Konu: [13.05.2020 Diego_Angelo] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 13.05.2020 02:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Anarchist2 Diego Angelo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bütün @bakhtiyar Kalapatirov - @Atilla Cordizelli - SINNERS OF THE CITY @metefetamin ekibi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2020-13.05.2020 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
2.2) ÇATIŞMA
Çatışmalarda ateşli silah kullanmak serbesttir.
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Fazla söze gerek yok, ekran görüntülerindeki tarih ve saatte görüldüğü gibi. Kişiyi vuruyoruz 30 dakika sonra araca binip araçla etrafta geziyor, 1 saat sonra da çatışmaya katılıyor karakterimi bagaja atma rolleri vesaire yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Güncel çatışma halindeyken bu durumun yapılması oldukça can sıkıcı. En ağır yaptırımın uygulanmasını istiyorum(z).

« Son Düzenleme: 13.05.2020 02:30 metefetamin »

#1 - 13.05.2020 02:36
İlk ss'te vurulduğumu 1 saat sonra da araçla gezdiğimi yazmış ben 24 saat yaralı rolü yapmak zorunda değilim, çatışmaya falan da girmedim adamın bagaja yüklenmesine yardımcı olduğum için "Role sinirlenerek (Düştüğüne/Kaçırıldığına)" açtığı bir şikayetten fazlası değil.  Taşıma rolünü de zaten Aleandro Russo adlı karakterle yardımlaşarak yapıyoruz 500 kiloluk bir çuval sırtlamıyorum Burada da şikayet açacak adam bulamayıp bana açmışsın böyle düşünüyorum. OOC olarak konuşup çözülebilecek bir konuydu. Forumu sadece oyunda bir başarı sağlayamadığınız da hatrınıza düşürüp "Bari OOC bir şeyler yapayım sinirim geçsin." olarak kullanmasanız "Eğlenerek" oyun oynamaya başlayacağız.

#2 - 13.05.2020 02:42
İlk ss'te vurulduğumu 1 saat sonra da araçla gezdiğimi yazmış ben 24 saat yaralı rolü yapmak zorunda değilim, çatışmaya falan da girmedim adamın bagaja yüklenmesine yardımcı olduğum için "Role sinirlenerek (Düştüğüne/Kaçırıldığına)" açtığı bir şikayetten fazlası değil.  Taşıma rolünü de zaten Aleandro Russo adlı karakterle yardımlaşarak yapıyoruz 500 kiloluk bir çuval sırtlamıyorum Burada da şikayet açacak adam bulamayıp bana açmışsın böyle düşünüyorum. OOC olarak konuşup çözülebilecek bir konuydu. Forumu sadece oyunda bir başarı sağlayamadığınız da hatrınıza düşürüp "Bari OOC bir şeyler yapayım sinirim geçsin." olarak kullanmasanız "Eğlenerek" oyun oynamaya başlayacağız.

Hayatında ateşli bir silahla yaralandığını düşünmüyorum. Yere düştüğün açıkça belli. Bir saatte tedavi olup da birini düşüremezsin, kusura bakma.

#3 - 13.05.2020 02:45
Üzgünüm ama Poseidon bile olsan bu sunucuda 8 saat yaralı rolü yapmak zorundasın. Ben kaç kez şikayet açmışım iletilerime bak bakayım, hiç şikayetten yana duran bir kişi değilimdir emin ol. Savunmanı yaptığına göre admin kararı bekliyoruz.

#4 - 13.05.2020 02:51

Hayatında ateşli bir silahla yaralandığını düşünmüyorum. Yere düştüğün açıkça belli. Bir saatte tedavi olup da birini düşüremezsin, kusura bakma.

Kusura bakma gerçek çatışmaya girmediğim için gerçekten üzgünüm ölüp/yaralanmadığım için yani. Düşürdüğüm biri yok dostum. Silah sıkmadım yumruk atmadım IC'de bagaja yükleyin dediler ve bagaja yükledim yaptığım şey bundan fazlası değil. Ki adamı sırtlamak-kucaklamak gibi bir şey de yapmadım adamı sürüdüm yani topal bir adam düşünün yerde bir adam sürüyemez mi? Sonuçta oyun bu ve hani o mezarlıkta vurulduktan 5 dakika sonra kalkıp adamı bagaja atsam haklısın diyeceğim o rolün üstünden 30-40 dakika geçmiş kendi gözümle gördüğüm deli dehşet kural ihlalleri vardı bu cidden ince ince açık arayarak açılmış. Doğru bulmuyorum hala OOC uzlaşıp/konuşup çözmekten yanayım.

#5 - 13.05.2020 02:59

Kusura bakma gerçek çatışmaya girmediğim için gerçekten üzgünüm ölüp/yaralanmadığım için yani. Düşürdüğüm biri yok dostum. Silah sıkmadım yumruk atmadım IC'de bagaja yükleyin dediler ve bagaja yükledim yaptığım şey bundan fazlası değil. Ki adamı sırtlamak-kucaklamak gibi bir şey de yapmadım adamı sürüdüm yani topal bir adam düşünün yerde bir adam sürüyemez mi? Sonuçta oyun bu ve hani o mezarlıkta vurulduktan 5 dakika sonra kalkıp adamı bagaja atsam haklısın diyeceğim o rolün üstünden 30-40 dakika geçmiş kendi gözümle gördüğüm deli dehşet kural ihlalleri vardı bu cidden ince ince açık arayarak açılmış. Doğru bulmuyorum hala OOC uzlaşıp/konuşup çözmekten yanayım.

Kusura bakmayın ama ben vurulurken siz de oradaydınız ve araç da kullandınız, o çatışma esnasında meydanda bulundunuz. Ben de OOC olarak uzlaşıp konuşup çözmekten yana olan bir kişiyim fakat çatışma esnasında yapılan kural ihlallerine göz yumamam.

#6 - 13.05.2020 03:04

Kusura bakmayın ama ben vurulurken siz de oradaydınız ve araç da kullandınız, o çatışma esnasında meydanda bulundunuz. Ben de OOC olarak uzlaşıp konuşup çözmekten yana olan bir kişiyim fakat çatışma esnasında yapılan kural ihlallerine göz yumamam.

Ne yazık ki böyle çözemeyiz, açıkçası o an bana PM'den bile yazsan hata yapıyor olabilirim diye düşünüp rolden çekilirdim. Yaralı rolü aklımdan bile geçmemişti rol kalabalığı olduğu için oradan oraya oradan oraya aklımdan bile çıkmış. Ayrıca ben koymasam Aleandro koyacaktı seni bagaja dostum. Pek farklı bir şey olmayacaktı rolün gidişatındaki tek değişken seni bagaja koyan kişinin Aleandro olması olacaktı. Çatışma-yumruklaşmaya girmedim dediğim gibi orada bulunuyordum ve kişiyi bagaja bindirdim bu kadar.

#7 - 13.05.2020 03:07
Kusura bakma ama ben vurulduğum anda 2. kez vurulurken bile herhangi bir şekilde çatışmaya dahil olmayıp, çatışmaya sürüklendiğimde araçtan inmedim. Yaralı rolü her zaman aklımdaydı, yaralı rolü aklımda kalmamış rol çok karışıktı diye bir şey yok. Bu kural zorunlu ve bulunduğun çatışmada bütün birlikler neredeyse dahil, böyle bir aklında kalmamış hatayla birlikte birlik liderini kaçırıp, bir yerlere götürüp, tabuta sokup rolüne dahil etmiş bulundun.

#8 - 13.05.2020 03:11
Kusura bakma ama ben vurulduğum anda 2. kez vurulurken bile herhangi bir şekilde çatışmaya dahil olmayıp, çatışmaya sürüklendiğimde araçtan inmedim. Yaralı rolü her zaman aklımdaydı, yaralı rolü aklımda kalmamış rol çok karışıktı diye bir şey yok. Bu kural zorunlu ve bulunduğun çatışmada bütün birlikler neredeyse dahil, böyle bir aklında kalmamış hatayla birlikte birlik liderini kaçırıp, bir yerlere götürüp, tabuta sokup rolüne dahil etmiş bulundun.

Öfke problemini çözersen daha uzlaşmacı bir konuşma olacak yukarıda belirttim ben koymasam Aleandro koyacaktı. Tek sorun benim koymuş olmam mı? Başkalarına PM'den ulaşabiliyorsun ama bana 1 PM atmaya dahi tenezül etmeden basıyorsun şikayeti. Ne için? Çatışmada vuruldun/düştün kazanamadın falan diye hani bu benle ilgili bir durum değil ki silahım dahi yok şoförlük yapıyorum. Beni vurmanız bile saçma yani o sste kapıya çıktım üstüme mermi yağmaya başladı. Kaçmayı falan denemedim bile aktif çatışmada yok ortamda silahla bekleyip bana sıkıyorsunuz ben de size DM'den şikayet oluşturayım oluyor mu böyle? Ayrıca tabuta koymadığımı da diğer şikayette belirttim.

#9 - 13.05.2020 03:13
Yeterli savunmayı yaptıysanız admin kararı bekleyebiliriz, ben çatışmada vurulan, gördüğüm kişiyi ekledim sadece o da sendin. Aleandro'yu düştüğüne dair herhangi bir görüntüde göremedim, ki zaten o vurulmamıştı. Onun bir ihlal yaptığını göremiyorum ama senin ihlal yaptığın açık. Ve emin ol öfke kontrolüm çok iyidir, gerçekten öfkeli olsaydım rollerinizi baltalamak için savaş esnasında başkalarının yaptığı gibi /q atardım.