim.
« Son Düzenleme: 28.06.2020 20:29 Myrtle »

#4 - 28.06.2020 21:59
Kaza rolü yapıyoruz canım benim o yüzden agresif rol sergiliyoruz oranın güvenli bölge olduğu bir yerde yazmıyor eğer öyleyse bilmiyordum. Kusurumuz olduysa kusura bakmayın, iyi forumlar.

#5 - 28.06.2020 22:00
Bu şikayete kendimde katılıyorum Zaniel Moss adlı oyuncu artık ne kadar ceza alacak bilemem ama yasaklanmalı, bu şikayete katılıyorum kendisi çok ihlal yapıyor.

#6 - 28.06.2020 22:54
Kaza rolü yapıyoruz canım benim o yüzden agresif rol sergiliyoruz oranın güvenli bölge olduğu bir yerde yazmıyor eğer öyleyse bilmiyordum. Kusurumuz olduysa kusura bakmayın, iyi forumlar.
"Kaza rolü yapıyorsunuz o yüzden agrasif rol sergiliyorsunuz" ??????
Bir insan kaza yaptıktan sonra nasıl arabadan inip karşı arabaya saldıracak kadar dinç kalabilir, bu adamın duygusu yok mu? Hiç şoka girmiyor mu?
+ olarak kazadan hiç yara almıyor, nasıl olabilir? Iron man rolü mü sergiliyorsunuz?

« Son Düzenleme: 29.06.2020 08:22 Myrtle »

#7 - 29.06.2020 09:48
"Kaza rolü yapıyorsunuz o yüzden agrasif rol sergiliyorsunuz" ??????
Bir insan kaza yaptıktan sonra nasıl arabadan inip karşı arabaya saldıracak kadar dinç kalabilir, bu adamın duygusu yok mu? Hiç şoka girmiyor mu?
+ olarak kazadan hiç yara almıyor, nasıl olabilir? Iron man rolü mü sergiliyorsunuz?

Ya ne alaka sen hiç hayatında kavga ettikten sonra inip kavga eden insanlar görmedin mi çok boş yapıyosun kardeşim her neyse ortada bir kural ihlali yok varsa da cezamızı çekeriz.

#8 - 29.06.2020 09:49
Bu şikayete kendimde katılıyorum Zaniel Moss adlı oyuncu artık ne kadar ceza alacak bilemem ama yasaklanmalı, bu şikayete katılıyorum kendisi çok ihlal yapıyor.
Ya canım benim ne bu kuyruk acısı gelsene sen benim discorduma gel bi orda konuşalım niye burda boş yapıyosun sen yasaklansın deyince yasaklanacağımı falan mı sanıyorsun yasaklanıcak bir şey yaparsam yasaklanırım zaten adminlere akıl vermeye çalışma hadi alakan olmayan yerlere de burnunu sokma hadi yavrum naş hadi kulübüne

#9 - 29.06.2020 09:53
Cj'e savunmamı yaptım CJ yok Güvenli bölgeye de yaptım oranın güvenli bölge olduğu bir yerde yazmıyor eğer yazıyorsa gözümden kaçmış, geçiyorum MIX'e arkadaş neden bana mixten şikayet açtı onu anlayamadım ben sslerde falan da mix yaptığımıza dair bir ss yok.