Evet toplu parti oluşmuş ve Chatloglar açılmış fakat... Yine hiçbirinde "Hazard bir mezar aracında" yazan bir konuşma ya da "San Fierro tarafına gittiler." diye geçen bir diyalog göremiyorum. Attığın SS'te burada Beyaz Buffalo ile ben geldim falan diyorsun hani Beyaz Buffalo nerede SS'te? Eğer haberi Albiricci soyadlı arkadaştan aldıysanız o da ayrı bir komedi zaten. Biz adamı bagajda gezdiriyoruz görmüyorsunuz buna da dikkat çekmekte fayda var. Ayrı olarak görmüş olabileceğiniz nokta o köprü ve o köprü üzerinden sonra biz Los Santos'a gidip polisle çatıştık arkasına Las Venturas'ın Palamino tarafından girilen gişelerden girip Cenaze aracını bekledik fakat seni saklayacağımızı anlamasınlar diye San Fiero gişelerine kadar gidip seni orada bıraktık. Eğer bizi benim attığım ss'te olan köprü çatışmasında görmüşseniz bizi Los Santos'ta
Siyah renk bir Sultan içinde aramanız gerekiyordu, San Fierro'da bir cenaze aracı değil

. Net SS'ler ile adam akıllı bir kanıt atmadıktan sonra uzun uzun yazı yazıp manipüle etmeyin şikayeti.
KANIT ATIN ARTIK KANIT BENİM SSLERİMİ BANA ATIP BURADAN GEÇTİK FALAN DEMEYİN CHATLOG ATMIŞ ADAM BAK NE GÜZEL DEĞİL Mİ SİZ DE SCREEN DOSYALARINIZI AÇIP ORADAN BU ROLDE MIX YAPMADIĞINIZA DAİR BİR SS YOLLAYIN.
"KÖPRÜDE" görünen Beyaz Buffalo sürücüsünün burada kim görebiliyoruz bu da ayrı bir palavra.
Biz seni orada ayrılıp aradık 2 saat o San Fierro'nın kıyılarında dolaştık en son Latin'ler ile orayı mantık edip orayı bulduk kardeşim sizin yaptığınız ihlaller RK'lar yanında biz "Mixing" yapmış olsaydık bu yanında hiçbirşey ki yapmadık biz orada arıyoruz ve sen aynı yerinde saatlerce durmuşsun biz ne yapalım IC bulduğumuzda "Aaa mixing olur la elleşmeyelim" mi diyelim IC o mezar aracının Costello'lara ait olduğunu daha doğrusu mezar araçlarının dahil olduğunu hem bir kaç kez gördüm hem de Costello'nun tabutçuluk racketi işlettiğini biliyorum/biliyoruz o aracı bulmamız tamamen şans meselesiydi kardeşim benim ağlayacaksan oynamayalım.
Real hayatta söyleyemeyeceğin şeyleri buranın sanal ortam olmasına güvenerek söylememeni öneriyorum ben kimseye karşı saygısızca bir yorumda bulunmadım terbiyeni takınmanı rica ediyorum yarın bir gün dışarıda karşılaşırsak bu kelimelerini sorgularım diyorum.
Şikayete daha fazla yanıt yollamayacağım, herkese iyi forumlar admin kararını bekliyorum.