Konu: Leonardo Hill / NON-RP / RK  (Okunma sayısı 461 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 19.05.2020 01:26
Yine ismim geçtiği için yazıyorum.Siz anlamakta zorluk çektiğiniz için bunu tekrar anlatacağım. Leonaro Hill karakteri yerde ilk yaralandığı zaman adamlarım tarafından beyaz huntley'e bindirildi,ardından 3-4 dakika daha konuşulup Hill karakterini hastaneye götürdüm,şahısın rolsel olarak ağır bir yarası yoktu.Silah kaybetmemek için role uymadı falan,boş ithamlar bunlar.

Tekrardan aydınlatıyorum gittiğimde şahıs bana "Bir sorun yok" gibi birşey söyledi bende "Pekala iyi günler" dedim şimdi ilk yazımda söylediğim gibi şahıs yaralı arabada bekletmenin anlamı yok bu birincisi ikinci olarak hastaneye sizden önce vardım ve @NevzatS yukardada belirtmiş evinin oradaki hastaneye gitmiş ben şahısdan önce yetiştim hastane arkasında vaka vardı belirttiğiniz hastaneye hiçbir Huntley veya Elegy marka araç gelmedi leonardo_hill de hastanede göremedim tamam anlıyorum illaha o hastanede yapmak zorunda değil Fast-RP Veya Guest-RP de yapabilirsiniz ama ben hastanede ne Leonardo_Hill karakterini nede evinin önünde Huntley marka aracını görmedim. Ayrıca şahıs mermi yiyor /do'dan ben sorumu sordum zaten EMT lerin işi bu /do dan soru sorar hastanın durumunu öğrenmek için şahıs zaten eğer "Kolumda Sıyırık Var" gibi bir cümle kursaydı buraya kadar gelmezdi ben derdim sıyırık var ozaman kaldırıp götürebilirler ilk yardım kendileride yapabilir derdim ama şahıs /do emotesine açıkcana tepki vermedi. Son olarak OOC kin demişsiniz fakat ben ilk gittiğimde veya ihbarda bana Leonardo_Hill yaralı çabuk gelin diye birşey denmedi gittiğimdede zaten bana PM üzerinden şahıs yaralı rolü yapmıyor dediler bende o sıra yaralıyı görmediğim için kim diye sorgulamadan şikayet açın SS varsa dedim o sıra /b den leonardo_hill'in yaralı olduğunu anlayıp cevap verdim.

#21 - 19.05.2020 02:03
Arkadaşlarımız gerekli savunmaları yaptılar biz de gerekli kanıtları ve şahitleri sunduk, bundan sonraki zaman dilminde yönetim ekibinin kararını beklemek daha iyi olacaktır. Bu arada tekrar hatırlatmak isterim lütfen konu ile ilgili savunma yapınız konuyu farklı bir yere çekmeyiniz ((bkz: mix yapmadığınızı nereden bileceğim)) eğer ki bir kural ihlali yaptığımızı düşünüyorsanız özel olarak şikayet açabilirsiniz.

#22 - 19.05.2020 06:57
Bunu kaç kere belirteceğim bilmiyorum, Arkadaşım beni kaldırıyor ve hunley marka araca bindirip bir kaç dakika bekleyip gidiyoruz, bu attığım sstede mevcut, bu arada ck için iki tarafında onayı lazım.

#23 - 21.05.2020 01:35
Aracı sürdüğüne dair kanıt yok. Arkadaşı kaldırmış olabilir, sorun yok. RK için 24 saat içerisinde kanıt bekliyorum.

#24 - 21.05.2020 02:05
Aracı sürdüğüne dair kanıt yok. Arkadaşı kaldırmış olabilir, sorun yok. RK için 24 saat içerisinde kanıt bekliyorum.
Merhaba aracı sürdüğüne dair elimizde bir kanıt bulunmamaktadır. Herhangi bir kural ihlali olmadığına karar verdiyseniz eğer ki, şikayetimi geri çekeceğim. İyi çalışmalar.

#25 - 21.05.2020 02:16
Merhaba aracı sürdüğüne dair elimizde bir kanıt bulunmamaktadır. Herhangi bir kural ihlali olmadığına karar verdiyseniz eğer ki, şikayetimi geri çekeceğim. İyi çalışmalar.
Selam. Revive süresi dolmuş, mermi ağır bir mermi değilse (örn: shotgun) ve ağır mermi atışına maruz kalmadıysa bir sorun yok. Kilit.