Ya kardeşim yazdığım 3. artık yöneticiye bırakalım mesajı hala laf iğneliyorsun bi sal artık bırak şkayetin sonucnu bekliyelim ortada çabalama felan yok canlı yayında da bir şey değişmez adamın tek tuşuna bakıyor bunu silmek kuyruk acısı felan yok açtık şikayetimizi bekliyoruz ağlama felan diyorsun beni zorlama artık burda bunları yazarak ağlayan sensiz sizsiniz daha da yorum atmıyorum seninle konuşarak seviyemi düşüremem karekterimi yerle bir etmedim orta da bir kanıt yok adam olaydan sonra ki şeyleri kanıt sunuyor tekrar diyorum tek bir tuşa bakıyor dışarı çıkıp biraz gerçek hayattan haberdar ol diyorum sana, bize laf söylüyorsun diyorsun yok karakteriniz yerle bir ettiniz yok onu yaptınız süslü lafları kullanmayı bırak artık göz boyamaya çalışma gerçek hayatında asıl ben sana başarılar diliyorum çünkü ileride işe felan girdiğin zaman göz boyayarak bir yere gelemeyeceksin benden sana bir tavsiye dinlersin dinlemezsin senin kararın daha da yorum atma be kardeşim bırak yöneticiler karar versin eğer hile de değilse banlanmaz arkadaşınız.
Azıcık kafanı kullanabilseydin eğer, benim dediğimi anlardın. Neymiş tek tuşla her şey kapanabiliyormuş. Doğrudur, hileyi sizden iyi bilen yok. Benim demek istediğim, sıfır bir GTA üzerinden oyuna girilecek ve yine aynı mesafeye geçilecek. Sıfır GTA ne demek biliyor musun, dur sana anlatayım;
- Hiçbir mod veya eklenti olmayan saf GTA San Andreas.
Anasını çocuğuna anlatır gibi anlattım. Kuyruk acınız yok diyorsunuz, şu an kuyruk acınızdan kıvranıyorsunuz. Haksız yere Lawrence karakterini yasaklattınız, şimdi de Ernest'i yasaklatmaya çalışıyorsunuz, ki Ernest buraya sunduğu açık ve şeffaf kanıtlarla aklanacak. Çünkü adam her şeyi gözler önüne serdi.
Bunun dışında sosyal hayatıma laf etmişsin, benim sosyal hayatım hakkında en ufak bilgiye sahip olmadan,
"dışarı çıkıp biraz gerçek hayattan haberdar ol diyorum sana" bu cümleyi nasıl kurabiliyorsun? Yazık diyorum sana, başka bir şey demiyorum.
Burada göz boyayan sizlersiniz, ki karakterinizi de ayaklar altına aldınız. (bkz. kendisi yasaklanacağını anlayınca ekran görüntüsünü kendi lehine editlemesi) Yani ileride bir işe girince, hile, hurda veya göz boyamayla bir yerlere gelen sen olacaksın. Fakat, düşüşünde yükselişin gibi hızlı olacak. Neden biliyor musun? Karşına bizim gibi adamlar hep çıkacak çünkü. Sen bir oyun için karakterini ayaklar altına alıp yalan söyledin be, hala ne laga luga yapıyorsun? Vatansever'in dediği gibi biraz boynunun öğe eğilsin, utanın biraz. Siz tescilli hilecisiniz ya. Bundan daha ayıp bir şey var mı?
Ki hile değil ve yasaklanmayacak arkadaşımız, bizim içimiz rahat. Arkadaşımızın attığı videolar ve ekran görüntüleri içeren deliller gayet açık, şeffaf ve yeterli. Burada bizi şaşırtan nokta hile şikayeti değil, bu şikayetin bizzat sizin tarafınızdan açılmış olması. Kuyruk acınızın en büyük kanıtı bu. Neyse, uzatmak istemiyorum ama yazmaya devam edersen de cevap vereceğim. Eğer tartışmayı uzatmak istiyorsan Discord üzerinden de konuşabiliriz. Ha, buradan yazacaksan illa, ben de cevabını vereceğim sana.
CİDDEN SIKTI ARTIK.
Şikayet konumun kusura bakmayın ama içinden geçtiniz, ne şikayet kaldı ne bir şey. Olay ile ilgisi olmayan ne kadar şahıs varsa hepsi yorum yaptı. Genel bir kural vardır o da şudur. ŞİKAYETTE ADI GEÇMEYEN KİŞİLER YORUM YAPMASIN. Şu kuralları geçtim, Cristian adlı kişinin yasaklandığı konuda da dediğim gibi sürekli sizi banlattırdım, yakalattırdım; enselettim gibi çocukca /23 Nisan'da kürsüye bir saatliğine çıkarılan çocuklar gibi/ iğneleyici yazıların, gerçekten sıktı. Açık konuşmak gerekirse bizim tarafta da hile kullanan kişiler cezalandırıldı, sizin tarafta da kullanan kişiler cezalandırıldı. Hala gelip sütten çıkmış ak kaşık rpsi yapmanıza gerek yok.
Ek olarak şu konuya el atma vakti geldi çünkü, vatansever bir, sen iki habire hakaret ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama sizin şamaroğlanınız yok burada. Eğer üslubunuzu kontrol edemeyecek yaştaysanız buralarda da takılmanızın pek bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. Yani kusura bakmayın ama sende dahil burada ki hiçbir forum kullanıcısı başkasının karakterine ne yorum yapabilir, ne de laf söyleyebilir. Sen nereden buluyorsunda böyle bir cesareti, yorum yapabiliyorsun?
Şu konu ile alakası olmayıp, boş boş giydirme ve haraket eden kişilerin mesajlarını incelemelerini daha sonrasında da gerekli kararı vermesini istiyorum. Cidden sıktı artık, biri gelip banlattırdık der, biri gelip karaktersiz der, biri gelip başka bir şey der. Az üslubunuzu düzeltin, yaşınızın adamı olun, susun yöneticinin karar vermesini bekleyin!
Bu kadar ağlamayın, cidden bu kadar ağlamayın. Yazık günah, üç kuruşluk oyun için karakterinizi yerle bir ettiniz.
Senin bu yazına sadece güldüm. Şikayete alakası olmayan kişiler yazmasın demişsin, şikayetle alakası olmayan, başka bir konudan bulduğun ekran görüntüsüyle şikayet açıyorsun ve kendi iki arkadaşını etiketliyorsun konuya. Arkadaşlarınız burada hedef kişiyle dalga geçer gibi konuşup kahve püskürtmeli gifler atıyor. Sonra biz arkadaşımıza sahip çıkınca, "şamaroğlanı yok karşınızda". Oldu kardeşim, siz dalga geçin, biz de izleyelim.
Vatansever ve benim söylediklerimin noktası noktasına doğru, hiçbir yerinde yanlış bilgi dahi bulunmuyor. Merak etme, yaşımız hakaret etmeyecek kadar yüksek, bunu en iyi arkadaşın biliyor. Fakat, sizin yaşınız üç kuruşluk bir oyun için kin tutup kuyruk acısı yaşatmaya çok müsait anlaşılan. Bizler, emin olun yaşımızın adamıyız. Fakat, adamına göre de muamele yaparız. Karşımızda hile kullanan, yöneticiyi kandıran, kendi lehine ekran görüntülerini editleyen, kuyruk acısından kıvranan ve kin dolu olan bir ekip var. Bizde buna göre muamele yapıyoruz.
Ha tartışmadan sıkıldım mı, evet sıkıldım. Eğer tartışmaya devam etmek istiyorsanız Discord üzerinden konuşabiliriz, hiç sorun değil. Ha buradan devam etmek istiyorsanız yazın, ben de cevabımı yazarım.
EK: Bizden hile kullanan kişiler yok, fakat sizde tescilli olarak var. Lawrence'nin durumu hala inceleme altında.