Konu: [28.06.2020 - Gerry Allen-Stepan Pavel-Samuel Paul-Paul Wall] ChickRun/GBİ/CR...  (Okunma sayısı 268 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.06.2020 02:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerry Allen @OpreuS

Stepan Pavel @MsBnK

Samuel Paul @Lawiet

Paul Wall @Genismini

Calvin Paul @tüpnükpiki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fyodor Tolenka, Zlatan Gavrilo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2020 01:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Chicken Run — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli olarak zıplayarak hareket etmek.

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

SPOILER: GÖSTER

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
22-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP

Sunucu ve rol düzenini korumak için bu tarz rollere belirli kısıtlamalar, izinler getirilmiştir. Kuralları ve kısıtlamaları dikkatlice okuyun, aksi halde ceza aldığınız zaman yönetim tarafından hiç bir şekilde işlem yapılmaz.

(PASİF) Gasp: Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

Soygun/Hırsızlık: Sunucuda soygun sistemi bulunmaktadır ama bu sistemden yararlanmak için(ev-işyeri); karakterinizin en az 5 level olması gerekmektedir. Hırsızlık rolleri yönetim ekibi kontrolünde, gerekirse Guest-RP ile yapılmaktadır.
Not: Soygun/Hırsızlık rolleri yapan kişilerin, rol sonrası en az 1 saat oyunda durmaları gerekmektedir. Soygun/hırsızlık rolü yapıp oyundan çıkan kişilere yönetim tarafından farklı yaptırımlar uygulanır.

Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle bu adamların aracına yanlışlıkla çarptım ve Vice Malldaydim orada  aracı park ettim. Bunlar bir anda geldiler sonrasında kalabalık bir şekilde beni kovalamaya başladılar, bende kaçarken arkamdan zıplaya zıplaya geldiler. Güvenli bölgede başladı olay Vice Mallda iken geldiler. Chicken Running ile öldürdüler. Sonrasında beni kaçırmaya çalıştılar. Ben ayaklanmaya başlayınca motorlu birisi beni kaçırdı ve PD'ye götürdü buna sataşanlar var diye. PD'ye gelene kadar CR attılar ve bana pmden seve seve mi durduracam seni felan dedi. PD'ye geldikten sonra Güvenli bölgeye sığındığımı söyledi ama ben hiç çıkmamıştım. Sonrasında korktum içeri girdim Pdde bile artistleniyorlar diye. Bunlarda içeri girdiler (karakol bastılar) Sonrasında polisler içeri girince kaçtı bunlar sanki normal sürekli roleplay de karakol boş kalacaktı iki polis gelince sessizlik bozulmuş oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  Chicken Running kanıtlarım

GASP KANITIM

CR KANITIM

CR'DE yazılara dikkat çekeyim birinde saçma sapan bir rol ile eziyor birinde rol öncesi (/timestamp)'dan bakınız rolsüz ezmiş ve seve seve mi olacaktı diyor.

GBİ Kanıtlarım

Ek açıklamalar(varsa): Olay yukarıda anlattığımdan ibarettir. Mümkünse yukarıda ismi yazmayan ama beni kovalayıp dediğim suçları işleyenlerde var onlarda ceza alırsa iyi olur. Kişiler dediğim gibi ben zaten güvenli bölgedeyken geldiler sonrasında birisi beni PD'ye kaçırdı ve orada da artistlendiler. Beni Chicken Running yaparak öldürdüler. Kaçırmaya çalıştılar. Cr attılar. Gerekeni yaparsanız sevinirim.

« Son Düzenleme: 28.06.2020 03:34 AmdRyzen »

#1 - 28.06.2020 03:05
1 Kere bile zıplamadım, iftira atıyorsun sadece peşinden koştum.Ayrıca kişi yaralandıktan sonra koşmaya da devam etti.SS lerde de kendini ele vermiş zaten.GB bölgesine de koşarak - zıplayarak kaçtın zaten.
« Son Düzenleme: 28.06.2020 03:13 Lawiet »

#2 - 28.06.2020 03:12
Orada birden fazla ss var herkes atladı size denk gelmemiş demekki ss. Bu arada yaralanma ve yerde yatma süresi zaten geçmiş oyunda 180 saniye yaralı olmuşum ne bekliyorsunuz ck yiyene kadar yaralı mı kalayım? Hem de öyle büyük bir faaliyet yapmadım birisi geldi yardim etti gittik.

#3 - 28.06.2020 03:17
Savunmamı yapıyorum.
Ss'lerin hiçbirinde neredeyse yokum ve bana Chicken run demişsin. GBİ demişsin olayın başladığı yeri göstermiyorsun olay güvenli bölge olmayan bir yerde başladıysa ve kaçan kişi güvenli bölgeye gittiyse rol güvenli bölgede devam edebilir kurallarda yazıyor arkadaşların aracını çalmışsın ve şans eseri yolda bize çarptılar bizde ne oldu dedik, aracımızı çaldı dediler bende peşine takıldım zaten arkadaşlarda gerekli Ss'ler vardır büyük ihtimalle.

Gasp'tan şikayet açmışsın gasp rolü gerçekleşmedi bile seni gasp etmek isteyen yok zaten bunu soyalım diyen falan yok.

Kendini ele vermişsin Ss'te yaralı kural ihlali yaptığın apaçık ortada ve illegal bir rol yaptığın hâlde PD'ye sığınıyorsun buda bir kural ihlalidir. Arkadaşların aracını çalman illegal roldür.
Arkadaş çok gereksiz bir şikayet açmış kendi yaptığı kural ihlallerini Ss olarak kendisi atmış zaten kuralları okumadığı çok açık illegal rol yapan birisi PD'ye sığınamaz, yere düştün ve yaralı kural ihlali yapıp kaçmaya devam ettin.

Ve Ss'lerde bunny'lik bir durum yok arkadaşlar neredeyse 10 saniyede bir zıplıyorlar.

#4 - 28.06.2020 03:24
https://hizliresim.com/LbF80G > Buradaki son yazının dakikası ile

https://hizliresim.com/zizlY7 Buradakinin arasında neredeyse hiç fark yok ancak kişinin bahsettiği
Alıntı
Biri geldi yardım etti ve gittik
emotesini göremiyoruz kişi OOC yalanda söylüyor. Yaralı rolü de yapmıyor.

Tekrar söylüyorum arkandan 1 kere bile zıplamadım daha önce Bunny Hop'tan dilim yandı ondan dolayı bu gibi kovalama rollerinde zıplamıyorum.

Ayrıca attığın ss'te senin zıpladığın çok belli. https://hizliresim.com/sv8N7D
« Son Düzenleme: 28.06.2020 03:28 Lawiet »

#5 - 28.06.2020 03:31
Öncelikle ortada araba çalma sonrasında pdye sığınma gibi bir durum yok. Illegal olarak teslim olmadım polisler ile yapilan rolü Juan Sancheze sorabilirsiniz. Kişiye yardim et dediğim sslerde gözüküyor. Yardim et dedim ve o da götürdü beni. Hem pdye ben gitmedim o adam götürdü beni pdye. Arabaları da o adam çalıp suçu bana atti ben araba felan çalmadım tüm hırsızlıkları Zlatan Gavrilo yaptı ve o hapiste şuanda IC olarak bakılabilir ben sadece kaza yaptım Zlatanin aracı ile ve siz saldırdınız bana.

Ek olarak rol Vice Mallda başladı diyorum size diyelim orada başlamadı karakol basmak Non rpdir. 10 saniyede bir ziplama yok daha hızlıydı ve durduk yere zıplaması  niye sonuçta beni zıplayarak yakaladı.

Bir not daha araçları benim calmadigimi polis biliyor ben sadece olaya istemeden dahil oldum cezamı yedim Zlatan Gavrilo araçları çaldı sucu bana atti siz yanlış anladiniz ve Zlatan Ic hapise girdi çocuk güzel rol yaptı.
« Son Düzenleme: 28.06.2020 03:33 AmdRyzen »

#6 - 28.06.2020 03:34
Alıntı
Ben ayaklanmaya başlayınca motorlu birisi beni kaçırdı
Biz orada 6 kişiyiz senin başında 6 insan 5 erkek 1 kız var ve bir motorlu kişi gelip seni kaçırıyor mu? Ve bizde buna izin veriyoruz sende bu yaptığın rol normal mi? Hiç bir emote vermedin /me yerden destek alarak ayağa kalkar ve onündeki motorlu kişinin arkasına oturur"Bas gaza dostum öldürecekler beni." gibi bir emote verilmedi. Dayak yemişsin ve başında 6 kişi var ve sen böyle bir durumda motorlu birisi beni kaçırdı diyorsun.

#7 - 28.06.2020 03:36
Sistemsel olarak ayaktaydım siz orada 5 kişisiniz fakat ne sistemsel ne rolsel bana engel oldunuz. Hem burada benim işlediğim suçları söyleyerek suç olmasa bile sizinkilerin üstü örtülmez. Suç işleyen herkes aldım cezasını.

#8 - 28.06.2020 03:42
Sistemsel olarak ayaktaydım siz orada 5 kişisiniz fakat ne sistemsel ne rolsel bana engel oldunuz. Hem burada benim işlediğim suçları söyleyerek suç olmasa bile sizinkilerin üstü örtülmez. Suç işleyen herkes aldım cezasını.
Lütfen biraz realist düşünür müsün. Seni 3 kişi dövüyor hastanelik oluyorsun böyle bir durumda senin ayağa kalkıp hızlı koşman dahi söz konusu olamaz. Sistemsel ayaktayım diyorsun o zaman bana birileri ateş etsin ben sistemsel ayağa kalkınca koşarak kaçayım motorlu kişi beni kurtardı diyeyim sen bize rol imkanı vermedin bile /me yerden destek alır ve hızlıca ayağa kalkar ve motorluya koşmaya başlar. Dostum bas gaza beni dövüyorlar. Tarzında bir emote vermediğin için bizde hiç bir türlü sana engel olamadık. Yaptığın tek şey ayağa kalkınca bir kaç saniye bekledin ve koşmaya başladın.

#9 - 28.06.2020 03:45
Arkadaşlar kendinizi savunmuyorsunuz beni şikayet ediyorsunuz benim kanıtlarla bana şikayet acabilirsiniz. Burada olay sizin hatalarınız ona göre devam edin savunmaya.