Savunmamı yapıyorum.
Ss'lerin hiçbirinde neredeyse yokum ve bana Chicken run demişsin. GBİ demişsin olayın başladığı yeri göstermiyorsun olay güvenli bölge olmayan bir yerde başladıysa ve kaçan kişi güvenli bölgeye gittiyse rol güvenli bölgede devam edebilir kurallarda yazıyor arkadaşların aracını çalmışsın ve şans eseri yolda bize çarptılar bizde ne oldu dedik, aracımızı çaldı dediler bende peşine takıldım zaten arkadaşlarda gerekli Ss'ler vardır büyük ihtimalle.
Gasp'tan şikayet açmışsın gasp rolü gerçekleşmedi bile seni gasp etmek isteyen yok zaten bunu soyalım diyen falan yok.
Kendini ele vermişsin Ss'te yaralı kural ihlali yaptığın apaçık ortada ve illegal bir rol yaptığın hâlde PD'ye sığınıyorsun buda bir kural ihlalidir. Arkadaşların aracını çalman illegal roldür.
Arkadaş çok gereksiz bir şikayet açmış kendi yaptığı kural ihlallerini Ss olarak kendisi atmış zaten kuralları okumadığı çok açık illegal rol yapan birisi PD'ye sığınamaz, yere düştün ve yaralı kural ihlali yapıp kaçmaya devam ettin.
Ve Ss'lerde bunny'lik bir durum yok arkadaşlar neredeyse 10 saniyede bir zıplıyorlar.