Konu: [10.05.2020 - Hictoundile] NameTag Cleo  (Okunma sayısı 767 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 10.05.2020 22:45
bu konuya son mesajımdır, ayarları ve gta dosyasını aşağıda belirttim. gerekli kararı yöneticiler verir.

Spoiler: GösterGizle

Selam,
Ben fotoğraf istemiyorum, yazdığımı doğru okuduysan video istiyorum senden. Çünkü daha önce ekran görüntülerini lehinize editleyerek yöneticiyi kandırmak gibi bir sabıkanız var. Bu sebeple, 500mb GTA'yı açma anı ve devamında oyun özelliklerini gösterirken video çekersen iyi olur. Fakat, buna gerek yok zaten ben mevzunun neyden kaynaklandığını, hile gibi cleolar kullanmadığımı kanıtladım üstteki mesajımda.

Ki ben bu isim mesafesinin neyden kaynaklandığını biraz araştırarak çözdüm ve gerekli kanıtları da yukarıda paylaştım.

İlgili mesajıma gitmek için spoiler'ı açın;
Spoiler: GösterGizle

Selamlar tekrardan. Olay hakkında direk bağlantım olmasa dâhi bazı konular hakkında bir şeyler yazacağım.

1) a) GTA San Andreas için kullandığım crack'ten ötürü.
    b) GTA San Andreas'ı 500mb'lık sürümünü kullandığımdan ötürü. (bkz. www.limitsizamca.com/500mb-gta-sa (tıklayın))
    c) Çizim uzaklığımın ve oyun grafik ayarlarımın en yüksekte olmasından ötürü.

• Böyle yazmışsın. Güzel fakat, bu dediklerinin hepsini ben de kullanıyorum. 500'lik GTA ve crackli sürümü -sürekli ENB tarzı modlar denediğim için, orijinal olanı yüklemek uzun sürüyor diye- ben de kullanıyorıum. Çizim uzaklığım ve oyun grafik ayarları en üst seviyede. 1080'de çözünürlük var. Bırak oradan görmeyi, yolu iki şerite ayıran çizginin iki adım gerisinden sonra bende bile gidiyor, nametag. Sende nasıl gitmiyor? Ayrıca; belirttiğin bütün özellikler, nametag ile alakalı değil. Sadece 3 piksellik bir oyunu güzelleştirmek için yardımcı olabilecek şeyler. Nametag, klasik. SA-MP clienti nereyi desteklerse orayı gösterir. Ekstra bir uzaklık cleosu kullanılmıyorsa tabii.

Bu dediklerin hoş güzel, sen de benim gibi detaylıca video çeker misin? (GTA'nın 500mb olduğuna, oyununda eklenti olmadığına, grafik ayarlarının en yüksekte olduğuna, çizim uzaklığının en yüksekte olduğuna vs.) Böyle yazmak çok güzel, ha babam ha babam ben de yazarım böyle 500 sayfa. Benim gibi videolarla kanıtlayacaksın bunları. Ki şu bahsettiğiniz SA:MP clienti hangi uzaklığı desteklerse o uzaklık kabul edilir diye de bi palavra uydurmuşsun. Görende bunu SA:MP'in yapımcısı kalcor sanacak.

Ayrıca bu durumu biraz araştırdım, aynı sorunu yaşayan başka biri daha var. İşte onun videosunu paylaşıyorum(videonun tarihi 1 Haziran 2017);

Benim GTA San Andreas'ımda FPS mod bulunuyor. FPS mod bu görüş uzaklığına etki edebiliyor galiba. Bizzat videoyu çeken arkadaşta alta videonun açıklama kısmına bunun bir hile olmadığını yazmış. FPS modu güzel ekran görüntüleri almak ve roleplay sunucularında gerçek hayata yakın rol yapmak için kullanıyorum.

Büyük ihtimalle de bu FPS moddan kaynaklı name-tag'ler biraz daha ilerisini gösteriyor fakat bu ileriyi gösterdiği mesafe bana hiçbir oyuncuya karşı avantaj sağlatmıyor çünkü belirli bir mesafeden sonra ismi siliniyor veya oyuncu duvarın arkasına geçince ismi görünmüyor.

FPS mod kullandığımın kanıtı;

Yukarıdaki kanıtta da gördüğünüz üzere, FPS mod ile Vice Roleplay'de çektiğim bir ekran görüntüsü var. Sağ alttan tarihe de bakabilirsin, eski tarihe ait bir ekran görüntüsü (30 Nisan 2020). Miguel Barros benim eski karakterim, NC atarak İtalyan bir isim aldım. Forum profilime girip bakabilirsiniz eski karakterime.

Artık bu kanıtlardan sonra aklanmam gerektiğini düşünüyorum. Bütün kanıtları ortaya sürdüm. Karşı taraf biraz empati yapıp, "acaba hile kullandı mı, kullanmadı mı" diye düşünmek yerine bize karşı olan kuyruk acılarına yenik düşüp direk hile diye şikayet açmışlar.. Hiçbir şekilde diğer oyunculara karşı bana avantaj sağlayan bir eklenti kullanmadım. FPS modunun da böyle bir mesafe uzatma özelliği olduğunu bilmiyordum. Ki gösterdiği mesafe sizin name-tag cleosundaki gibi 500 km'i uzağı göstermiyor. Basit bir uzaklığı gösteriyor ve bu bana hiçbir şekilde diğer oyunculara karşı avantaj sağlamıyor.

Kısacası hile veya sizin dediğiniz o cleoları kullanmadım.

Bence de daha mesaj atma, çünkü her mesajının sonuna "son mesajım" yazıyorsun ama konu sahibi gibi savunmaya devam ediyorsun. Fakat, yazdığın yorumların sana ve arkadaşına, hatta konuya dair hiçbir yararı yok. @want my fist? 'te senin yalanını ortaya çıkardı yukarıda. Senin mesajlarına itimat etmek istemiyorum. Amacınız çok belli, başaramayacaksınız. Savunmamı çok açık ve şeffaf bir şekilde videolar eşliğinde yaptım. Ki ekstradan herhangi bir yöneticiye Discord üzerinden ekran paylaşımı açarak canlı canlı göstermeyi de kabul ettim. Kısacası benim açımdan hiçbir sorun yok.
« Son Düzenleme: 10.05.2020 22:48 Hictoundile »

#21 - 11.05.2020 01:44
Kardeşim discord üzerinden yayın açsan ne fark edicek? hep aynı lafları değiştirip değiştirip yazmayın lütfen şikayetten sonra bu cleoyu silmen tek tuşuna bakar bir anlamı yok yani ss'de her şey belli o kadar uzağı görmen imkansız artık buna bir son verelim ayrıca fps mod ile alakası yok fps modu yıllardır herkes kullanıyor zaten. bu attığım mesaj son olsun aramızda ki konuşmayı bitirelim yöneticiye bırakalım artık.

#22 - 11.05.2020 01:49
Kardeşim discord üzerinden yayın açsan ne fark edicek? hep aynı lafları değiştirip değiştirip yazmayın lütfen şikayetten sonra bu cleoyu silmen tek tuşuna bakar bir anlamı yok yani ss'de her şey belli o kadar uzağı görmen imkansız artık buna bir son verelim ayrıca fps mod ile alakası yok fps modu yıllardır herkes kullanıyor zaten. bu attığım mesaj son olsun aramızda ki konuşmayı bitirelim yöneticiye bırakalım artık.

Hahahaha, boşa çabalıyorsun. Canlı yayında çok şey değişecek. Sıfır bir GTA üzerinden oyuna girerek uzaktaki oyuncuları aynı sizin attığınız kanıttaki gibi gözüktüğünü gösterebilir. Bu kadar ağlamayın, cidden bu kadar ağlamayın. Yazık günah, üç kuruşluk oyun için karakterinizi yerle bir ettiniz. Tüm platform ne kadar kinci ve kuyruk acısı çektiğinizi anladı. Ki zaten canlı yayına da gerek yok. Ernest, çok açık ve şeffaf bir şekilde kanıtlarını sundu. Son kanıtı da her şeye açıklık getirdi. Bundan sonra size susmak ve yöneticiyi beklemek düşer.

Daha fazla kendinizi rezil etmeyin, Bu içgüzarlıkla gerçek hayatınızda size başarılar diliyorum. Arkadaşlarınıza ve yakınlarınıza da sabır diliyorum. Siz daha yazmayın, biz de yazmayız. Yönetici bekleriz sorun değil.

#23 - 11.05.2020 01:58

Hahahaha, boşa çabalıyorsun. Canlı yayında çok şey değişecek. Sıfır bir GTA üzerinden oyuna girerek uzaktaki oyuncuları aynı sizin attığınız kanıttaki gibi gözüktüğünü gösterebilir. Bu kadar ağlamayın, cidden bu kadar ağlamayın. Yazık günah, üç kuruşluk oyun için karakterinizi yerle bir ettiniz. Tüm platform ne kadar kinci ve kuyruk acısı çektiğinizi anladı. Ki zaten canlı yayına da gerek yok. Ernest, çok açık ve şeffaf bir şekilde kanıtlarını sundu. Son kanıtı da her şeye açıklık getirdi. Bundan sonra size susmak ve yöneticiyi beklemek düşer.

Daha fazla kendinizi rezil etmeyin, Bu içgüzarlıkla gerçek hayatınızda size başarılar diliyorum. Arkadaşlarınıza ve yakınlarınıza da sabır diliyorum. Siz daha yazmayın, biz de yazmayız. Yönetici bekleriz sorun değil.
Ya kardeşim yazdığım 3. artık yöneticiye bırakalım mesajı hala laf iğneliyorsun bi sal artık bırak şkayetin sonucnu bekliyelim ortada çabalama felan yok canlı yayında da bir şey değişmez adamın tek tuşuna bakıyor bunu silmek kuyruk acısı felan yok açtık şikayetimizi bekliyoruz ağlama felan diyorsun beni zorlama artık burda bunları yazarak ağlayan sensin, sizsiniz daha da yorum atmıyorum seninle konuşarak seviyemi düşüremem karekterimi yerle bir etmedim orta da bir kanıt yok adam olaydan sonra ki şeyleri kanıt sunuyor tekrar diyorum tek bir tuşa bakıyor dışarı çıkıp biraz gerçek hayattan haberdar ol diyorum sana, bize laf söylüyorsun diyorsun yok karakteriniz yerle bir ettiniz yok onu yaptınız süslü lafları kullanmayı bırak artık göz boyamaya çalışma gerçek hayatında asıl ben sana başarılar diliyorum çünkü ileride işe felan girdiğin zaman göz boyayarak bir yere gelemeyeceksin benden sana bir tavsiye dinlersin dinlemezsin senin kararın daha da yorum atma be kardeşim bırak yöneticiler karar versin eğer hile de değilse banlanmaz arkadaşınız.
« Son Düzenleme: 11.05.2020 01:59 LastWareUpp »

#24 - 11.05.2020 02:04
CİDDEN SIKTI ARTIK.

Şikayet konumun kusura bakmayın ama içinden geçtiniz, ne şikayet kaldı ne bir şey. Olay ile ilgisi olmayan ne kadar şahıs varsa hepsi yorum yaptı. Genel bir kural vardır o da şudur. ŞİKAYETTE ADI GEÇMEYEN KİŞİLER YORUM YAPMASIN. Şu kuralları geçtim, Cristian adlı kişinin yasaklandığı konuda da dediğim gibi sürekli sizi banlattırdım, yakalattırdım; enselettim gibi çocukca /23 Nisan'da kürsüye bir saatliğine çıkarılan çocuklar gibi/ iğneleyici yazıların, gerçekten sıktı. Açık konuşmak gerekirse bizim tarafta da hile kullanan kişiler cezalandırıldı, sizin tarafta da kullanan kişiler cezalandırıldı. Hala gelip sütten çıkmış ak kaşık rpsi yapmanıza gerek yok.

Ek olarak şu konuya el atma vakti geldi çünkü, vatansever bir, sen iki habire hakaret ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama sizin şamaroğlanınız yok burada. Eğer üslubunuzu kontrol edemeyecek yaştaysanız buralarda da takılmanızın pek bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. Yani kusura bakmayın ama sende dahil burada ki hiçbir forum kullanıcısı başkasının karakterine ne yorum yapabilir, ne de laf söyleyebilir. Sen nereden buluyorsunda böyle bir cesareti, yorum yapabiliyorsun?

Şu konu ile alakası olmayıp, boş boş giydirme ve haraket eden kişilerin mesajlarını incelemelerini daha sonrasında da gerekli kararı vermesini istiyorum. Cidden sıktı artık, biri gelip banlattırdık der, biri gelip karaktersiz der, biri gelip başka bir şey der. Az üslubunuzu düzeltin, yaşınızın adamı olun, susun yöneticinin karar vermesini bekleyin!

Bu kadar ağlamayın, cidden bu kadar ağlamayın. Yazık günah, üç kuruşluk oyun için karakterinizi yerle bir ettiniz.
« Son Düzenleme: 11.05.2020 02:06 suspectre »

#25 - 11.05.2020 02:12
Ya kardeşim yazdığım 3. artık yöneticiye bırakalım mesajı hala laf iğneliyorsun bi sal artık bırak şkayetin sonucnu bekliyelim ortada çabalama felan yok canlı yayında da bir şey değişmez adamın tek tuşuna bakıyor bunu silmek kuyruk acısı felan yok açtık şikayetimizi bekliyoruz ağlama felan diyorsun beni zorlama artık burda bunları yazarak ağlayan sensiz sizsiniz daha da yorum atmıyorum seninle konuşarak seviyemi düşüremem karekterimi yerle bir etmedim orta da bir kanıt yok adam olaydan sonra ki şeyleri kanıt sunuyor tekrar diyorum tek bir tuşa bakıyor dışarı çıkıp biraz gerçek hayattan haberdar ol diyorum sana, bize laf söylüyorsun diyorsun yok karakteriniz yerle bir ettiniz yok onu yaptınız süslü lafları kullanmayı bırak artık göz boyamaya çalışma gerçek hayatında asıl ben sana başarılar diliyorum çünkü ileride işe felan girdiğin zaman göz boyayarak bir yere gelemeyeceksin benden sana bir tavsiye dinlersin dinlemezsin senin kararın daha da yorum atma be kardeşim bırak yöneticiler karar versin eğer hile de değilse banlanmaz arkadaşınız.

Azıcık kafanı kullanabilseydin eğer, benim dediğimi anlardın. Neymiş tek tuşla her şey kapanabiliyormuş. Doğrudur, hileyi sizden iyi bilen yok. Benim demek istediğim, sıfır bir GTA üzerinden oyuna girilecek ve yine aynı mesafeye geçilecek. Sıfır GTA ne demek biliyor musun, dur sana anlatayım;

• Hiçbir mod veya eklenti olmayan saf GTA San Andreas.

Anasını çocuğuna anlatır gibi anlattım. Kuyruk acınız yok diyorsunuz, şu an kuyruk acınızdan kıvranıyorsunuz. Haksız yere Lawrence karakterini yasaklattınız, şimdi de Ernest'i yasaklatmaya çalışıyorsunuz, ki Ernest buraya sunduğu açık ve şeffaf kanıtlarla aklanacak. Çünkü adam her şeyi gözler önüne serdi.

Bunun dışında sosyal hayatıma laf etmişsin, benim sosyal hayatım hakkında en ufak bilgiye sahip olmadan, "dışarı çıkıp biraz gerçek hayattan haberdar ol diyorum sana" bu cümleyi nasıl kurabiliyorsun? Yazık diyorum sana, başka bir şey demiyorum.

Burada göz boyayan sizlersiniz, ki karakterinizi de ayaklar altına aldınız. (bkz. kendisi yasaklanacağını anlayınca ekran görüntüsünü kendi lehine editlemesi) Yani ileride bir işe girince, hile, hurda veya göz boyamayla bir yerlere gelen sen olacaksın. Fakat, düşüşünde yükselişin gibi hızlı olacak. Neden biliyor musun? Karşına bizim gibi adamlar hep çıkacak çünkü. Sen bir oyun için karakterini ayaklar altına alıp yalan söyledin be, hala ne laga luga yapıyorsun? Vatansever'in dediği gibi biraz boynunun öğe eğilsin, utanın biraz. Siz tescilli hilecisiniz ya. Bundan daha ayıp bir şey var mı?

Ki hile değil ve yasaklanmayacak arkadaşımız, bizim içimiz rahat. Arkadaşımızın attığı videolar ve ekran görüntüleri içeren deliller gayet açık, şeffaf ve yeterli. Burada bizi şaşırtan nokta hile şikayeti değil, bu şikayetin bizzat sizin tarafınızdan açılmış olması. Kuyruk acınızın en büyük kanıtı bu. Neyse, uzatmak istemiyorum ama yazmaya devam edersen de cevap vereceğim. Eğer tartışmayı uzatmak istiyorsan Discord üzerinden de konuşabiliriz. Ha, buradan yazacaksan illa, ben de cevabını vereceğim sana.

CİDDEN SIKTI ARTIK.

Şikayet konumun kusura bakmayın ama içinden geçtiniz, ne şikayet kaldı ne bir şey. Olay ile ilgisi olmayan ne kadar şahıs varsa hepsi yorum yaptı. Genel bir kural vardır o da şudur. ŞİKAYETTE ADI GEÇMEYEN KİŞİLER YORUM YAPMASIN. Şu kuralları geçtim, Cristian adlı kişinin yasaklandığı konuda da dediğim gibi sürekli sizi banlattırdım, yakalattırdım; enselettim gibi çocukca /23 Nisan'da kürsüye bir saatliğine çıkarılan çocuklar gibi/ iğneleyici yazıların, gerçekten sıktı. Açık konuşmak gerekirse bizim tarafta da hile kullanan kişiler cezalandırıldı, sizin tarafta da kullanan kişiler cezalandırıldı. Hala gelip sütten çıkmış ak kaşık rpsi yapmanıza gerek yok.

Ek olarak şu konuya el atma vakti geldi çünkü, vatansever bir, sen iki habire hakaret ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama sizin şamaroğlanınız yok burada. Eğer üslubunuzu kontrol edemeyecek yaştaysanız buralarda da takılmanızın pek bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. Yani kusura bakmayın ama sende dahil burada ki hiçbir forum kullanıcısı başkasının karakterine ne yorum yapabilir, ne de laf söyleyebilir. Sen nereden buluyorsunda böyle bir cesareti, yorum yapabiliyorsun?

Şu konu ile alakası olmayıp, boş boş giydirme ve haraket eden kişilerin mesajlarını incelemelerini daha sonrasında da gerekli kararı vermesini istiyorum. Cidden sıktı artık, biri gelip banlattırdık der, biri gelip karaktersiz der, biri gelip başka bir şey der. Az üslubunuzu düzeltin, yaşınızın adamı olun, susun yöneticinin karar vermesini bekleyin!

Bu kadar ağlamayın, cidden bu kadar ağlamayın. Yazık günah, üç kuruşluk oyun için karakterinizi yerle bir ettiniz.

Senin bu yazına sadece güldüm. Şikayete alakası olmayan kişiler yazmasın demişsin, şikayetle alakası olmayan, başka bir konudan bulduğun ekran görüntüsüyle şikayet açıyorsun ve kendi iki arkadaşını etiketliyorsun konuya. Arkadaşlarınız burada hedef kişiyle dalga geçer gibi konuşup kahve püskürtmeli gifler atıyor. Sonra biz arkadaşımıza sahip çıkınca, "şamaroğlanı yok karşınızda". Oldu kardeşim, siz dalga geçin, biz de izleyelim.

Vatansever ve benim söylediklerimin noktası noktasına doğru, hiçbir yerinde yanlış bilgi dahi bulunmuyor. Merak etme, yaşımız hakaret etmeyecek kadar yüksek, bunu en iyi arkadaşın biliyor. Fakat, sizin yaşınız üç kuruşluk bir oyun için kin tutup kuyruk acısı yaşatmaya çok müsait anlaşılan. Bizler, emin olun yaşımızın adamıyız. Fakat, adamına göre de muamele yaparız. Karşımızda hile kullanan, yöneticiyi kandıran, kendi lehine ekran görüntülerini editleyen, kuyruk acısından kıvranan ve kin dolu olan bir ekip var. Bizde buna göre muamele yapıyoruz.

Ha tartışmadan sıkıldım mı, evet sıkıldım. Eğer tartışmaya devam etmek istiyorsanız Discord üzerinden konuşabiliriz, hiç sorun değil. Ha buradan devam etmek istiyorsanız yazın, ben de cevabımı yazarım.

EK: Bizden hile kullanan kişiler yok, fakat sizde tescilli olarak var. Lawrence'nin durumu hala inceleme altında.
« Son Düzenleme: 11.05.2020 02:15 want my fist? »

#26 - 11.05.2020 02:15
Karşımızda hile kullanan, yöneticiyi kandıran, kendi lehine ekran görüntülerini editleyen, kuyruk acısından kıvranan ve kin dolu olan bir ekip var. Bizde buna göre muamele yapıyoruz.

#27 - 11.05.2020 02:15
Karşımızda hile kullanan, yöneticiyi kandıran, kendi lehine ekran görüntülerini editleyen, kuyruk acısından kıvranan ve kin dolu olan bir ekip var. Bizde buna göre muamele yapıyoruz.

EK: Bizden hile kullanan kişiler yok, fakat sizde tescilli olarak var. Lawrence'nin durumu hala inceleme altında.

#28 - 11.05.2020 02:21
Ya kardeşim yazdığım 3. artık yöneticiye bırakalım mesajı hala laf iğneliyorsun bi sal artık bırak şkayetin sonucnu bekliyelim ortada çabalama felan yok canlı yayında da bir şey değişmez adamın tek tuşuna bakıyor bunu silmek kuyruk acısı felan yok açtık şikayetimizi bekliyoruz ağlama felan diyorsun beni zorlama artık burda bunları yazarak ağlayan sensiz sizsiniz daha da yorum atmıyorum seninle konuşarak seviyemi düşüremem karekterimi yerle bir etmedim orta da bir kanıt yok adam olaydan sonra ki şeyleri kanıt sunuyor tekrar diyorum tek bir tuşa bakıyor dışarı çıkıp biraz gerçek hayattan haberdar ol diyorum sana, bize laf söylüyorsun diyorsun yok karakteriniz yerle bir ettiniz yok onu yaptınız süslü lafları kullanmayı bırak artık göz boyamaya çalışma gerçek hayatında asıl ben sana başarılar diliyorum çünkü ileride işe felan girdiğin zaman göz boyayarak bir yere gelemeyeceksin benden sana bir tavsiye dinlersin dinlemezsin senin kararın daha da yorum atma be kardeşim bırak yöneticiler karar versin eğer hile de değilse banlanmaz arkadaşınız.

Azıcık kafanı kullanabilseydin eğer, benim dediğimi anlardın. Neymiş tek tuşla her şey kapanabiliyormuş. Doğrudur, hileyi sizden iyi bilen yok. Benim demek istediğim, sıfır bir GTA üzerinden oyuna girilecek ve yine aynı mesafeye geçilecek. Sıfır GTA ne demek biliyor musun, dur sana anlatayım;

• Hiçbir mod veya eklenti olmayan saf GTA San Andreas.

Anasını çocuğuna anlatır gibi anlattım. Kuyruk acınız yok diyorsunuz, şu an kuyruk acınızdan kıvranıyorsunuz. Haksız yere Lawrence karakterini yasaklattınız, şimdi de Ernest'i yasaklatmaya çalışıyorsunuz, ki Ernest buraya sunduğu açık ve şeffaf kanıtlarla aklanacak. Çünkü adam her şeyi gözler önüne serdi.

Bunun dışında sosyal hayatıma laf etmişsin, benim sosyal hayatım hakkında en ufak bilgiye sahip olmadan, "dışarı çıkıp biraz gerçek hayattan haberdar ol diyorum sana" bu cümleyi nasıl kurabiliyorsun? Yazık diyorum sana, başka bir şey demiyorum.

Burada göz boyayan sizlersiniz, ki karakterinizi de ayaklar altına aldınız. (bkz. kendisi yasaklanacağını anlayınca ekran görüntüsünü kendi lehine editlemesi) Yani ileride bir işe girince, hile, hurda veya göz boyamayla bir yerlere gelen sen olacaksın. Fakat, düşüşünde yükselişin gibi hızlı olacak. Neden biliyor musun? Karşına bizim gibi adamlar hep çıkacak çünkü. Sen bir oyun için karakterini ayaklar altına alıp yalan söyledin be, hala ne laga luga yapıyorsun? Vatansever'in dediği gibi biraz boynunun öğe eğilsin, utanın biraz. Siz tescilli hilecisiniz ya. Bundan daha ayıp bir şey var mı?

Ki hile değil ve yasaklanmayacak arkadaşımız, bizim içimiz rahat. Arkadaşımızın attığı videolar ve ekran görüntüleri içeren deliller gayet açık, şeffaf ve yeterli. Burada bizi şaşırtan nokta hile şikayeti değil, bu şikayetin bizzat sizin tarafınızdan açılmış olması. Kuyruk acınızın en büyük kanıtı bu. Neyse, uzatmak istemiyorum ama yazmaya devam edersen de cevap vereceğim. Eğer tartışmayı uzatmak istiyorsan Discord üzerinden de konuşabiliriz. Ha, buradan yazacaksan illa, ben de cevabını vereceğim sana.

CİDDEN SIKTI ARTIK.

Senin bu yazına sadece güldüm. Şikayete alakası olmayan kişiler yazmasın demişsin, şikayetle alakası olmayan, başka bir konudan bulduğun ekran görüntüsüyle şikayet açıyorsun ve kendi iki arkadaşını etiketliyorsun konuya. Arkadaşlarınız burada hedef kişiyle dalga geçer gibi konuşup kahve püskürtmeli gifler atıyor. Sonra biz arkadaşımıza sahip çıkınca, "şamaroğlanı yok karşınızda". Oldu kardeşim, siz dalga geçin, biz de izleyelim.

Vatansever ve benim söylediklerimin noktası noktasına doğru, hiçbir yerinde yanlış bilgi dahi bulunmuyor. Merak etme, yaşımız hakaret etmeyecek kadar yüksek, bunu en iyi arkadaşın biliyor. Fakat, sizin yaşınız üç kuruşluk bir oyun için kin tutup kuyruk acısı yaşatmaya çok müsait anlaşılan. Bizler, emin olun yaşımızın adamıyız. Fakat, adamına göre de muamele yaparız. Karşımızda hile kullanan, yöneticiyi kandıran, kendi lehine ekran görüntülerini editleyen, kuyruk acısından kıvranan ve kin dolu olan bir ekip var. Bizde buna göre muamele yapıyoruz.

Ha tartışmadan sıkıldım mı, evet sıkıldım. Eğer tartışmaya devam etmek istiyorsanız Discord üzerinden konuşabiliriz, hiç sorun değil. Ha buradan devam etmek istiyorsanız yazın, ben de cevabımı yazarım.
Ya abi sende gerçekten sıkıntı var seni bir yere yatıralım masraflarını ben karşılayacağım karakterime laf edicek düzeyde bir adam değilsin boş laf yapma artık şurada abi bir oyun için yok ileride bu olucak yok bu olucak sen kafayı sıyırmışsın masrafların yemin ediyorum ben karşılayacağım sıfır gta ile oyuna girerek bunu neden kanıtlasın SS'de her şey belli adam allahına kadar görüyor işte daha laf yapıyorsun bir sus sayfaya f5 atmayı bırak ve rolüne işine bak ortada kin min yok siz hala konuşmaya devam edin eğer size kin tutsaydık peşinizi en başında bırakmazdık karakterimize laf edicek karaktere sahip bir adam değilsin bu yüzden kendi ekmeğine bak şikayeti senin hakkkında açsak bu kadar konuşmazdın be kardeşim bana hile kullandığını kabul etmedi diyorsun kendi arkadaşın kendini savmuş madem erkeklik sizde çıkın babalar gibi söyleyin bitsin bu mesele.

#29 - 11.05.2020 02:22
Bu konuyu artık kilitleyin lütfen incelenene kadar yoksa bu tartışma uzar gider buna hiç gerek yok incelenene kadar kilitli kalsa herkes için daha iyi olucak.