Konu: [10.05.2020 - Hictoundile] NameTag Cleo  (Okunma sayısı 769 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.05.2020 20:24
Selamlar tekrardan. Olay hakkında direk bağlantım olmasa dâhi bazı konular hakkında bir şeyler yazacağım.

1) a) GTA San Andreas için kullandığım crack'ten ötürü.
    b) GTA San Andreas'ı 500mb'lık sürümünü kullandığımdan ötürü. (bkz. www.limitsizamca.com/500mb-gta-sa (tıklayın))
    c) Çizim uzaklığımın ve oyun grafik ayarlarımın en yüksekte olmasından ötürü.

• Böyle yazmışsın. Güzel fakat, bu dediklerinin hepsini ben de kullanıyorum. 500'lik GTA ve crackli sürümü -sürekli ENB tarzı modlar denediğim için, orijinal olanı yüklemek uzun sürüyor diye- ben de kullanıyorıum. Çizim uzaklığım ve oyun grafik ayarları en üst seviyede. 1080'de çözünürlük var. Bırak oradan görmeyi, yolu iki şerite ayıran çizginin iki adım gerisinden sonra bende bile gidiyor, nametag. Sende nasıl gitmiyor? Ayrıca; belirttiğin bütün özellikler, nametag ile alakalı değil. Sadece 3 piksellik bir oyunu güzelleştirmek için yardımcı olabilecek şeyler. Nametag, klasik. SA-MP clienti nereyi desteklerse orayı gösterir. Ekstra bir uzaklık cleosu kullanılmıyorsa tabii.

2) Gerçekten üzülüyorum. Sobeit kullanıp yasaklanıyorsunuz. Suçsuz olan @Cristian 'ın banlanmasına sebep oldunuz. Videolar ortada, kanıtlar ortada. Hem Sobeit kullanıyorsunuz, hem yüzsüzce gelip sizin kullandığınız hileyi açık şekilde kanıtlayan insanlara olan kininizden insanları yaftalıyorsunuz, çok yazık.

• Vatansever, senin hakkında düşündüklerimi kendini tanıttığın konuda belirttim. Şu zaman kadar -çok fazla muhabbetimiz olmasa dâhi- en ufak bir olumsuz davranışını görmediğim gibi direk sana karşı bir problemim & kinim yok, olacağını da zannetmiyorum. Burada şu an kişileri savunman hariç. Birincisi, bu arkadaşlar sobeit kullanmadı. Nametag cleosu gibi, gate cleosu kullanıp, yakalandılar. Daha doğrusu kahraman Cristian onları yakalattı. Burada bir problem yok, yapması gerekeni yaptı. Kim olsa; aynı şeyi yapmalı. Yapsın ki, bu üç piksellik oyun ve iğrenç SA-MP TR kitlesi bir adım daha ileriye gitsin.

3) Eğer Cristian herhangi bir program kullanıyor olsa idi, kendisini oluşumdan en nazik tabirle def ederdim.

• Cristian'ın ne kullandığını nasıl bileceksin? Her kullandığı modu sana mı söylüyor? Misâl, bir oluşumdasın. Oluşum sahibi sen değil, yeni girmiş birisisin. -her ne kadar cristian'ın senin gözünde özel bir yerde olduğunu görmezden gelerek- her şeyi oluşum sahibine mi söylüyorsun? Şimdi diyebilirsin; Cristian benim en yakınımdır, en iyi arkadaşımdır falan. Suspectre benim direkt kuzenim. Benim kullandığım modların, üçte birini anca biliyor. Mantık bu çerçevede işliyor. Dolayısıyla, direk olarak yanında beraber oynamadığın kişiler hakkında bu kadar kesin cümleler kullanmamanı, bir arkadaşın olarak tavsiye ederim.

4) want from denilen zât

• Sen değil miydin bu çocukları DC'ye çağırıp alay eden? Sen değil miydin; bak benim arkadaşımın banı açıldı ama sen hâlâ banlısın, geçmiş olsun diyip arkadan gülen? Sen değil miydin banlandıktan sonra özel mesaj yoluyla -discord- kışkırtan? Hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz, beyler. Dolayısıyla, burada böyle iğneleyici laflar yazıp, aklınca abilik taslamayı kesmeni öneririm.

Sonuç olarak, yazmak istediklerim bu kadar. Cristian'ın kullandığı hile bariz bir şekilde ortada. Bunu yönetim ekibinden de dört kişi dâhil olmak üzere toplamda 10 kişiye yakın oyuncuda test ettik. Kimsenin nametag oraya kadar göstermiyor, g ö s t e r e m ez.Böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtmekle beraber, Cristian'ın adına açılmış şikayet konusunda beyan ettiği savunmaya bakacak olursak, gayet haklı olduğumuzu görüyorum.

edit: 3 piksellik oyun için bu kadar kavga edip, sözlü atışmalara girmenin de her zaman saçma olduğunu düşündüm, düşünmeye de devam ediyorum. Şurada bir iki ay sonra, belki hiçbirimiz burada olmayacağız. O yüzden anın tadını çıkarıp, kavga etmemeye bakalım. Hayırlı akşamlar olsun hepinize.
« Son Düzenleme: 10.05.2020 20:41 rapperz »

#11 - 10.05.2020 20:44
rapperz gerekli cevapları vermiş zaten daha fazla bizim dahil olmamıza gerek yok. Yönetici gelesiye kadar ne ben ne de @LastWareUpp yorum yapmayacaktır.

Buna bana iyi güldüm, bu arada.  :o

.
.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 10.05.2020 20:47 suspectre »

#12 - 10.05.2020 20:47
4) want from denilen zât

• Sen değil miydin bu çocukları DC'ye çağırıp alay eden? Sen değil miydin; bak benim arkadaşımın banı açıldı ama sen hâlâ banlısın, geçmiş olsun diyip arkadan gülen? Sen değil miydin banlandıktan sonra özel mesaj yoluyla -discord- kışkırtan? Hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz, beyler. Dolayısıyla, burada böyle iğneleyici laflar yazıp, aklınca abilik taslamayı kesmeni öneririm.

Ben arkadaşlarını Discord'a çağırıp alay etmedim, bi yerlerinden element uydurma. Sen ve arkadaşların yalanı çok seviyor olabilirsiniz ama karşınızda da bu yalanları yutacak adam yok. Bunu kafanıza iyice sokun.

Ben ve Cristian, senin arkadaşını yasaklattıktan sonra, Cristian bir yanlış anlaşılmadan ötürü yasaklandı. Daha sonra yasağı açıldı. Ki senin demene göre ben senin arkadaşına, "bak benim arkadaşımın banı açıldı ama sen hâlâ banlısın, geçmiş olsun diyip arkadan gülen" yazmışım ya sözde. Yalanlarınızı yüzünüze tokat gibi vurmak beni gerçekten mutlu ediyor.

Bak bakalım arkadaşına bahsettiğin konu ile alakalı ne yazmışım;
https://www.upload.ee/image/11670336/yuzsuzler-2.png

Sana gerçekten yazık. Yalanlarınızı bir bir ortaya çıkarmak bir oyuncu olarak bizim de görevimiz. Vatansever'in dediği gibi, hile yapanları yasaklatıyoruz, yasaklatmaya da devam E-DE-CE-ĞİZ! Umarım kafan almıştır bu yazdıklarımı, bir daha böyle yalan dolan ile karşıma çıkmazsın.

#13 - 10.05.2020 20:48
Ben kendi OOC arkadaşlarımın yaptığı haksızlıklardan dolayı banlanmasını talep eden birisiyim. Bir oluşum üyeme yöneticiler jail verecekken, yasaklanmasını isteyen birisiyim. Tüm haksızlıkların karşısındayım, bu benim en yakın arkadaşım da olsa, hiç tanımadığım birisi de olsa fark etmez. Yeri geldiğinde kendi arkadaşımı "bug yaparak haksız kazanç sağlıyor olabilir" diye rapor eden birisiyim. Ben taraf vesaire tutacak birisi değilim, hiç de olmadım.

Kendileri berrak bir su kadar temizdirler, işleri güçleri roleplay yapmaktır. Ne kismeye hakaretleri, ne art niyetleri ne de olumsuz tutumları vardır. Böylesine insanları olabildiğince tutmak yerine, -burada yönetime bir lafım yok kesinlikle.- art niyetle revenge peşinde koşup yaftalayarak adını kirletmek ve banlanmalarına sebep olmak yalnızca en hafif tabiriyle "üzücü" olarak nitelendirilir. Ne kimseyle OOC atışırlar, ne haksız kazanç sağlarlar, ne de kimseye hakaret ederler. Bu gibi insanların yönetimi kandırarak masum insanları yasaklatmalarına sonuna kadar tüm çabamla engel olmaya çalışacağım. Çünkü ortada büyük bir haksızlık var ve bunun kabahatlisi ne Cristian, ne ben, ne de yönetim. İşgüzarlık yaparak insanları yaftalayan bu kişiler.

EK: Ben Cristian'ın konusunu ilk gördüğümde yaptığım tek yorum "Ucu açık bir konu" oldu. Konuya da dahil olmadım, yöneticiler gerekli incelemeleri yaparlar dedim. Burada Ernest'in savunmasından görüyorum ki her şey çok açık bir şekilde ortada. Ortada hile veya 3. parti yazılım gibi bir durum söz konusu değil. Cleo/Sobeit benim için fark etmiyor, hepsi hile, hepsi avantaj sağlıyor. Bu kişilerin ise bu programlarla ilişkileri yok. Bu dayanağım bir varsayım üzerine değildir, Ernest'in savunması sabittir, yeterince açık ve şeffaftır. Cristian'ın kendi konusunda yaptığı savunmayı, Ernest'inkine oranla zayıf buluyorum. Haliyle bu yüzden yasaklandı kendisi. Ben de o savunmaya karşı tek yaptığım yorum yukarıda da yazdığım gibi "Ucu açık bir durum" idi. Tüm düşünce ve fikirlerim sabittir. Sonuna kadar arkasındayım.

EK 2: Biz cleo gate hack name hack vesaire blimeyiz, bilmiyoruz da. @rapperz Burada masum kişilerin yaftalanmasına ortak olmana üzüldüm. Hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ederim, bu yazılan düşünceleri tersine çıkaracak bir hareket yapmamaya çalışarak oynadım bu oyunu hep, hiçbir yasaklanmam da yoktur. Ancak senin için aynılarını söyleyemeyeceğim ve hile/hack/sobeit/cleo konularında seninle herhangi bir münakaşaya girmeyi doğru bulmuyor, şiddetle reddediyorum.
Konu: rapperz aka sobei...(?)
« Son Düzenleme: 10.05.2020 21:01 vatansever »

#14 - 10.05.2020 20:58
Cevap vermeye tenezzül etmiyorum tek tek değmezsiniz arkadaşınız ss'leri yüzsüzler olarak kaydetmiş ve bize kin tutuyor diyorsunuz cidden iyi güldüm jvfdlkjgkldfjgkldsajgklsa dediğim gibi kimse boş yere yazmasın artık şikayetin sonucunu bekliyelim :))

4) want from denilen zât

Ben arkadaşlarını Discord'a çağırıp alay etmedim, bi yerlerinden element uydurma. Sen ve arkadaşların yalanı çok seviyor olabilirsiniz ama karşınızda da bu yalanları yutacak adam yok. Bunu kafanıza iyice sokun.

Ben ve Cristian, senin arkadaşını yasaklattıktan sonra, Cristian bir yanlış anlaşılmadan ötürü yasaklandı. Daha sonra yasağı açıldı. Ki senin demene göre ben senin arkadaşına, "bak benim arkadaşımın banı açıldı ama sen hâlâ banlısın, geçmiş olsun diyip arkadan gülen" yazmışım ya sözde. Yalanlarınızı yüzünüze tokat gibi vurmak beni gerçekten mutlu ediyor.

Bak bakalım arkadaşına bahsettiğin konu ile alakalı ne yazmışım;
https://www.upload.ee/image/11670336/yuzsuzler-2.png

Sana gerçekten yazık. Yalanlarınızı bir bir ortaya çıkarmak bir oyuncu olarak bizim de görevimiz. Vatansever'in dediği gibi, hile yapanları yasaklatıyoruz, yasaklatmaya da devam E-DE-CE-ĞİZ! Umarım kafan almıştır bu yazdıklarımı, bir daha böyle yalan dolan ile karşıma çıkmazsın.

Adamsınız!
« Son Düzenleme: 10.05.2020 21:04 LastWareUpp »

#15 - 10.05.2020 21:03
blabla

1) Vatansever'in dediği gibi, hile yapanları yasaklatıyoruz, yasaklatmaya da devam E-DE-CE-ĞİZ!

• huh..

2) Sen değil miydin bu çocukları DC'ye çağırıp alay eden? Sen değil miydin; bak benim arkadaşımın banı açıldı ama sen hâlâ banlısın, geçmiş olsun diyip arkadan gülen?

• Bu söylediğim şeylerin hepsini text anlamına çıkarıp, onu belirtmiş olduğumu düşünmen, gülünç.

son olarak, cristan için on kişi test ettik, konuda ismi geçen arkadaş için de bir on kişi daha bularak test edebiliriz. hiçbirinin nametag olayında sizin lehinize yorum yapacağını sanmıyorum. ki zaten yapamaz, böyle bir olay yok. yok 500'lük gta yok antialiasing falan fistan dünyanın en saçma savunması. : D  onun haricinde ek söylemek istediğim bir şey yok, cya.
« Son Düzenleme: 10.05.2020 21:07 rapperz »

#16 - 10.05.2020 21:07
Cevap vermeye tenezzül etmiyorum tek tek değmezsiniz arkadaşınız ss'leri yüzsüzler olarak kaydetmiş ve bize kin tutuyor diyorsunuz cidden iyi güldüm jvfdlkjgkldfjgkldsajgklsa dediğim gibi kimse boş yere yazmasın artık şikayetin sonucunu bekliyelim :))

Yönetimi kandırmaya çalışıp, kendi lehinize varolan bir ekran görüntüsünü editlemeniz sizi yüzsüzden başka ne yapar? Ben olanı söyledim. Ekstra bir şey yok.

2) Sen değil miydin bu çocukları DC'ye çağırıp alay eden? Sen değil miydin; bak benim arkadaşımın banı açıldı ama sen hâlâ banlısın, geçmiş olsun diyip arkadan gülen?

• Bu söylediğim şeylerin hepsini text anlamına çıkarıp, onu belirtmiş olduğumu düşünmen, gülünç.

son olarak, cristan için on kişi test ettik, konuda ismi geçen arkadaş için de bir on kişi daha bularak test edebiliriz. hiçbirinin nametag olayında sizin lehinize yorum yapacağını sanmıyorum. onun haricinde ek söylemek istediğim bir şey yok, cya.

Ben senin arkadaşını ne text olarak ne de sesli bir şekilde kışkırtmadım. Varsa elinizde kanıt atın buraya, böyle boş laflar edip yalan söyleyerek savunmayın kendinizi. Delil atın, delillerle konuşun. Yalan sizin ağzınıza yuva yaptığı için boş keseden atmak kolay.

Diğer olaya gelirsek, neyi test ettiniz sorması ayıp on kişi? Bizde elli kişi test edelim, bakalım ne çıkıyor sonuç. Adam cleo kullanmadığını attığı videolarla kanıtladı. Hala adamı yasaklatma peşindesiniz. Senin dediğin gibi, üç piksel bir oyun. Bu kadar kin ve kuyruk acısı yaratmaya gerek yok. Basit bir oyun, çok önemsemeyin bu kadar.

#17 - 10.05.2020 21:08
Selamlar tekrardan. Olay hakkında direk bağlantım olmasa dâhi bazı konular hakkında bir şeyler yazacağım.

1) a) GTA San Andreas için kullandığım crack'ten ötürü.
    b) GTA San Andreas'ı 500mb'lık sürümünü kullandığımdan ötürü. (bkz. www.limitsizamca.com/500mb-gta-sa (tıklayın))
    c) Çizim uzaklığımın ve oyun grafik ayarlarımın en yüksekte olmasından ötürü.

• Böyle yazmışsın. Güzel fakat, bu dediklerinin hepsini ben de kullanıyorum. 500'lik GTA ve crackli sürümü -sürekli ENB tarzı modlar denediğim için, orijinal olanı yüklemek uzun sürüyor diye- ben de kullanıyorıum. Çizim uzaklığım ve oyun grafik ayarları en üst seviyede. 1080'de çözünürlük var. Bırak oradan görmeyi, yolu iki şerite ayıran çizginin iki adım gerisinden sonra bende bile gidiyor, nametag. Sende nasıl gitmiyor? Ayrıca; belirttiğin bütün özellikler, nametag ile alakalı değil. Sadece 3 piksellik bir oyunu güzelleştirmek için yardımcı olabilecek şeyler. Nametag, klasik. SA-MP clienti nereyi desteklerse orayı gösterir. Ekstra bir uzaklık cleosu kullanılmıyorsa tabii.

Bu dediklerin hoş güzel, sen de benim gibi detaylıca video çeker misin? (GTA'nın 500mb olduğuna, oyununda eklenti olmadığına, grafik ayarlarının en yüksekte olduğuna, çizim uzaklığının en yüksekte olduğuna vs.) Böyle yazmak çok güzel, ha babam ha babam ben de yazarım böyle 500 sayfa. Benim gibi videolarla kanıtlayacaksın bunları. Ki şu bahsettiğiniz SA:MP clienti hangi uzaklığı desteklerse o uzaklık kabul edilir diye de bi palavra uydurmuşsun. Görende bunu SA:MP'in yapımcısı kalcor sanacak.

Ayrıca bu durumu biraz araştırdım, aynı sorunu yaşayan başka biri daha var. İşte onun videosunu paylaşıyorum(videonun tarihi 1 Haziran 2017);

Benim GTA San Andreas'ımda FPS mod bulunuyor. FPS mod bu görüş uzaklığına etki edebiliyor galiba. Bizzat videoyu çeken arkadaşta alta videonun açıklama kısmına bunun bir hile olmadığını yazmış. FPS modu güzel ekran görüntüleri almak ve roleplay sunucularında gerçek hayata yakın rol yapmak için kullanıyorum.

Büyük ihtimalle de bu FPS moddan kaynaklı name-tag'ler biraz daha ilerisini gösteriyor fakat bu ileriyi gösterdiği mesafe bana hiçbir oyuncuya karşı avantaj sağlatmıyor çünkü belirli bir mesafeden sonra ismi siliniyor veya oyuncu duvarın arkasına geçince ismi görünmüyor.

FPS mod kullandığımın kanıtı;

Yukarıdaki kanıtta da gördüğünüz üzere, FPS mod ile Vice Roleplay'de çektiğim bir ekran görüntüsü var. Sağ alttan tarihe de bakabilirsin, eski tarihe ait bir ekran görüntüsü (30 Nisan 2020). Miguel Barros benim eski karakterim, NC atarak İtalyan bir isim aldım. Forum profilime girip bakabilirsiniz eski karakterime.

Artık bu kanıtlardan sonra aklanmam gerektiğini düşünüyorum. Bütün kanıtları ortaya sürdüm. Karşı taraf biraz empati yapıp, "acaba hile kullandı mı, kullanmadı mı" diye düşünmek yerine bize karşı olan kuyruk acılarına yenik düşüp direk hile diye şikayet açmışlar.. Hiçbir şekilde diğer oyunculara karşı bana avantaj sağlayan bir eklenti kullanmadım. FPS modunun da böyle bir mesafe uzatma özelliği olduğunu bilmiyordum. Ki gösterdiği mesafe sizin name-tag cleosundaki gibi 500 km'i uzağı göstermiyor. Basit bir uzaklığı gösteriyor ve bu bana hiçbir şekilde diğer oyunculara karşı avantaj sağlamıyor.

Kısacası hile veya sizin dediğiniz o cleoları kullanmadım.
« Son Düzenleme: 10.05.2020 21:10 Hictoundile »

#18 - 10.05.2020 21:34
Sizlere naçizane tavsiyem; yöneticilerle anlaşma yapın, karakterinize 2şer milyon dolar versinler, tüm istediğiniz silah ve envai çeşit ne varsa edinin. Oyunun bu şekilde zevki çıkmayacaktır. Bilgisayarınızda kullandığınız üstünlük sağlamak adına olan hile hurda tüm programları kaldırın ve oyunu öyle oynayın, böylesinin daha zevkli, daha rekabetçi olduğunu göreceksiniz.

Selametle.

#19 - 10.05.2020 22:10
bu konuya son mesajımdır, ayarları ve gta dosyasını aşağıda belirttim. gerekli kararı yöneticiler verir.