Konu: [10.05.2020 - Hictoundile] NameTag Cleo  (Okunma sayısı 775 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2020 18:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ernest Lorenzo @Hictoundile
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
@LastWareUpp @rapperz
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08 Mayıs 2020, 19:08:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @Cristian adlı kişiyi nametag şüphesi ile bildirmiştik ve devamında yasaklandı. Şöyle komik bir olay yaşandı, kendi savunmasını yaparken arkadaşını da yaktı. Cristian'ın mesajında alıntı yapıyorum ve daha sonrasında SS'i paylaşacağım.

Alıntı yapılan: Cristian
Ekstra olarak şunu da belirtmek istiyorum birliğimde aktif bir oyuncadan oraya geçip ekran görüntüsü çekmesini istedim ve bana attığı görüntü bu(tıklayınız) oldu. Bu arkadaşımızda gördüğünüz gibi videodan daha açık bir şekilde nametagle mevcut. Diyorsanız bu arkadaşında hile kullanıyor o zamanda

SS'e de bakılırsa açık açık nametag cleosu kullandığı belirgin. Az daha zorlasa idle pizza binasının önüne kadar adamları görecek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Diğer konuyu okuyan ve bilen bir adminin yapması işleri daha da kolaylaştıracaktır. @balvenie adlı yöneticiyi etiketliyorum ondan dolayı. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 13.07.2020 20:06 Manwe »

#1 - 10.05.2020 19:00
Selam,

Lawrence'nin de yasağı açılacak diye düşünüyorum çünkü ortada nametag cleosu falan yok, ki bu cleo ismini siizden duyuyorum ilk kez. Hileyle haşır neşir olduğunu için olabilir. Ki daha önce de hile kullanmanıza rağmen, şerefinizi ayaklar altına alarak hile kullanmadığınıza dair savunma yaptınız, daha sonrasında da hileden ötürü yasaklandınız. Bu çok acı. İki arkadaşlar birleşmişsiniz, kuyruk acınızı çok iyi anlıyorum. Emek verdiğiniz karakterler yasaklandığı için üzüldünüz, fakat hile kullandığınız için yasaklanmayı da hak ettiniz

Neyse, konumuz bu değil. Nametag cleosu kullanmıyorum dediğim gibi. Bu uzaktaki oyuncuların isminin görülmesinin üç sebebi olacağını düşünüyorum. Yöneticiler de bu hususlara dikkat ederlerse çok iyi olur. Çünkü ortada on level karakterimin emeği bulunuyor.

• GTA San Andreas için kullandığım crack'ten ötürü.
  • GTA San Andreas'ı 500mb'lık sürümünü kullandığımdan ötürü. (bkz. www.limitsizamca.com/500mb-gta-sa (tıklayın))
  • Çizim uzaklığımın ve oyun grafik ayarlarımın en yüksekte olmasından ötürü.

Siz bu kadar name tag cleosu hakkında bilgi sahibisiniz, bir de ben test edeyim şu cleoyu. Bahsi geçen cleoyu indirdim, hem indirmeden önce hem de indirdikten sonra iki video çektim. Videoları kanıt olarak aşağıya koyuyorum.

• Birinci Video: Bahsi geçen cleo yüklemeden önce
Aşağıya bıraktığım videoda gördüğünüz üzere nametag cleosu yüklenmeden önce çektiğim video. Gördüğünüz üzere isimler yine aynı mesafeden görünüyor fakat oyuncu herhangi bir duvarın arkasına girdiği anda ismi siliniyor. Nametag cleosunu yükledikten sonra fark ettim ki oyuncu duvarın arkasından ilerlese dahi ismi silinmiyor ve görünmeye devam ediyor. Benim ekranımda karakterimin gördüğü ve belirli bir mesafeye kadar ki oyuncuların ismi görünüyor. Yani uzaktaki oyuncuların isimleri görünmüyor ve bu da bana bir avantaj sağlamıyor. Nametag cleosunu kullansaydım eğer, kanıt olarak attığınız ekran görüntüsündeki pizzacının oradaki oyuncuların ismi de görünürdü.

• İkinci Video: Bahsi geçen cleoyu yükledikten sonra
Aşağıdaki videoda gördüğünüz üzere arkadaşların hakkında çok detaylı bilgiye sahip olduğu, name-tag cleosunu GTA'ya kurup bir de öyle denedim. Aynı konumda durdum ve gördüğünüz üzere name-tag cleosu yüklenmiş durumdayken araç duvarın arkasından gittiği anda ismi hala görünmeye devam ediyor ve uzun bir mesafe gittikten sonra da görünüyor. Kanıt olarak attığınız ekran görüntüsünde en uzaktaki hiçbir insanın ismi görünmüyor, sadece görüş alanımdaki oyunculardan bazılarının ismi görünüyor. Eğer bu bahsi geçen cleoyu kullansaydım, pizzacının oradaki oyuncuların da ismi görünecekti.

Yukarıda kanıtlarımı sundum, bahsettiğim gibi benim görüş mesafemde olan ve belirli uzaklıktaki (bana avantaj sağlamayacak derecede) oyuncuları görebiliyorum sadece. Bunun sebebini ben de bilmiyorum fakat yukarıda yazdığım üç maddeye bağlı olabilir. Lütfen ilgili yönetici o maddedeki denilenleri de deneyerek bir çözüm yoluna ulaşsın. Bu arkadaşları, bizim oluşumdaki bir oyuncu hile kullandıkları için yasaklattığından ötürü biraz kuyruk acıları kalmış. Böylesine iftiralar atarak aklı sıra intikam alma peşine düşmüşler.

Yukarıdaki videoda da gördüğünüz gibi, name-tag cleosu açık değilken bile ekran görüntüsündeki mesafeyi görebiliyorum fakat oyuncu bir duvarın arkasına geçince ismi gidiyor ama name-tag cleosunu yükleyip oyunda cloeyu aktif ettikten sonra oyuncu aynı pozisyonda gitmeye devam ediyor aracıyla, aracıyla duvarın arkasına geçtikten sonra bile ismi görünüyor. Hatta uzun bir mesafe ilerliyor ve ismi görünmeye hala devam ediyor. Yani bahsettiğiniz hileyi kullansaydım, sizin elinizdeki kanıtta bulunan resimde Idlewood ve civarındaki oyuncuların da ismini görürdüm ama öyle bir şey yok gördüğünüz üzere.

#2 - 10.05.2020 19:20
Savunmama ek yapmak istiyorum.

Sizin kanıt olarak sunduğunuz görseli açtığımda sadece karakterimin gördüğü ve belirli bir mesafeye kadar oyuncuların ismini görüyorum(ki bu hiçbir oyuncuya karşı avantaj sağlamıyor bana), fakat Idlewood veya pizzacının oradaki oyuncuları göremiyorum. Tabii bunu sadece teori olarak değil, uygulama olarakta kanıtlayacağım.

Sizin elinizdeki kanıtta apaçık görünüyor ki belirli bir mesafeye kadar görebiliyorum ve ilerisini göremiyorum. Idlewood veya pizzacı önündeki yanındaki veya civarındaki hiçbir oyuncuyu görmüyorum.

Bir video daha çektim, gördüğünüz üzere oyuncu arabasıyla Idlewood'a doğru gidiyor. Belirli bir mesafeden sonra oyuncunun ismi siliniyor ve görünmüyor. Oyuncu Idlewood'un en ucuna doğru gidiyor ve ismi hala görünmüyor. Name-tag cleosunu açıyorum ve bum! Oyuncunun ismi görünüyor.

Yukarıda da kanıtlamış olduğum üzere, sizin attığınız ekran görüntüsünde benim karakterim Idlewood'da veya civarında, pizzacı veya civarında ki hiçbir oyuncunun ismini görmüyor. Eğer name-tag cleosu olsaydı, oradaki oyuncuların da ismi çıkardı. Bu belirli mesafeye kadar görünen isim sorununun da sebebinin yukarıda yazdığım üç maddeden birinden ötürü kaynaklandığını düşünüyorum. Lütfen bahsettiğim maddeler incelensin. Hatta yönetici isterse Discord üzerinden ekran paylaşımı dahi yapabilirim. Benim için hiç sorun değil. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 10.05.2020 19:23 Hictoundile »

#3 - 10.05.2020 19:38
Gerçekten üzülüyorum. Sobeit kullanıp yasaklanıyorsunuz. Suçsuz olan @Cristian 'ın banlanmasına sebep oldunuz. Videolar ortada, kanıtlar ortada. Hem Sobeit kullanıyorsunuz, hem yüzsüzce gelip sizin kullandığınız hileyi açık şekilde kanıtlayan insanlara olan kininizden insanları yaftalıyorsunuz, çok yazık.

Siz ne yaptınız? Bütün insanlar emek verip bir şeyler yapmaya çalışırken, emek hırsızlığı yapıp SOBEIT indirerek, oldukça ekstra üstünlük sağlayıp, araçlar ile ışınlanıp, duvarlardan geçip para kazanıp insanların haklarını yediniz.

Bu insanlar ne yaptı? Sizin emek hırsızlığınızı gün yüzüne çıkarttı.

Siz ne yaptınız? Utanmak bilmeden oynamaya devam edip, sizin emek hırsızlığınızı gün yüzüne çıkartanlardan özür dileyip başınızı öne eğeceğinize; bir daha bu toplara girmeyip en azından oyun oynayacağınıza, üstüne üstlük onları hile ile yaftaladınız. Ernest Lorenzo ve Lawrence Binaggio (cristian) hile kullanmıyor. Sizin gibi insanlar değiller. Yazık sizlere, üzülüyorum, acıyorum. Cristian sizlerin yaftalaması yüzünden açıkça görülüyor ki hiçbir şey kullanmadan banlanmıştır. @Hictoundile 'in savunması yeterince açık, hiçbir şey kullanılmadığı ortada. Yazık, yazık, yazık, ÇOK YAZIK!

Yönetimi kandırmanız, insanları suçlamanız, hırsınız, kininiz sizlerle kalsın. Biz sizlere yalnızca üzülüyor ve acıyoruz. @Hictoundile 'in savunması oldukça açıktır. Cristian'ın da banının açılmasını talep ediyoruz, ikisi de hile kullanmıyorlar. Böylesine art niyetli ve kindar insanların, masum insanların hakkını yemesine izin vermeyeceğim. Türkiye'de yeterince haksızlık dönerken, bir oyun için oldukça ortada olan bu zihniyetteki insanların hak yemesine müsade etmemek için her şeyi yapacağım. Bu durumuna oldukça üzüldüğüm arkadaşların yaftalaması dışında herhangi bir durum ortada yoktur.
« Son Düzenleme: 10.05.2020 19:43 vatansever »

#4 - 10.05.2020 19:47
Merhaba,

Cristian ve ben, sizin Sobeit kullanarak diğer oyunculara karşı kat be kat avantaj sağlamanızı kanıtlayarak sizi sunucudan yasaklattık. Vatansever'in de dediği gibi, keşke biraz yüzünüz olsaydı da özür dileseydiniz. Hile kullanmana rağmen, sana açılan hile bildirimi konusuna inatla "hile yapmadım abi, böyle oldu şöyle oldu" gibi yazılar yazdın. Kusura bakma ama sende azıcık şeref olsaydı basit bir oyun için karakterini ayaklar altına alıp yasaklanmamak için yalan söylemezdin. Adam gibi kabul ederdin, bak seni affetmişler ki tekrardan oynamana izin vermişler.

Bu yaptığınız misilleme tamamen kuyruk acınızdan kaynaklanıyor. Cristian'da @Hictoundile 'da hile kullanmadan sizin ortaya attığınız yalanlardan ötürü zan altında kaldılar, hatta Cristian yasaklandı. Bir oyun için bu kadar kin tutmak, bu kadar omurgasız olmak gerçekten şaşırtıcı. Hatta PES DOĞRUSU!

@Hictoundile savunması tamamen yeterli ve en ufak detayına kadar yazmış. Sizin kirli yüzünüzü ve kindarlığınızı ortaya dökmüş. Eline sağlık @Hictoundile . Bunun dışında forum üzerinden bana özel mesajla kışkırtıcı mesaj atıyorsunuz. Ki istediğiniz kadar atın, sadece gülüp geçiyorum.

İşte bana attığın özel mesajlar, (mesaj başlığına dikkat);
https://www.upload.ee/image/11669962/yuzsuzler.png

Neymiş efendim, amacım sunucuda yetki almak için böyle hilecilerin peşine düşmekmiş. Sadece güldürdü. Kişi kendinden bilir işi diye bi söz vardır, en iyi örneği sizsiniz. Bu sunucuda yetki alma gibi bir amacım yok, hatta support başvuruları açıkken başvuru bile atmadım. @Manifesto the Conqueror bunu doğrulayabilir isterseniz.

Kendinizi böylelikle küçük düşürdünüz, tebrik ederim.

#5 - 10.05.2020 19:53
Ekstra şikayet oluşturup vakit kaybetmek istemiyoruz bu şahıslar için. Bu kadar artı niyetli ve kindar insanların, yönetimi kandırmak, suçsuz insanların adını kirletmek, insan yaftalamaktan ötürü kalıcı olarak yasaklanmasını talep ediyoruz, Cristian'ın da banının açılmasını istiyoruz. Eğer Cristian herhangi bir program kullanıyor olsa idi, kendisini oluşumdan en nazik tabirle def ederdim. Kimseyi savunduğum, taraf tuttuğum yok. Haklı olanın sonuna kadar, tüm benliğim ile yanındayım. Haksızlığa da sonuna kadar karşıyım.

Şu gönderdiğiniz PMlere bakıyorum da; acıyorum sizlere yalnızca, yazık.

#6 - 10.05.2020 20:01
Kısa bir açıklama yapıp şikayetin asıl sahibine konuyu bırakacağım.
@vatansever Şikayette adın bile geçmiyor yorum yapmana zaten gerek yoktu ayrıca sobeit felan kimse kullanmadı bunu nerden çıkardın bilmiyorum :D kin felan beslesek en başta peşine düşer videoyu adam akıllı izler şikayeti o zaman açardık.
@want my fist? Senin de ismini şikayette göremiyorum forum pmden evet yazdım zaten ss'leri atmışsın bunları yazmamın neden zamanında beni banlattıktan sonra özelden bana yazarak dc çağırarak kışkırtmaya çalışmandı üslübunu bozmadan konuşman seni iyi bir adam yapmaz yazdığın mesajların içindeki inceleri ben aldım sen merak etme, zamanında iğneleme yaptığınız için sana bunları yazdım.
@Hictoundile Arkadaşım sana gelince video olaydan sonra çekilmiş bir video ayrıca başka bir server ve bu videoda cleoyu kendin açıp nereye kadar gösterdiği bize anlatıyorsun gerçekten bu fikir nerden aklına geldi merak ettim, ve kendi videonda cleoyu açmadan gösterdiğin yerde bile Nametagların gözükmemesi gerekiyor ya biziim yani sunucunun genelinde bir sıkıntı var ya da siz 2 arkadaşta bunu anlamış değilim.
Bir kaç ss de ben bıraakayım buraya bana discord üzerinden engel attığın için forum üzerinden yazdım sana ki bunları ss alıp atacağını biliyordum zaten.
Spoiler: GösterGizle

Bir daha sadece şikayette ismi olan arkadaşın konuşması dileğiyle, iyi forumlar

#7 - 10.05.2020 20:04
Kendileri oluşumumun üyeleri, burada yargıç olan sizler değilsiniz. Kirli düşüncelerinizi kendinize saklayın. İnsan yaftalamaktan öteye geçip, yarar sağlamaya çalışırsanız kazanmaya başlarsınız. Katma değer yerine insan eksiltmek ve kindar hareket edip kendi art niyetlerinizi tatmin etmeye çalışmak çok acı bir durum.

EK: Biz kartlarımızı açık oynuyoruz. Ernest zaten yeterince şeffaf davranmış durumda. İstenirse ekran paylaşımı dahi yapacaktır. Şurada emek veren tonlarca insanı ve bu insanları memnun edebilmek için çalışan yöneticileri kandırıp egolarınızı tatmin etmekten başka hiçbir şey yapmıyorsunuz.

EK 2: Tabii ki de başka serverda deneyecek, bir de gelip Vice'a sizler gibi hile mi sokacak, hile mi kullanacak? Aynı kafa yapısında değiliz baylar, lütfen...

EK 3: Hile kullanan herkesi banlatmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 12 kişiyi banlattık hile kullanan şu ana kadar, buna alışsanız iyi olur. Hile ile üstünlük sağlamanıza izin vermeyeceğiz.
« Son Düzenleme: 10.05.2020 20:20 vatansever »

#8 - 10.05.2020 20:19
Kısa bir açıklama yapıp şikayetin asıl sahibine konuyu bırakacağım.
@vatansever Şikayette adın bile geçmiyor yorum yapmana zaten gerek yoktu ayrıca sobeit felan kimse kullanmadı bunu nerden çıkardın bilmiyorum :D kin felan beslesek en başta peşine düşer videoyu adam akıllı izler şikayeti o zaman açardık.
@want my fist? Senin de ismini şikayette göremiyorum forum pmden evet yazdım zaten ss'leri atmışsın bunları yazmamın neden zamanında beni banlattıktan sonra özelden bana yazarak dc çağırarak kışkırtmaya çalışmandı üslübunu bozmadan konuşman seni iyi bir adam yapmaz yazdığın mesajların içindeki inceleri ben aldım sen merak etme, zamanında iğneleme yaptığınız için sana bunları yazdım.
@Hictoundile Arkadaşım sana gelince video olaydan sonra çekilmiş bir video ayrıca başka bir server ve bu videoda cleoyu kendin açıp nereye kadar gösterdiği bize anlatıyorsun gerçekten bu fikir nerden aklına geldi merak ettim, ve kendi videonda cleoyu açmadan gösterdiğin yerde bile Nametagların gözükmemesi gerekiyor ya biziim yani sunucunun genelinde bir sıkıntı var ya da siz 2 arkadaşta bunu anlamış değilim.
Bir kaç ss de ben bıraakayım buraya bana discord üzerinden engel attığın için forum üzerinden yazdım sana ki bunları ss alıp atacağını biliyordum zaten.
Spoiler: GösterGizle

Bir daha sadece şikayette ismi olan arkadaşın konuşması dileğiyle, iyi forumlar

Hahahaha, hala hile kullandı diye @Hictoundile suçluyor. Üzülüyorum vallahi. Ben ve vatansever'e neden yorum yaptın diyorsunuz. Şikayetle sizin alakanız bile yok, şikayeti açan kişi başka bir konudan ekran görüntüsünü alarak buraya yeni şikayet açmış. Üstüne üstlük seni ve arkadaşını etkilemiş. Arkadaşların, benim oluşumumda ki adama dalga geçer gibi imalarda bulunup, absürt absürt gifler atarlarsa bende gelir savunurum.

Ayrıca seni Discord'dan falan engellemedim. Seni engelleyecek kadar bile değerin yok bende. Bana mesaj yazamamanın sebebi, Discord üzerinde ortak bir sunucumuz yok. Ki benim Discord mesajlarımı göstermişsin, gözün kör değil herhalde? Okuyabiliyorsun, hiçbir yerinde kışkırtma veya tahrik yok. Tamamen gerçekleri yazmışım.

Şu, "nametaglerinin orada da gözükmemesi gerekiyor" diyorsun da, adam hiçbir eklenti kullanmadığını oyununun bu şekilde olduğunu söylüyor. Ki attığı videoda da gördüğümüz üzere belirli bir mesafeden sonra name-tag kısmı siliniyor. Yani @Hictoundile 'a hiçbir şekilde avantaj sağlamıyor. Gelip burada saçma saçma konuşmaktan başka bir şey yapmadın. Yazık sadece.

Sen bizzat, "yönetimi kandırmak ve hile" suçundan yasaklandın. Ekran görüntüsünü kendi lehine editleyerek paylaşmıştın. Seni @Manifesto the Conqueror yasaklanmıştı. Böyle bir ahlaksızlığı yapıp hala yüzsün gibi buraya gelip kendini savunman bile üzücü.

#9 - 10.05.2020 20:23
Kendileri oluşumumun üyeleri, burada yargıç olan sizler değilsiniz. Kirli düşüncelerinizi kendinize saklayın. İnsan yaftalamaktan öteye geçip, yarar sağlamaya çalışırsanız kazanmaya başlarsınız. Katma değer yerine insan eksiltmek ve kindar hareket edip kendi art niyetlerinizi tatmin etmeye çalışmak çok acı bir durum.

EK: Biz kartlarımızı açık oynuyoruz. Ernest zaten yeterince şeffaf davranmış durumda. İstenirse ekran paylaşımı dahi yapacaktır. Şurada emek veren tonlarca insanı ve bu insanları memnun edebilmek için çalışan yöneticileri kandırıp egolarınızı tatmin etmekten başka hiçbir şey yapmıyorsunuz.

EK 2: Tabii ki de başka serverda deneyecek, bir de gelip Vice'a sizler gibi hile mi sokacak, hile mi kullanacak? Aynı kafa yapısında değiliz baylar, lütfen...
1. Farkındaysan bu bir oluşum şikayeti değil.
2. Ekran paylaşımı yapması önemli değil açacağı ekran olaydan sonra ki yapılan bulunan şeyleri göstericek ayrıca başka bir serverde denemesi bu cleoyu şuan oynadığı serverde açmadığı anlamına gelmez kullandığı bilgisayarına bu hile girmiş ve bunu kendi test etmiş, yöneticileri kandırma gibi bir olay yok biz açtık şikayetimizi sonucunu bekledik ve sonuç herkesin tahmin ettiği şekilde çıktı ortada kimi kandırmışız? egomuzu tatmin etmek isteseydik tekrar söylüyorum bunu bize bana açılan şikayetin olduğu gün yapardık.
3. Burada süslü kelimeler kullanıp iyi bir görüntü yaratmaya çalışıyorsunuz burada tartışma çıkartmaya gerek yok boşa kirlilik yapıyoruz hepimiz kişi savunmasını yapmış kendince bunun sonucunu beklemek her iki taraf içinde en iyisi bence kalp kırmaya gerek yok.