Tim Ward karakterinin gözünden, anlatılmayan olay geçmişini söyleyeyim ki, orada neden çıkıp önünü kestiğimiz açıkça görülmüş olsun. July Kruger karakteri yani Tim Ward'ın sevgilisine şahıs tarafından fahişelik teklifi yapıyor. July karakteri ise bu olayları, Tim'e anlatıyor. Tim , July'den kişinin numarasını alıyor ve ankesörlü telefona gidip, kişiyi arıyor. Aralarında geçen konuşmada, Tim, gizli numaradan, "Arkadaşına araba çarptı, Burgershot'ın arkasındaki yokuşun ilerisinde yerde yaralı yatıyor." diyor, şahıs şüphelenip normal numaradan aramasını istiyor, Tim'de denileni yapıyor ve kişiye aynı şeyleri söyleyip, "Ben gidiyorum, arkadaşın ölüyor, geleceksen gelirsin." dedikten sonra telefonu kapatıyor. Tim, arkadaşları olan ; Lorenzo, Jeff, Dacid'e haber veriyor ve July'i de alıp Burgershot'a beklemeye gidiyor. Bir süre bekledikten sonra gelen bir araç görüyorlar ve önüne atlayıp yolunu kesiyorlar -videoda da görüleceği gibi Tim Ward karakteri "Bu mu?" diye July'e soruyor, kişi maske takmıyor olsa dahi, nasıl göründüğünü July hariç kimse bilmiyor- ve etrafını sarıyorlar, kişi maskeli olduğundan dolayı araçtan inip, maskesini çıkartmasını istiyoruz, ve eğer aradığımız kişi değilse yoluna rahatça devam edebileceğini söylüyoruz. Araçtan inmiyor, aracını kitliyor, camlarını kapatıyor ve maskesini hiçbir türlü çıkartmıyor. Tim karakteri -emote kullanarak, **sağ elini beline atar**- elini silahına atıyor ve eğer maskesini çıkartmazsa vuracağını söylüyor. Kişi etrafını sarmış beş motora rağmen, "Siktir!" diyerek, herkese çarparak yolu açıyor ve uzaklaşıyor, tekrar tekrar yakalanıyor ve etrafı sarılıyor, aynı işlem defalarca tekrarlanıyor, ardından kişi evine saklanıyor ve kapısını kitliyor, silahını aldıktan, konumunu aldıktan sonra, "Kapı açık" diye pm atıyor, yani sanki başından beri öyleymiş de biz girmemişiz gibi.. İçeri girdikten sonra int bugunu kullanarak üstümüze ateş açıyor ve biz girdiğimiz gibi kapıya koşarak, sanki yokmuşuz gibi çıkıyor. Gerekli saygı kurallarına uyarak yaptığım uyarılarımı "Boş konuşma" olarak adlandırıyor ve hakkımızda şikayet açıyor. Olayın detaylı anlatımı budur, OOC anlaşma olmadan, konuşma programları kullanmadan, tamamen rol yaparak geliştirdiğimiz bu olayda, suçlanan şeylerin hiçbiri açık bir şekilde gösterilmiyor. Aksine videoda kendi yaptığı CR'ler, hatalar, bug defuse'ler görünüyor. Ayrıca eklemek isterim ki, "Gerekli FearRP'mi uyguluyorum dediği kısıma bakacak olursak, "Beni neden durdurdunuz?"diye soruyor, maskesini çıkartmazsa kafasına sıkacağımı söylediğimde ise, "Siktir!" diyor, FearRP'nin bu olduğunu düşünmüyorum.. Umarım açıklayıcı ve düzgün bir metin çıkartmayı başarmışımdır, iyi roller.