Gerçekten üzülüyorum. Sobeit kullanıp yasaklanıyorsunuz. Suçsuz olan
@Cristian 'ın banlanmasına sebep oldunuz. Videolar ortada, kanıtlar ortada. Hem Sobeit kullanıyorsunuz, hem yüzsüzce gelip sizin kullandığınız hileyi açık şekilde kanıtlayan insanlara olan kininizden insanları yaftalıyorsunuz, çok yazık.
Siz ne yaptınız? Bütün insanlar emek verip bir şeyler yapmaya çalışırken, emek hırsızlığı yapıp SOBEIT indirerek, oldukça ekstra üstünlük sağlayıp, araçlar ile ışınlanıp, duvarlardan geçip para kazanıp insanların haklarını yediniz.
Bu insanlar ne yaptı? Sizin emek hırsızlığınızı gün yüzüne çıkarttı.
Siz ne yaptınız? Utanmak bilmeden oynamaya devam edip, sizin emek hırsızlığınızı gün yüzüne çıkartanlardan özür dileyip başınızı öne eğeceğinize; bir daha bu toplara girmeyip en azından oyun oynayacağınıza, üstüne üstlük onları hile ile yaftaladınız. Ernest Lorenzo ve Lawrence Binaggio (cristian) hile kullanmıyor. Sizin gibi insanlar değiller. Yazık sizlere, üzülüyorum, acıyorum. Cristian sizlerin yaftalaması yüzünden açıkça görülüyor ki hiçbir şey kullanmadan banlanmıştır.
@Hictoundile 'in savunması yeterince açık, hiçbir şey kullanılmadığı ortada. Yazık, yazık, yazık, ÇOK YAZIK!
Yönetimi kandırmanız, insanları suçlamanız, hırsınız, kininiz sizlerle kalsın. Biz sizlere yalnızca üzülüyor ve acıyoruz.
@Hictoundile 'in savunması oldukça açıktır. Cristian'ın da banının açılmasını talep ediyoruz, ikisi de hile kullanmıyorlar. Böylesine art niyetli ve kindar insanların, masum insanların hakkını yemesine izin vermeyeceğim. Türkiye'de yeterince haksızlık dönerken, bir oyun için oldukça ortada olan bu zihniyetteki insanların hak yemesine müsade etmemek için her şeyi yapacağım. Bu durumuna oldukça üzüldüğüm arkadaşların yaftalaması dışında herhangi bir durum ortada yoktur.