Konu: Leonardo Hill / NON-RP / RK  (Okunma sayısı 462 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.05.2020 16:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonardo Hill @NevzatS
 Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Bella Parker @Laviien

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.05.2020 18: 39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) NON-RP / RK

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ile aramızda olan kavgada kurşun yedi ve düştü. Daha sonra biz olay yerinden uzaklaştıktan sonra turp gibi ayağa kalkıp ambulans geldiğinde şahıs hiç bir şey olmamış gibi onlara gitmelerini söylemiş artı olarak üstüne bir de araç kullanarak oradan uzaklaşmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://www.upload.ee/image/11720808/unknown.png https://www.upload.ee/image/11720811/VideoCapture_20200517-185518.jpg  https://www.upload.ee/image/11720814/sa-mp-245.png

Ek açıklamalar(varsa): - Görüntüleri arkadaşımdan aldığım için küçük çıkmış detaylı bir ss isterseniz bunun üzerinde uğraşabilirim.

« Son Düzenleme: 18.05.2020 16:36 Pyran »

#1 - 18.05.2020 17:18
Tavernada tartışma çıktı ardından yumruklu kavgaya dönüştü ve Leonardo Hill karakteri silahla siyahi bir karaktere sıkmaya başladı, yumruklu kavga varken diğer siyahiler dokunmadı benimle sohbete devam ettiler ancak Hill karakteri silah çekince Toretto karakteri silah çekti ve memberını korudu ve yaralıya düşürdüler. Leonardo Hill karakteri için ambulansı aradık ve beş dakika sonra EMT ekipleri geldi yaralıyı sordular SS'de olduğu gibi oldu ve EMT ekiplerine "Bir şey yok" tarzı bir şey dendi hatta PM'den yazdım "yaralı rolu yapsana kanka" tarzı bir şey o da yumrukla düştüğünü söyledi ve /b kanalından arkadaşlarım kaldırdı yazdı.
Kendi fikrimi söylemek isterim ve bu konuda tarafsızım Leo karakteriyle zaten aram iyi sohbetimiz falan var şikayet konusunda kimse alınıp bir şey demesin tarafsız olurum, ben yaralıya yumrukla düşseydim ki üç dört kişi kavgada düşürüyor burnum kanadı, dudağım patladı, ilk yardım rolü ve EMT ekiplerinden yardım isterdim.
Rolde bir şey yok dendikten sonra EMT ekiplerinden Monica Falowenski karakteri de /b kanalından
"Silahla yaralanırsan arkadaşlarının yerden kaldırması ne kadar normal?" diye soruyor ve MD'lerin de rol zevkinin kaçması, zamanlarının boşa harcanması kötü bir durum.

#2 - 18.05.2020 17:40
Öncelikle selam abilerim, beni sevmediğniizi biliyorum ama orada tommy torretoda mermi yedi, o niye gitmiyor falan, Hem benim arkadaşlarım beni kaldırıp araca bindirip hastaneye götürdü, @CAPONE şahittir, Siz benim üzerime gelerek en ufak açıktan falan şikayet açıyorsunuz, Yerden kalkar kalkmaz araba kullanması falan demiş arkadaş, araba kullanıdığım ssi varsa atar, beni huntleye bindirip hastaneye götürüyorlar, hastanenin oradan hastanedeki evime gidiyorum ve yaralı rolümü yapıyorum, Revenge Kill yaptığım falanda yok, :D
 Gel yavaş, aracın koltuğuna oturt hastaneye götür falan. oradan dediğim gibi hastaneye gidip evime geçtim, Abilerim neden bana bu kadar sinirli bilmiyorum, İyi forumlar BRUH

#3 - 18.05.2020 17:48
Adım geçtiği için yazıyorum ve role şahittim.Öncelikle şunu belirtmek istiyorum sözlü tartışma ilerledi ve Hill karakteri şahısın Fear yapması için çekti. Silahı gören diğer adamlar sıkmaya başladı ve olay silahlı çatışmaya döndü,Hill karakteri vuruldu ve onu araca taşıttırıp hastaneye bıraktım.Herşeyi yansıtıp bir yerlere varamazsınız baylar,gerçekleri söyleyin burada.  :)

#4 - 18.05.2020 18:11
Öncelikle kimsenin kimseye sinirli olduğu bir durum yok, sadece ihlalden şikayet açıldı. Yaralıdan kalktığın gibi mekandan çıkıp skin değiştirildi ardından MD'ler gelince "Bir şey yok" tarzı yazıp oyuncuları yolladın ve bir şey yokmuş gibi etrafta koşuşturdun. Sonrasında herkes sana "Silahla yaralanırsan arkadaşlarının yerden kaldırması ne kadar normal?" tarzı mesajlar atıldı ve birçok kişi seni uyardı hatta ben de sana PM kanalından "neden yaralı rolü yapmıyorsun kanka" tarzı yazdım ve herkes uyardıktan sonra "Ağhh, Gidelim hadi." tarzı yazmaya başladın. Kısacası yaralı rolüne herkes uyardıktan sonra girdin ondan öncesinde etrafta koşuşturup insanlara "bir şeyim yok" dedin. Kişisel olarak söylüyorum bu kısmı seninle herhangi bir sorunum yok olaydan önce de OOC olarak naber, nasılsın tarzı konuşuyor sohbet ediyorduk olaydan sonra muhabbeti kestin, benim herhangi bir sorunum yok. Dediğim gibi; ateşli silah yaralanmasıyla yere düşüp, yaralı rolü yapmıyorsun, etrafta koşturmaya devam edip, hem bizim rol zevkimizi bozuyor, hem de yaralı rolü yapmayıp EMS'ye zorluk çıkartıyorsun. Bunlar ciddi NON-RP'ler, buna sessiz kalamadık. Kişisel bir tartışmaya dönmemesi için, sadece oyun kurallarının uygulanmasını istediğim için, seni de bu karara davet ederek admin kararını beklemeyi rica ediyorum.

#5 - 18.05.2020 18:15
« Son Düzenleme: 18.05.2020 18:46 Pyran »

#6 - 18.05.2020 18:17
Öncelikle kimsenin kimseye sinirli olduğu bir durum yok, sadece ihlalden şikayet açıldı. Yaralıdan kalktığın gibi mekandan çıkıp skin değiştirildi ardından MD'ler gelince "Bir şey yok" tarzı yazıp oyuncuları yolladın ve bir şey yokmuş gibi etrafta koşuşturdun. Sonrasında herkes sana "Silahla yaralanırsan arkadaşlarının yerden kaldırması ne kadar normal?" tarzı mesajlar atıldı ve birçok kişi seni uyardı hatta ben de sana PM kanalından "neden yaralı rolü yapmıyorsun kanka" tarzı yazdım ve herkes uyardıktan sonra "Ağhh, Gidelim hadi." tarzı yazmaya başladın. Kısacası yaralı rolüne herkes uyardıktan sonra girdin ondan öncesinde etrafta koşuşturup insanlara "bir şeyim yok" dedin. Kişisel olarak söylüyorum bu kısmı seninle herhangi bir sorunum yok olaydan önce de OOC olarak naber, nasılsın tarzı konuşuyor sohbet ediyorduk olaydan sonra muhabbeti kestin, benim herhangi bir sorunum yok. Dediğim gibi; ateşli silah yaralanmasıyla yere düşüp, yaralı rolü yapmıyorsun, etrafta koşturmaya devam edip, hem bizim rol zevkimizi bozuyor, hem de yaralı rolü yapmayıp EMS'ye zorluk çıkartıyorsun. Bunlar ciddi NON-RP'ler, buna sessiz kalamadık. Kişisel bir tartışmaya dönmemesi için, sadece oyun kurallarının uygulanmasını istediğim için, seni de bu karara davet ederek admin kararını beklemeyi rica ediyorum.
SSleri gösterirmisin öyle dediğimi?

#7 - 18.05.2020 18:42
EMS ekiplerine yaralı olmadığını beyan eden cümlelerinin ekran görüntüleri bende mevcut değil, fakat EMS ekiplerinden @Petrus - Monica Falowenski adlı şahıs oradaydı ve olanları onaylayacaktır, şahitlik gösterecektir.
« Son Düzenleme: 18.05.2020 18:45 Laviien »

#8 - 18.05.2020 19:11
Bu arada, Sansürlü, Kırpılmış ssler savunma ve kanıt olarak sunulamaz.

#9 - 18.05.2020 19:20
Özel mesajların sansürlenmesi hakkında bir problem yok, eğer başka şeyler de sansürlenseydi o zaman haklı olabilirdiniz fakat özel alanımın sansürlemesinde bir problem yok, lütfen kuralları daha iyi inceleyin.