Konu: Hazard Livingston ve Paul Carbone Meta/YKİ/NON RP  (Okunma sayısı 388 defa)

#0 - 13.05.2020 03:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Hazard_Livingston @Metamfetamin @Smokey Paul_Carbone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Leathris Rocco_Belli @Hasan.grlr  Adolfo_Conti @smelihh Charles Cattaneo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.05.2020 1:34/2:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Metagaming/Yaralı Kural İhlali/Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şimdi gelelim gerçekçi rol yapılmasını bekleyen arkadaşımız ve ekibine. Bu dostumuz kendisinin telefonunu alıp camdan atmamıza ve kişiyi mezar aracıyla götürüp bir yerde saklanmama rağmen "Tanrının onun ekibine bahşettiği kudret ile" bu durumdan kurtuldu. Yani arkadaşları gelip birlik üyemize ateş açtı ve daha sonra kişiyi alıp gittler yani Adolfo'da olduğuna emin şekilde geldiler. Peki nasıl geldiler? Kimden haber aldılar? Bunlar merak konusu bunların kanıtları varsa elinde şikayetimi geri çekeceğim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(Kişinin arkadaşları Adolfo'ya ateş açarak adamı elinden aldığı bölümden bir chatlog ve kaçış anı)

(Arkadaşının mezar aracına bindirildiğini "biri söyledi" dediği an ki aktarım sırasında kendi ekibinden yakınımızda bir kişi bile yoktu)

(Arkadaşı kişiyi tabuttan aldıklarını ve tabutun içinde telepati ile kendi dostlarının geldiğini anlayarak bağırdığını söylüyor. Bu adam madem ki tabutta ve yaralı nefes almanın bile zor olduğu bir yerde yaralı bir kişi nasıl bağırabiliyor?)
[

(Mezar aracında olduğu ve Adolfo'ya teslim edildiği sırada çekilmiş bir ss)

Ek açıklamalar(varsa): Ekip üyelerimize sürekli olarak ihlal ihlal diyerekten şikayet oluşturmuş bu yüzden biz ne kadar taraftarı olmasakta aynı tutumu sergileyerek karşılık vereceğiz bizle sorununu konuşarak çözmesini bekliyoruz. Velhasıl kişinin ve arkadaşlarının yaptığı Meta ve yaralı ihlalinden ceza alması gerektiğini düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 13.05.2020 03:59 Anarchist2 »

#1 - 13.05.2020 04:00
Olaya şahidim

#2 - 13.05.2020 04:00
Olaya Şahidim.

#3 - 13.05.2020 04:07
Açık konuşmak gerekirse onların geleceğinden haberim bile yoktu, oturmuş rol esnasında sigara kola yapıyordum. Ama umarım farkındasınızdır, kaçırdığınız kişi 18 kişilik bir birliğin lideri ve diğer birliklerle çok yakın müttefikler, benim kaçırıldığımdan zaten en baştan haberleri olduğu için ve "gişeler o esnada kapalı olduğu için" sizi benim vurulduğum yerlerde yani San Fierro civarlarında aramışlar. Biz o köprünün altında 45 dakika gibi uzun bir süre bekledik(yolun ortasında araç hasar aldı, sırf rol bozulmasın diye aracı bile Adolfo ile ittirdim, normalde yolun ortasında daha basit bulunurdum), bulmaları çok çok normal. Savunmam bu kadar teşekkürler.

#4 - 13.05.2020 04:18
Açık konuşmak gerekirse onların geleceğinden haberim bile yoktu, oturmuş rol esnasında sigara kola yapıyordum. Ama umarım farkındasınızdır, kaçırdığınız kişi 18 kişilik bir birliğin lideri ve diğer birliklerle çok yakın müttefikler, benim kaçırıldığımdan zaten en baştan haberleri olduğu için ve "gişeler o esnada kapalı olduğu için" sizi benim vurulduğum yerlerde yani San Fierro civarlarında aramışlar. Biz o köprünün altında 45 dakika gibi uzun bir süre bekledik(yolun ortasında araç hasar aldı, sırf rol bozulmasın diye aracı bile Adolfo ile ittirdim, normalde yolun ortasında daha basit bulunurdum), bulmaları çok çok normal. Savunmam bu kadar teşekkürler.

Kişinin vurulduğu yer Las Venturas "Gişeler kapalı" demiş madem öyle ekibinin Las Venturastan çıkamayacağımza kesin gözüyle bakması gerekiyor ve bizi orada aramalarından başka mantıklı seçenek yok. Nasıl bir mantıkla San Fiero'yu arıyorlar :D? (SS'te bulunan yerin daha da gerisi aslında fakat araçta taşırken ss almışız) Buldukları yer San Fiero'nun Angel Pine tarafındaki giriş. OOC Yalan konusunu da eklemek istiyorum burada dürüst olmadığı için.

Ek olarak arkadaşın çelişkili cevapları:
Açık konuşmak gerekirse onların geleceğinden haberim bile yoktu, oturmuş rol esnasında sigara kola yapıyordum.

Yaralı rolü her zaman aklımdaydı, yaralı rolü aklımda kalmamış rol çok karışıktı diye bir şey yok.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 04:22 Anarchist2 »

#5 - 13.05.2020 04:29
Vurulduğum yer San Fierro'yla Venturas'ı birbirine bağlayan yollardan bir tanesi, vurulurken zaten Tamaz'la da konuşuyordum, aynı zamanda kaçırmadığınız insanlar beni kaçırdığınızı gördü. Ben nereden bileyim adamların nereleri gezdiklerini? Mix yapacak olsam siz daha beni o tabutun içine küçük düşürücü rol ile koyarken yapardım. Ve de emin ol 45 dakikada ben altımda Glendale ile bile Sanandreas şehirlerini rahatlıkla gezerim.

Yaralı rolü yapıyordum zaten tabutun içinde, hiç karşı hareketim olmadı. Gerçek hayatta ekranı sigara kola yaparak izliyordum, bunun neresi çelişkili cevap? Konuya daha da yazmayacağım, teşekkürler şikayet açtığınız için. Admin kararı beklenebilir.

#6 - 13.05.2020 04:46
Vurulduğum yer San Fierro'yla Venturas'ı birbirine bağlayan yollardan bir tanesi, vurulurken zaten Tamaz'la da konuşuyordum, aynı zamanda kaçırmadığınız insanlar beni kaçırdığınızı gördü. Ben nereden bileyim adamların nereleri gezdiklerini? Mix yapacak olsam siz daha beni o tabutun içine küçük düşürücü rol ile koyarken yapardım. Ve de emin ol 45 dakikada ben altımda Glendale ile bile Sanandreas şehirlerini rahatlıkla gezerim.

Yaralı rolü yapıyordum zaten tabutun içinde, hiç karşı hareketim olmadı. Gerçek hayatta ekranı sigara kola yaparak izliyordum, bunun neresi çelişkili cevap? Konuya daha da yazmayacağım, teşekkürler şikayet açtığınız için. Admin kararı beklenebilir.

Ben sizden hala MIX yapmadığınıza sizin orada olduğunuzu bildiklerine dair bir kanıt bekliyorum ama siz ısrarla konuyu başka yere kaydırarak savunma yapıyor, Psikolojide manipülasyon denen tekniği kullanıyorsunuz. Madem gördü kanıt nerede kanııııt... Ben de açayım Wall Hack'i bulayım bir yerden gördüm deyip sıyrılayım ya da DC/TS3 üzerinden "Şu şu konumdayım gelin." diyeyim gelsinler. Mekanlar çok alakasız alanlar. Tamaz gördü diyorsunuz Tamaz seni kaçırdığımızı görse ekibiyle bize ateş açardı. Sizle anlaşabileceğimizi defalarca belirttim kendinden emin adımlarınız bizi manipüle etmiyor ne yazık ki kanıtınız yoksa savunma yapmamanız en iyisi olacak. Rica ederim bu arada.

#7 - 13.05.2020 04:58

Ben sizden hala MIX yapmadığınıza sizin orada olduğunuzu bildiklerine dair bir kanıt bekliyorum ama siz ısrarla konuyu başka yere kaydırarak savunma yapıyor, Psikolojide manipülasyon denen tekniği kullanıyorsunuz. Madem gördü kanıt nerede kanııııt... Ben de açayım Wall Hack'i bulayım bir yerden gördüm deyip sıyrılayım ya da DC/TS3 üzerinden "Şu şu konumdayım gelin." diyeyim gelsinler. Mekanlar çok alakasız alanlar. Tamaz gördü diyorsunuz Tamaz seni kaçırdığımızı görse ekibiyle bize ateş açardı. Sizle anlaşabileceğimizi defalarca belirttim kendinden emin adımlarınız bizi manipüle etmiyor ne yazık ki kanıtınız yoksa savunma yapmamanız en iyisi olacak. Rica ederim bu arada.
Tamaz gördü demedim ki vurulurken zaten Tamaz'la konuşuyordum dedim, yani vurulduğumdan ve kaçırıldığımdan haberleri vardı dedim. Ayrıca 45 dakika orada olduğumuzu ve aracın hasar aldığını siz de biliyorsunuz, beni 45 dakikalık süre içerisinde bulmaları çok normal çünkü gişeler kapalı. Bana mix yaptığıma dair herhangi bir kanıt atın. Orada olduğumu bilmiyorlardı, üstümüzden 2 tane elegy geçti, yan taraftan bir tane glendale geldi ve geçerken gördü. En azından benim gördüğüm bu, mix yapacak olsam dediğim gibi "en başta" beni tabuta sokup küçük düşürdüğünüzde  yapardım, 45 dakika bekleyip yapmazdım.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 05:02 metefetamin »

#8 - 13.05.2020 05:19

Tamaz gördü demedim ki vurulurken zaten Tamaz'la konuşuyordum dedim, yani vurulduğumdan ve kaçırıldığımdan haberleri vardı dedim. Ayrıca 45 dakika orada olduğumuzu ve aracın hasar aldığını siz de biliyorsunuz, beni 45 dakikalık süre içerisinde bulmaları çok normal çünkü gişeler kapalı. Bana mix yaptığıma dair herhangi bir kanıt atın. Orada olduğumu bilmiyorlardı, üstümüzden 2 tane elegy geçti, yan taraftan bir tane glendale geldi ve geçerken gördü. En azından benim gördüğüm bu, mix yapacak olsam dediğim gibi "en başta" beni tabuta sokup küçük düşürdüğünüzde  yapardım, 45 dakika bekleyip yapmazdım.

Arkadaşınız anlatıyor işte olayın gelişimini yalan atıyorsa yalan atıyor diyebilirsiniz ben gerekli kanıtlarla şikayetimi açtım. Ayrıca 45 dakika bekledim deyip duruyorsunuz. Zorundasınız beklemek, kural ihlali yapmadınız diye teşekkür mü etmemizi bekliyorsunuz ki benim görüşüm yaptığınız yönünde ki şikayet oluşturduk. Amacımız hiçbir şekilde birilerini oyundan soğutmak kafasında şikayet stresi olması değil size uzlaşmak adına defalarca adım attık. Israrla hayır uzlaşmayacağım diyerek üstelediniz neyin kini bu onu da anlamadım. Birbirimizi daha fazla yormadan kararı bekleyelim.

#9 - 13.05.2020 05:30
45 dakika beklediğimi ben kural ihlali olarak belirtmiyorum ki, 45 dakika boyunca aynı yerde araç hasarlı bir şekilde bekledik, bulmaları çok normal diyorum. Konuyu niye başka yere çekiyorsun? Ben kinci bir insan değilim, beni yanlış tanımaya başlamışsın. IC olaylar OOC olarak umrumda olmaz emin ol, zaten yukarıda da belirttim ben savaşırken bile kola sigara yapıyordum müziğimi açmış mis gibi. Sadece güncel çatışma esnasında yaptığınız kural ihlalleri oyundan soğuttu o yüzden de bu konuları üsteliyorum.