[Yorumlarda belirtildiğim için yazıyorum] Ben partnerimle beraber gittiğim andan beri anlatıyorum. "Eğer şahısın uzuvlarında[Kol - Bacak Vs...] mermi sıyırığı varsa arkadaşları kaldırabilir ve o panikle hastaneye götürebilir fakat, eğer karın bölgesinde mermi girişi var ve dillimore bölgesindeysek şahısa tedavi uygulanmamış ve kan kaybediyor ise arabayla götürülmesi doğru değil şahısın CK olma ihtimali olabilir. Fazla kan kaybediyor ve karın bölgesinde mermi girişi var ise kan kaybından nabız düşebilir buda CK olma ihtimalini fazlalaştırıyor, ama şöyle bişey varki ben gittiğimde "/do Yaralı kimi görmekteyim ve yaralıda hangi yaraları görmekteyim?" tarzı birşey söylemiştim /do emotesine cevap alamamıştım ve yerde yatan kimse yoktu "Yaralı nerede?" dedik ve şahıs bize "Birşeyim yok" tarzı birşey söylemişti bende "Pekala iyi günler" diyip devam ettim, ardından şahıs araca binmiş "Ağğh gidelim" tarzı bişeyler söylüyordu eğer biz gelmeden önce araca almış bile olsalar aciliyetten gitmeleri gerekirdi onların orada beklemeside yanlıştı, hızlıcana araçla hastaneye gitmeleri gerekirdi. Kısacası ben burada Non-RP görmekteyim şahıs yaralı rolü yapmıyor, ve dediğim gibi kan kaybından ve nabız düştüğünden CK olması yüksek ihtimal. Ayrıca şahıs yaralı kıyafetini nasıl değiştirebiliyor?"