Konu: [28.06.2020 - Gerry Allen-Stepan Pavel-Samuel Paul-Paul Wall] ChickRun/GBİ/CR...  (Okunma sayısı 258 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 28.06.2020 03:52
Savunmamı yapıyorum.
Ss'lerin hiçbirinde neredeyse yokum ve bana Chicken run demişsin. GBİ demişsin olayın başladığı yeri göstermiyorsun olay güvenli bölge olmayan bir yerde başladıysa ve kaçan kişi güvenli bölgeye gittiyse rol güvenli bölgede devam edebilir kurallarda yazıyor arkadaşların aracını çalmışsın ve şans eseri yolda bize çarptılar bizde ne oldu dedik, aracımızı çaldı dediler bende peşine takıldım zaten arkadaşlarda gerekli Ss'ler vardır büyük ihtimalle.

Gasp'tan şikayet açmışsın gasp rolü gerçekleşmedi bile seni gasp etmek isteyen yok zaten bunu soyalım diyen falan yok.

Kendini ele vermişsin Ss'te yaralı kural ihlali yaptığın apaçık ortada ve illegal bir rol yaptığın hâlde PD'ye sığınıyorsun buda bir kural ihlalidir. Arkadaşların aracını çalman illegal roldür.
Arkadaş çok gereksiz bir şikayet açmış kendi yaptığı kural ihlallerini Ss olarak kendisi atmış zaten kuralları okumadığı çok açık illegal rol yapan birisi PD'ye sığınamaz, yere düştün ve yaralı kural ihlali yapıp kaçmaya devam ettin.

Ve Ss'lerde bunny'lik bir durum yok arkadaşlar neredeyse 10 saniyede bir zıplıyorlar.
Ek olarak ben sadece araç sürüyordum sana karşı hiç bir illegal eylemim olmadı GBİ yok yani. Eğer Ss'in falan var ise at /me adama saldırmaya başlar falan.

#11 - 28.06.2020 04:21

İskelede kalabalık grup arasından araç çalıyor ve biz onları yakaladığımızda fear-rp yapmıyorlar, zaten kendisinin paylaştığı ilk Ss'te yazışmada gözüküyor.  Ayrıca rol GBI dışında başlıyor ve sen aracı GBI'dan çalışıyorsun?
Ayrıca sistemsel yaralı hale geliyor ve süresi bittiği anda hatta yanına gelen doktor onu kaldırıyor orada gözükyor daha sonra koşarak kaçmaya başlıyor, paylaştığı Ss'lerde kanıt olarak gözüküyor.
Evet bunny yaptığımı kabul ediyorum ama paylaştığım Ss'lerde arkadaşında yaptığı gözüküyor, aslında onun yapmasına karşılık yaptım, hataydı. Hatamı kabul ediyorum.
Ortada gasp veya başka bir şey göremiyorum zorla paranı almadık, hatta sen /b'den 1 levelim pasif diyorsun ama araç çalışıyorsun.
Car-Ramming diye şikayet açmışsın fakat ortada böyle bir şeyde göremiyorum.

#12 - 28.06.2020 12:06
Dostum ben aracı iskeleden felan çalmadım araç çalmadım diyorum sana polis kayıtları var. O attigin ssde zıplayan kim belli bile.degil benim skinim değil o Ek olarak kendinizi savunun diyorum siz hala kişi şöyle yaptı böyle yaptı diyorsunuz karakol bastınız  CR den kanıt nasıl yok adam pmden itiraf etmiş diğer ssde ezer yazmış. Ben sucluysam yaralı ayağa kalkmışım o var onu söyleyip duruyorsunuz şikayet acabilirsiniz sizin yaptığınız suçlar için açıldı bu şikayet.

#13 - 28.06.2020 15:07
Dostum ben aracı iskeleden felan çalmadım araç çalmadım diyorum sana polis kayıtları var. O attigin ssde zıplayan kim belli bile.degil benim skinim değil o Ek olarak kendinizi savunun diyorum siz hala kişi şöyle yaptı böyle yaptı diyorsunuz karakol bastınız  CR den kanıt nasıl yok adam pmden itiraf etmiş diğer ssde ezer yazmış. Ben sucluysam yaralı ayağa kalkmışım o var onu söyleyip duruyorsunuz şikayet acabilirsiniz sizin yaptığınız suçlar için açıldı bu şikayet.

Dostum olayın gerçekleştiği yer yani benim olaya dahil olduğum yer diyelim grotti caddesi ve sen oradan Vice Mall'a kadar koşuyorsun ve durmuyorsun üstüne oradan yaralı kural ihlali yapıp Cin mahallesine kaçıyorsun ve oradan bir araç kiralıyorsun ve bende senin kaçmaman için emote vererek aracı üstüne sürüyorum kaçmana izin verecek değilim seni grottiden çin mahallesine kadar kovaladık durmadın artık sinirlendiğim için aracı üstüne sürdüm

#14 - 28.06.2020 15:50
Savunmalar bitti admin beklesin konu anlattım olayı

#15 - 28.06.2020 19:07
İki taraf da bunny yapmış, güvenli bölge ihlali yok çünkü olay güvenli bölgenin dışında başlayıp içine taşınmış, devam edilebilir durumda.

Yaşanan rol başlı başına saçmalık ve hiç bir elle tutulur yeri yok, burada bir rol amacı da yok. Sadece "ellerini yumruk yapar adamlara saldırır." göz zevki için yaşanmış bir olay. İki taraf da bunny-hop'dan ceza alacak.