Öncelikle kimsenin kimseye sinirli olduğu bir durum yok, sadece ihlalden şikayet açıldı. Yaralıdan kalktığın gibi mekandan çıkıp skin değiştirildi ardından MD'ler gelince "Bir şey yok" tarzı yazıp oyuncuları yolladın ve bir şey yokmuş gibi etrafta koşuşturdun. Sonrasında herkes sana "Silahla yaralanırsan arkadaşlarının yerden kaldırması ne kadar normal?" tarzı mesajlar atıldı ve birçok kişi seni uyardı hatta ben de sana PM kanalından "neden yaralı rolü yapmıyorsun kanka" tarzı yazdım ve herkes uyardıktan sonra "Ağhh, Gidelim hadi." tarzı yazmaya başladın. Kısacası yaralı rolüne herkes uyardıktan sonra girdin ondan öncesinde etrafta koşuşturup insanlara "bir şeyim yok" dedin. Kişisel olarak söylüyorum bu kısmı seninle herhangi bir sorunum yok olaydan önce de OOC olarak naber, nasılsın tarzı konuşuyor sohbet ediyorduk olaydan sonra muhabbeti kestin, benim herhangi bir sorunum yok. Dediğim gibi; ateşli silah yaralanmasıyla yere düşüp, yaralı rolü yapmıyorsun, etrafta koşturmaya devam edip, hem bizim rol zevkimizi bozuyor, hem de yaralı rolü yapmayıp EMS'ye zorluk çıkartıyorsun. Bunlar ciddi NON-RP'ler, buna sessiz kalamadık. Kişisel bir tartışmaya dönmemesi için, sadece oyun kurallarının uygulanmasını istediğim için, seni de bu karara davet ederek admin kararını beklemeyi rica ediyorum.