Selamlar tekrardan. Olay hakkında direk bağlantım olmasa dâhi bazı konular hakkında bir şeyler yazacağım.
1) a) GTA San Andreas için kullandığım crack'ten ötürü.
b) GTA San Andreas'ı 500mb'lık sürümünü kullandığımdan ötürü. (bkz.
www.limitsizamca.com/500mb-gta-sa (tıklayın))
c) Çizim uzaklığımın ve oyun grafik ayarlarımın en yüksekte olmasından ötürü.
• Böyle yazmışsın. Güzel fakat, bu dediklerinin hepsini ben de kullanıyorum. 500'lik GTA ve crackli sürümü -sürekli ENB tarzı modlar denediğim için, orijinal olanı yüklemek uzun sürüyor diye- ben de kullanıyorıum. Çizim uzaklığım ve oyun grafik ayarları en üst seviyede. 1080'de çözünürlük var. Bırak oradan görmeyi, yolu iki şerite ayıran çizginin iki adım gerisinden sonra bende bile gidiyor, nametag. Sende nasıl gitmiyor? Ayrıca; belirttiğin bütün özellikler, nametag ile alakalı değil.
Sadece 3 piksellik bir oyunu güzelleştirmek için yardımcı olabilecek şeyler. Nametag, klasik. SA-MP clienti nereyi desteklerse orayı gösterir.
Ekstra bir uzaklık cleosu kullanılmıyorsa tabii.
2) Gerçekten üzülüyorum. Sobeit kullanıp yasaklanıyorsunuz. Suçsuz olan
@Cristian 'ın banlanmasına sebep oldunuz. Videolar ortada, kanıtlar ortada. Hem Sobeit kullanıyorsunuz, hem yüzsüzce gelip sizin kullandığınız hileyi açık şekilde kanıtlayan insanlara olan kininizden insanları yaftalıyorsunuz, çok yazık.
• Vatansever, senin hakkında düşündüklerimi kendini tanıttığın konuda belirttim. Şu zaman kadar -çok fazla muhabbetimiz olmasa dâhi- en ufak bir olumsuz davranışını görmediğim gibi direk sana karşı bir problemim & kinim yok, olacağını da zannetmiyorum. Burada şu an kişileri savunman hariç. Birincisi, bu arkadaşlar sobeit kullanmadı. Nametag cleosu gibi, gate cleosu kullanıp, yakalandılar. Daha doğrusu kahraman Cristian onları yakalattı.
Burada bir problem yok, yapması gerekeni yaptı. Kim olsa; aynı şeyi yapmalı. Yapsın ki, bu üç piksellik oyun ve iğrenç SA-MP TR kitlesi bir adım daha ileriye gitsin.
3) Eğer Cristian herhangi bir program kullanıyor olsa idi, kendisini oluşumdan en nazik tabirle def ederdim.
• Cristian'ın ne kullandığını nasıl bileceksin? Her kullandığı modu sana mı söylüyor? Misâl, bir oluşumdasın. Oluşum sahibi sen değil, yeni girmiş birisisin. -her ne kadar cristian'ın senin gözünde özel bir yerde olduğunu görmezden gelerek- her şeyi oluşum sahibine mi söylüyorsun? Şimdi diyebilirsin; Cristian benim en yakınımdır, en iyi arkadaşımdır falan. Suspectre benim direkt kuzenim. Benim kullandığım modların, üçte birini anca biliyor. Mantık bu çerçevede işliyor. Dolayısıyla, direk olarak yanında beraber oynamadığın kişiler hakkında bu kadar kesin cümleler kullanmamanı, bir arkadaşın olarak tavsiye ederim.
4) want from denilen zât
• Sen değil miydin bu çocukları DC'ye çağırıp alay eden? Sen değil miydin; bak benim arkadaşımın banı açıldı ama sen hâlâ banlısın, geçmiş olsun diyip arkadan gülen? Sen değil miydin banlandıktan sonra özel mesaj yoluyla -discord- kışkırtan? Hiçbirimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz, beyler. Dolayısıyla, burada böyle iğneleyici laflar yazıp, aklınca abilik taslamayı kesmeni öneririm.
Sonuç olarak, yazmak istediklerim bu kadar. Cristian'ın kullandığı hile bariz bir şekilde ortada.
Bunu yönetim ekibinden de dört kişi dâhil olmak üzere toplamda 10 kişiye yakın oyuncuda test ettik. Kimsenin nametag oraya kadar göstermiyor,
g ö s t e r e m ez.Böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtmekle beraber, Cristian'ın adına açılmış şikayet konusunda beyan ettiği savunmaya bakacak olursak, gayet haklı olduğumuzu görüyorum.
edit: 3 piksellik oyun için bu kadar kavga edip, sözlü atışmalara girmenin de her zaman saçma olduğunu düşündüm, düşünmeye de devam ediyorum. Şurada bir iki ay sonra, belki hiçbirimiz burada olmayacağız. O yüzden anın tadını çıkarıp, kavga etmemeye bakalım. Hayırlı akşamlar olsun hepinize.