Konu: Hazard Livingston ve Paul Carbone Meta/YKİ/NON RP  (Okunma sayısı 393 defa)

#10 - 13.05.2020 05:56
45 dakika beklediğimi ben kural ihlali olarak belirtmiyorum ki, 45 dakika boyunca aynı yerde araç hasarlı bir şekilde bekledik, bulmaları çok normal diyorum. Konuyu niye başka yere çekiyorsun? Ben kinci bir insan değilim, beni yanlış tanımaya başlamışsın. IC olaylar OOC olarak umrumda olmaz emin ol, zaten yukarıda da belirttim ben savaşırken bile kola sigara yapıyordum müziğimi açmış mis gibi. Sadece güncel çatışma esnasında yaptığınız kural ihlalleri oyundan soğuttu o yüzden de bu konuları üsteliyorum.

Eminim oyundan soğuttuğu için açmışsındır beni de oyundan soğutan bir çok olay oluyor örneğin SANSÜR isimli karakterin çocuk rolü yapıp 3-4 kez çatışmaya girmesi hepsinde düşüp kalkıp araç sürmesi gibi. Fakat ben bunu PM yoluyla uyarıp kişinin niyetini test ettikten sonra şikayet yoluna giderim. Açık seçik kinini buraya kusmuşsun bana olmasa bile Costello ekibi ile ilgili bir problemin var sanırım neyse.

#11 - 13.05.2020 06:03
Hocam kusura bakma ama çocuk veya kadın rolcülerin çatışmaya girmeyeceğine dair bir kural göremiyorum, onların yaptığı role hiçbir şekilde karışamazsın. Yasak yoksa yapabilir, bu sizi pek de alakadar eden bir durum değil ve burada konuyla alakası bile yok. Costello ekibine karşı bir problemim de yok zaten, tanıtımını da takip etmiyorum rollerine de dahil olmuyorum, beni bağlayan herhangi bir şey yapmıyorlar. Costello ekibine karşı bir problemim olsaydı 3 şikayet açtım, onları Costello adına açardım kişisel şikayet olarak açmazdım. Gerçekten admin kararı bekliyorum artık, yeterli bu kadar savunma benim için. Her şeyi açıklığa kavuşturduğumu düşünüyorum.

#12 - 13.05.2020 06:09
Hocam kusura bakma ama çocuk veya kadın rolcülerin çatışmaya girmeyeceğine dair bir kural göremiyorum, onların yaptığı role hiçbir şekilde karışamazsın. Yasak yoksa yapabilir, bu sizi pek de alakadar eden bir durum değil ve burada konuyla alakası bile yok. Costello ekibine karşı bir problemim de yok zaten, tanıtımını da takip etmiyorum rollerine de dahil olmuyorum, beni bağlayan herhangi bir şey yapmıyorlar. Costello ekibine karşı bir problemim olsaydı 3 şikayet açtım, onları Costello adına açardım kişisel şikayet olarak açmazdım. Gerçekten admin kararı bekliyorum artık, yeterli bu kadar savunma benim için. Her şeyi açıklığa kavuşturduğumu düşünüyorum.

Çelişkili konuşmalarından sıkıldım rollerde mantık ve gerçekçilik arayan birinin çocuk karakterlerin çatışmaya girip üstüne 3-4 kez vurulup daha kalkıp çatışmasını mantıklı bulan "Sen" ile daha fazla muhattap dahi olmaya tenezzül etmeyeceğim. Kanıtladığın hiçbir şey de yok bir tane adam akıllı kanıt atmadın kelime oyunu yaparak savunma yapıyosun iyi sabahlar artık.

#13 - 13.05.2020 06:13
Açık konuşmak gerekirse onların geleceğinden haberim bile yoktu, oturmuş rol esnasında sigara kola yapıyordum. Ama umarım farkındasınızdır, kaçırdığınız kişi 18 kişilik bir birliğin lideri ve diğer birliklerle çok yakın müttefikler, benim kaçırıldığımdan zaten en baştan haberleri olduğu için ve "gişeler o esnada kapalı olduğu için" sizi benim vurulduğum yerlerde yani San Fierro civarlarında aramışlar. Biz o köprünün altında 45 dakika gibi uzun bir süre bekledik(yolun ortasında araç hasar aldı, sırf rol bozulmasın diye aracı bile Adolfo ile ittirdim, normalde yolun ortasında daha basit bulunurdum), bulmaları çok çok normal. Savunmam bu kadar teşekkürler.

Kişinin vurulduğu yer Las Venturas "Gişeler kapalı" demiş madem öyle ekibinin Las Venturastan çıkamayacağımza kesin gözüyle bakması gerekiyor ve bizi orada aramalarından başka mantıklı seçenek yok. Nasıl bir mantıkla San Fiero'yu arıyorlar :D? (SS'te bulunan yerin daha da gerisi aslında fakat araçta taşırken ss almışız) Buldukları yer San Fiero'nun Angel Pine tarafındaki giriş. OOC Yalan konusunu da eklemek istiyorum burada dürüst olmadığı için.

Ek olarak arkadaşın çelişkili cevapları:
Açık konuşmak gerekirse onların geleceğinden haberim bile yoktu, oturmuş rol esnasında sigara kola yapıyordum.

Yaralı rolü her zaman aklımdaydı, yaralı rolü aklımda kalmamış rol çok karışıktı diye bir şey yok.

Bu ss de köprüye ilk gelen Katarina ile Ben(Beyaz Buffalo) dim Köprünün kapatıldığını görüp geri kaçtık. Sonra diğer araçtakiler köprüye bodozlama girip tuzağınıza düştü ve uzun süreli çatışma gerçekleşti orada, Katarina ile ben kaçmıştık.((İleride bir kişi tarafından dövülüp aracımdan atıldım,role burunum kırık şekilde devam ettim. Sistemsel düşmedim)) Geri döndüğümüzde Hazard yerde yatıyordu. Katarina ile mudahale edecekken sanırım sizin ekibiniz (kim olduklarını bilmiyorum) araçlarla yanımızdan geçip ileride durdu, kişiler pompalılarla üzerimize gelince Katarina'ya "KAÇ!" diye bağırıp koşarak uzaklaştım. Döndüğüm de Katarina yaralıydı ve Hazard ortada yoktu. Kaçarken Howard karakterini aradım ve Hazard'ın yaralı olduğunu söyledim, Katarina'nın yaralı olduğunu oraya gelip gördükten sonra bildirdim. Ekip köprüye geldiğin de "YARALANDI" dediğim Hazard yok, bir tek Katarina var? Aramamız kadar mantıklı bir durum yok diye düşünüyorum ben.

@tamanakke  söylediklerimi doğrulayacaktır.
@Rifleman 'i arayıp durumu bildirdim. LOG kontrolünde zaten çıkacaktır bu.

« Son Düzenleme: 13.05.2020 06:15 Seerakly »

#14 - 13.05.2020 06:16

Çelişkili konuşmalarından sıkıldım rollerde mantık ve gerçekçilik arayan birinin çocuk karakterlerin çatışmaya girip üstüne 3-4 kez vurulup daha kalkıp çatışmasını mantıklı bulan "Sen" ile daha fazla muhattap dahi olmaya tenezzül etmeyeceğim. Kanıtladığın hiçbir şey de yok bir tane adam akıllı kanıt atmadın kelime oyunu yaparak savunma yapıyosun iyi sabahlar artık.
3 4 kez vurulup daha kalkıp çatışmasını mantıklı bulmuyorum ki, yönetimin çatışmaya girmesini yasakladığı herhangi bir karakterle çatışmaya girerse bu yasaklıdır, ama o adam kendi insiyatifine göre çatışmaya da girer, isterse de girmez. Konu bu değil, 3 4 kez çatışıyorsa da bu beni bağlamıyor çünkü söylediğin adam kim bilmiyorum, ayrıca birliğimde de değil. Benim mix yaptığıma dair açık bir kanıtın yok, 45 dakika boyunca sabit bir yerde bekledik ve bütün herkesin kaçırıldığımdan haberi vardı. Herkes her yeri arıyordu ve oraya geldiler, beni aldılar ve çıktılar. Bu kadar basit, teşekkürler iyi sabahlar.

#15 - 13.05.2020 11:26
Biz seni orada ayrılıp aradık 2 saat o San Fierro'nın kıyılarında dolaştık en son Latin'ler ile orayı mantık edip orayı bulduk kardeşim sizin yaptığınız ihlaller RK'lar yanında biz "Mixing" yapmış olsaydık bu yanında hiçbirşey ki yapmadık biz orada arıyoruz ve sen aynı yerinde saatlerce durmuşsun biz ne yapalım IC bulduğumuzda "Aaa mixing olur la elleşmeyelim" mi diyelim IC o mezar aracının Costello'lara ait olduğunu daha doğrusu mezar araçlarının dahil olduğunu hem bir kaç kez gördüm hem de Costello'nun tabutçuluk racketi işlettiğini biliyorum/biliyoruz o aracı bulmamız tamamen şans meselesiydi :)
« Son Düzenleme: 13.05.2020 19:57 wildclaWZ »

#16 - 13.05.2020 11:54
Açık konuşmak gerekirse onların geleceğinden haberim bile yoktu, oturmuş rol esnasında sigara kola yapıyordum. Ama umarım farkındasınızdır, kaçırdığınız kişi 18 kişilik bir birliğin lideri ve diğer birliklerle çok yakın müttefikler, benim kaçırıldığımdan zaten en baştan haberleri olduğu için ve "gişeler o esnada kapalı olduğu için" sizi benim vurulduğum yerlerde yani San Fierro civarlarında aramışlar. Biz o köprünün altında 45 dakika gibi uzun bir süre bekledik(yolun ortasında araç hasar aldı, sırf rol bozulmasın diye aracı bile Adolfo ile ittirdim, normalde yolun ortasında daha basit bulunurdum), bulmaları çok çok normal. Savunmam bu kadar teşekkürler.

Kişinin vurulduğu yer Las Venturas "Gişeler kapalı" demiş madem öyle ekibinin Las Venturastan çıkamayacağımza kesin gözüyle bakması gerekiyor ve bizi orada aramalarından başka mantıklı seçenek yok. Nasıl bir mantıkla San Fiero'yu arıyorlar :D? (SS'te bulunan yerin daha da gerisi aslında fakat araçta taşırken ss almışız) Buldukları yer San Fiero'nun Angel Pine tarafındaki giriş. OOC Yalan konusunu da eklemek istiyorum burada dürüst olmadığı için.

Ek olarak arkadaşın çelişkili cevapları:
Açık konuşmak gerekirse onların geleceğinden haberim bile yoktu, oturmuş rol esnasında sigara kola yapıyordum.

Yaralı rolü her zaman aklımdaydı, yaralı rolü aklımda kalmamış rol çok karışıktı diye bir şey yok.

Bu ss de köprüye ilk gelen Katarina ile Ben(Beyaz Buffalo) dim Köprünün kapatıldığını görüp geri kaçtık. Sonra diğer araçtakiler köprüye bodozlama girip tuzağınıza düştü ve uzun süreli çatışma gerçekleşti orada, Katarina ile ben kaçmıştık.((İleride bir kişi tarafından dövülüp aracımdan atıldım,role burunum kırık şekilde devam ettim. Sistemsel düşmedim)) Geri döndüğümüzde Hazard yerde yatıyordu. Katarina ile mudahale edecekken sanırım sizin ekibiniz (kim olduklarını bilmiyorum) araçlarla yanımızdan geçip ileride durdu, kişiler pompalılarla üzerimize gelince Katarina'ya "KAÇ!" diye bağırıp koşarak uzaklaştım. Döndüğüm de Katarina yaralıydı ve Hazard ortada yoktu. Kaçarken Howard karakterini aradım ve Hazard'ın yaralı olduğunu söyledim, Katarina'nın yaralı olduğunu oraya gelip gördükten sonra bildirdim. Ekip köprüye geldiğin de "YARALANDI" dediğim Hazard yok, bir tek Katarina var? Aramamız kadar mantıklı bir durum yok diye düşünüyorum ben.

@tamanakke  söylediklerimi doğrulayacaktır.
@Rifleman 'i arayıp durumu bildirdim. LOG kontrolünde zaten çıkacaktır bu.

Eginhard'ın aradığına dair chatlogu buraya bırakıyorum yönetim gerek görürse loglardan karşılaştırabilir.

Kod: [Seç]
[01:14:33] Telefonu çalmaktadır. (( Howard Powell ))

[01:14:33] Telefonun çalıyor! Arayan: 9993999(Bilinmiyor) | Yanıtlamak için /cevapla, reddetmek için /tkapat kullanabilirsin.

[01:14:39] [VC]{C8C8C8} Telefona cevap verdin.

[01:14:40] (telefon) Howard Powell: Alo?

[01:14:42] [TELEFON-E] 9993999: Howard!

[01:14:46] (telefon) Howard Powell: Kimsin?

[01:14:50] [TELEFON-E] 9993999: Eginhard!

[01:14:54] (telefon) Howard Powell: Söyle Egin, dinliyorum.

[01:14:54] [TELEFON-E] 9993999: Haze, yerde!

[01:15:00] (telefon) Howard Powell: NEREDESİNİZ?

[01:15:03] [TELEFON-E] 9993999: Köprü!

[01:15:06] (telefon) Howard Powell: GELİYORUZ!

[01:15:10] (telefon) Howard Powell: KAPATMA!

[01:15:18] [TELEFON-E] 9993999: Çok kalabalıklar.

[01:15:24] [TELEFON-E] 9993999: Kata ile taşımaya gittik.

[01:15:27] [TELEFON-E] 9993999: Ateş açtılar üzerimize.

[01:15:30] [TELEFON-E] 9993999: Kata da düştü sanırım.

[01:15:37] (telefon) Howard Powell: NASIL AMINA KOYİM YA

[01:15:45] [TELEFON-E] 9993999: En az 9 araba sayıyorum.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 11:57 Rifleman »

#17 - 13.05.2020 17:54
Evet toplu parti oluşmuş ve Chatloglar açılmış fakat... Yine hiçbirinde "Hazard bir mezar aracında" yazan bir konuşma ya da "San Fierro tarafına gittiler." diye geçen bir diyalog göremiyorum. Attığın SS'te burada Beyaz Buffalo ile ben geldim falan diyorsun hani Beyaz Buffalo nerede SS'te? Eğer haberi Albiricci soyadlı arkadaştan aldıysanız o da ayrı bir komedi zaten. Biz adamı bagajda gezdiriyoruz görmüyorsunuz buna da dikkat çekmekte fayda var. Ayrı olarak görmüş olabileceğiniz nokta o köprü ve o köprü üzerinden sonra biz Los Santos'a gidip polisle çatıştık arkasına Las Venturas'ın Palamino tarafından girilen gişelerden girip Cenaze aracını bekledik fakat seni saklayacağımızı anlamasınlar diye San Fiero gişelerine kadar gidip seni orada bıraktık. Eğer bizi benim attığım ss'te olan köprü çatışmasında görmüşseniz bizi Los Santos'ta  Siyah renk bir Sultan içinde aramanız gerekiyordu, San Fierro'da bir cenaze aracı değil :D. Net SS'ler ile adam akıllı bir kanıt atmadıktan sonra uzun uzun yazı yazıp manipüle etmeyin şikayeti.

KANIT ATIN ARTIK KANIT BENİM SSLERİMİ BANA ATIP BURADAN GEÇTİK FALAN DEMEYİN CHATLOG ATMIŞ ADAM BAK NE GÜZEL DEĞİL Mİ SİZ DE SCREEN DOSYALARINIZI AÇIP ORADAN BU ROLDE MIX YAPMADIĞINIZA DAİR BİR SS YOLLAYIN.

"KÖPRÜDE" görünen Beyaz Buffalo sürücüsünün burada kim görebiliyoruz bu da ayrı bir palavra.

Biz seni orada ayrılıp aradık 2 saat o San Fierro'nın kıyılarında dolaştık en son Latin'ler ile orayı mantık edip orayı bulduk kardeşim sizin yaptığınız ihlaller RK'lar yanında biz "Mixing" yapmış olsaydık bu yanında hiçbirşey ki yapmadık biz orada arıyoruz ve sen aynı yerinde saatlerce durmuşsun biz ne yapalım IC bulduğumuzda "Aaa mixing olur la elleşmeyelim" mi diyelim IC o mezar aracının Costello'lara ait olduğunu daha doğrusu mezar araçlarının dahil olduğunu hem bir kaç kez gördüm hem de Costello'nun tabutçuluk racketi işlettiğini biliyorum/biliyoruz o aracı bulmamız tamamen şans meselesiydi kardeşim benim ağlayacaksan oynamayalım. :)

Real hayatta söyleyemeyeceğin şeyleri buranın sanal ortam olmasına güvenerek söylememeni öneriyorum ben kimseye karşı saygısızca bir yorumda bulunmadım terbiyeni takınmanı rica ediyorum yarın bir gün dışarıda karşılaşırsak bu kelimelerini sorgularım diyorum.

Şikayete daha fazla yanıt yollamayacağım, herkese iyi forumlar admin kararını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 18:34 Anarchist2 »

#18 - 13.05.2020 18:15
Yalnız onlar ARAÇ aramıyordu HAZARD arıyordu, 45 dakika sürdü beni aramaları ve sabit duruyorduk diyorum, hala lafı çarpıtıyorsun. Aynı zamanda şunu da belirteyim, birliğindeki bir üyeye şikayet açtığımda 'yetersiz kanıt' gerekçesiyle arşive alındı, herkes aynı skini kullanıyor olabilir dendiği için. Aynı şekilde şehirde sadece bende buffalo yok;

Aynı buffalo, aynı modifiyeli hali benim birlik üyemde de var, o da Eginhard'ın

Spoiler: GösterGizle

#19 - 13.05.2020 19:35

Evet dostum, SS de gördüğün üzere tamamen palavracı ve yalancıyım, Köprüye alakam yok. Hatta köprünün yanında dövülüp aracımdan atıldığımı tamamen kafamdan uydurdum (?) Haritada ki o araç yığını da tamamen göz yanılması.

Bana karşı olan Uslübuna dikkat etmen için seni uyarıyorum. Birine Palavracı demeden önce iyi tanı o kişiyi.
Spoiler: GösterGizle

Real hayatta söyleyemeyeceğin şeyleri buranın sanal ortam olmasına güvenerek söylememeni öneriyorum ben kimseye karşı saygısızca bir yorumda bulunmadım terbiyeni takınmanı rica ediyorum yarın bir gün dışarıda karşılaşırsak bu kelimelerini sorgularım diyorum.

Yazmakla uğraşamadım, Kendi yorumunu aynen kendine karşı okuyabilirsin. İyi forum <3