| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zaniel_Moss @Navor Rodrick_Vomzidutra @shotta_13 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Laura Terry @Glok41Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2020 13:26 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 7-) GÜVENLİ BÖLGELER
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:
7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.
16-) TRAFİK VE ARAÇ
Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki şahıs benim aracıma çarptı daha sonrasında araçtan indiklerinde ise agrasif yol yaparak aracımın camlarını emote ile indirmeye çalıştılar, kaputuma vurdular. Ocean otelinin çevresindeyiz ve burası güvenli bölge, benden herhangi bir illegal rol izni alınmadı bu bir.
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel) .
2.'si ise ben onlara OOC şikayet açacağımı söyledikten sonra onların rollerini düzeltmesini bekledim fakat umduğum gibi olmadı, bunu role çevirdiler ve fahişe diyerek ortamdan kaçma yoluna başvurdular, bana bir adım yaklaşsalardı ben de onlara üç adım gidecektim ve belki de yaptığı ihlallerini bir nebze görmezden gelecektim fakat... İki adım geri gidene, üç adım geri giderim ben. Rolden fazla şikayet açıyorum bu sıralar, canımı sıkıyor bu durum. Ben uyarı yaparak, konuşarak anlaşmak bilincinde oynuyorum bu oyunu fakat bu kişilerden şikayetçiyim ben, şikayetlere mix de eklenebilir, ooc olarak şikayet edeceğimi onlara bildirdikten sonra ooc olarak özür dilemeyip "ARABANA MI VURDUK" deyip ortamı terk etmeleri şans eseri olabileceğini düşünmüyorum, ayrıca arabama vurduğunuz emote olarak görülüyor ekran görüntülerinde zaten, bilginize. :/
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): Her şeyi açıkladığımı ve detaylandırdığımı düşünüyorum.