Konu: [28.06.2020] Zaniel_Moss, Rodrick_Vomzidutra - CJ, Güvenli bölge ihlali, Mix  (Okunma sayısı 209 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.06.2020 17:46
Kaza rolü yapıyoruz canım benim o yüzden agresif rol sergiliyoruz oranın güvenli bölge olduğu bir yerde yazmıyor eğer öyleyse bilmiyordum. Kusurumuz olduysa kusura bakmayın, iyi forumlar.
"Kaza rolü yapıyorsunuz o yüzden agrasif rol sergiliyorsunuz" ??????
Bir insan kaza yaptıktan sonra nasıl arabadan inip karşı arabaya saldıracak kadar dinç kalabilir, bu adamın duygusu yok mu? Hiç şoka girmiyor mu?
+ olarak kazadan hiç yara almıyor, nasıl olabilir? Iron man rolü mü sergiliyorsunuz?

Ya ne alaka sen hiç hayatında kavga ettikten sonra inip kavga eden insanlar görmedin mi çok boş yapıyosun kardeşim her neyse ortada bir kural ihlali yok varsa da cezamızı çekeriz.
Trafik kazası diyorum kavga ettikten sonra inip demişsin, o ne alaka?
Sen hiç trafik kazası yaşadıktan sonra inip karşı tarafa saldırabilen insan topluluğu gördün mü?
Oranın güvenli bölge olduğu sunucunun kurallarında yazıyor üstte de attım zaten. "Ocean Caddesi" yazıyor yanii.

Bu şikayete kendimde katılıyorum Zaniel Moss adlı oyuncu artık ne kadar ceza alacak bilemem ama yasaklanmalı, bu şikayete katılıyorum kendisi çok ihlal yapıyor.
Ya canım benim ne bu kuyruk acısı gelsene sen benim discorduma gel bi orda konuşalım niye burda boş yapıyosun sen yasaklansın deyince yasaklanacağımı falan mı sanıyorsun yasaklanıcak bir şey yaparsam yasaklanırım zaten adminlere akıl vermeye çalışma hadi alakan olmayan yerlere de burnunu sokma hadi yavrum naş hadi kulübüne
Bunu yazman senin ekstra ceza almana sebebiyet verecek sadece, saygı ve saygısızlık arasındaki ince çizgiyi aşıyorsun. Benim yazdığım hiçbir şeye doğru düzgün cevap veremedin.

not: CJ'den şikayetçi olmadığımı üstte de belirttim, Car DM ve Güvenli bölge kural ihlali yaptınız diyorum, bunların hiçbirine savunma yazamadın aksine saçmaladın
« Son Düzenleme: 29.06.2020 17:49 Myrtle »

#11 - 29.06.2020 18:54
Selam,

Zaniel Moss karakteri sunucudan yasaklandı.

Rodrick Vomzidutra karakteri ise yaşanılan kazanın büyüklüğü ile sadece kaputa vurmuş gözüküyor. Kişiyi uyarıyorum.

Şikayet kapatıldı, iyi roller.
« Son Düzenleme: 29.06.2020 18:56 Scealten »