Konu: Leonardo Hill / NON-RP / RK  (Okunma sayısı 459 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.05.2020 19:31
Özel mesajların sansürlenmesi hakkında bir problem yok, eğer başka şeyler de sansürlenseydi o zaman haklı olabilirdiniz fakat özel alanımın sansürlemesinde bir problem yok, lütfen kuralları daha iyi inceleyin.
Mixing yapmadığını nereden bileyim?

#11 - 18.05.2020 19:38
Eğer mix gibi bir şikayetiniz varsa, gerekli kanıtlarla ve şahitlerle lütfen şikayetinizi oluşturun, isterseniz bunun açık hali paylaşılır, isterseniz de loglara bakılabilir. Konuyu dağıtmaya, asıl olaydan koparmaya çalıştığınız şu yorumlardan bile fark ediliyor. Lütfen artık dallandırıp budaklandırmayın, yetkililer gerekeni yapacaktır. İyi roller.
Spoiler: GösterGizle

(:
« Son Düzenleme: 18.05.2020 19:44 Laviien »

#12 - 18.05.2020 19:46
Bu arada, Ic'de chatten birşeyim yok dedim, karakterimin üzerinde silahı var ve hastaneye silahla gitmek istemiyor, Do'dan yazdıklarını farketmedim, 8 saat yaralı rolümü yaptım ve şahıslar ile hiç bir çatışma rolü, intikam gibi birşey yapmadım, non rplik ise birşey yok, @CAPONE 'nın huntleye binip gittik oradan, dahafalza savunma yapmayacağım @balvenie sonuçlandırabilirsiniz :)

#13 - 18.05.2020 19:57
[Yorumlarda belirtildiğim için yazıyorum]  Ben partnerimle beraber gittiğim andan beri anlatıyorum. "Eğer şahısın uzuvlarında[Kol - Bacak Vs...] mermi sıyırığı varsa arkadaşları kaldırabilir ve o panikle hastaneye götürebilir fakat, eğer karın bölgesinde mermi girişi var ve dillimore bölgesindeysek şahısa tedavi uygulanmamış ve kan kaybediyor ise arabayla götürülmesi doğru değil şahısın CK olma ihtimali olabilir. Fazla kan kaybediyor ve karın bölgesinde mermi girişi var ise kan kaybından nabız düşebilir buda CK olma ihtimalini fazlalaştırıyor, ama şöyle bişey varki ben gittiğimde "/do Yaralı kimi görmekteyim ve yaralıda hangi yaraları görmekteyim?" tarzı birşey söylemiştim /do emotesine cevap alamamıştım ve yerde yatan kimse yoktu "Yaralı nerede?" dedik ve şahıs bize "Birşeyim yok" tarzı birşey söylemişti bende "Pekala iyi günler" diyip devam ettim, ardından şahıs araca binmiş "Ağğh gidelim" tarzı bişeyler söylüyordu eğer biz gelmeden önce araca almış bile olsalar aciliyetten gitmeleri gerekirdi onların orada beklemeside yanlıştı, hızlıcana araçla hastaneye gitmeleri gerekirdi. Kısacası ben burada Non-RP görmekteyim şahıs yaralı rolü yapmıyor, ve dediğim gibi kan kaybından ve nabız düştüğünden CK olması yüksek ihtimal. Ayrıca şahıs yaralı kıyafetini nasıl değiştirebiliyor?"

#14 - 18.05.2020 21:01
Olayda adım geçtiği için yazma gereksiniminde bulunuyorum. Leonardo Hill karakteri yumruk ile değil benim mermimle düştü :

Silahını kaybetmemek için kural ihlali yaparak emt ekiplerinin emotelere cevap vermemiş. Silahının silinmesini rica ediyorum. İyi forumlar

#15 - 18.05.2020 21:11
Olayda adım geçtiği için yazma gereksiniminde bulunuyorum. Leonardo Hill karakteri yumruk ile değil benim mermimle düştü :

Silahını kaybetmemek için kural ihlali yaparak emt ekiplerinin emotelere cevap vermemiş. Silahının silinmesini rica ediyorum. İyi forumlar
Sende mermi yiyorsun, hemde deagle ile mermi yiyorsun, Sen niye yaralı rolünü falan yapmıyorsun? Emt ekiplerinin emotelerini görmedim, silahımı orada çekmem gayet normaldi, Yaralı rolümü yapıp arkadaşlarımla gittim.

#16 - 18.05.2020 21:16
Yine ismim geçtiği için yazıyorum.Siz anlamakta zorluk çektiğiniz için bunu tekrar anlatacağım. Leonaro Hill karakteri yerde ilk yaralandığı zaman adamlarım tarafından beyaz huntley'e bindirildi,ardından 3-4 dakika daha konuşulup Hill karakterini hastaneye götürdüm,şahısın rolsel olarak ağır bir yarası yoktu.Silah kaybetmemek için role uymadı falan,boş ithamlar bunlar.

#17 - 18.05.2020 21:18
OOC kininizden nereden ne yaparımda ceza alır çabasına girmişsiniz hepiniz,yapmayın altı üstü oyun.

#18 - 18.05.2020 21:37

Sende mermi yiyorsun, hemde deagle ile mermi yiyorsun, Sen niye yaralı rolünü falan yapmıyorsun? Emt ekiplerinin emotelerini görmedim, silahımı orada çekmem gayet normaldi, Yaralı rolümü yapıp arkadaşlarımla gittim.

Sistemsel olarak düşmediğim için,bu kadar ağır bir yaralı rolu yapmama gerek yok. Fakat sen sana sorulan emotede cevap vermek zorundasın orada emt ekiplerinin rolunu baltalayıp,rol zevkini kaçırmanın bence yanlış olduğunu düşünüyorum.Bir silah için bu tarz şeylere girişmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. OOC hiçbir kinim yok sana veya kimseye karşı,fakat biz bu oyunu kurallar dahilinde oynuyoruz ve kural ihlali varsa bunun bir sonucu olmalı.

#19 - 18.05.2020 23:07
Fakat sen sana sorulan emotede cevap vermek zorundasın orada emt ekiplerinin rolunu baltalayıp,rol zevkini kaçırmanın bence yanlış olduğunu düşünüyorum.Bir silah için bu tarz şeylere girişmenin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Kardeşim yazdıklarımı bi okusan diyorum,bu üçüncü söyleyişim olucak. Leonardo Hill karakterini ben hastane personeli gelene kadar araca bindirmiştim zaten bunu anlamakta zorluk çekmeyin artık. Hill araca bindiğinde geldi hastane personeli.