Öncelikle merhaba. Uzun yıllardır kültürünü benimseyip kendimle kolay özleştirebildiğim bir konsept olan İrlanda-Amerikalı, suç dünyasında çömez olan genç bir karakteri bu sunucuda da canlandırmak istiyorum. Birlik tanıtımları bölümünü incelediğimde herhangi bir İrlanda-Amerikalı çete, veya IRA ortaklı yapılanma veya en kötü bir Aryan Brotherhood göremedim. Çoğunluğu İtalyanlar ve slavlar oluşturmuş durumda. Aslında bugün Amerika Birleşik Devletleri'nde suç anlamında Afro-Amerikalılar ne kadar söz sahibi ise İrlanda-Amerikalılar da o kadar söz sahibidir. IRA'dan gelen silahlı yapılanma ve birlik olma gücü bu çete ve mafyalara işlenmişti. Kuzey Irlanda ve İngiliz Krallığı'nın Katolik mezhebini hedef alarak İrlandalılara uygulamış olduğu sert politika ve çatışmalar yüzünden Amerika'ya göç eden insanlar hayata tutunabilmek için illegal yollara başvurdular ve yapılanmalar kurdular. Özellikle güney eyaletler ve merkezi Massachusetts eyaleti olan bu İrlanda-Amerikalılar epey söz sahibi oldular. Aryan Brotherhood'lar, Mobsterlar, Mafyalar ve ufak çeteler olarak dağılan bu geniş skalada İrlanda-Amerikalılar epey bir yer oluşturdu ve senelerce yeraltı dünyasının tahtına oturdular. Hal böyle iken bu konseptin sunucuda yer bulamamış olmasına üzüldüm.
Uzun lafın kısası genç, deneyimsiz ve ismini duyurmak isteyen istekli bir Katolik İrlanda-Amerikalı karakteri canlandıracağım. Bu konsept üstünde cidden rol anlamında belirli bir noktaya ve bu konsept hakkında bilgisi olup rol yapmak isteyenleri isterlerse yanımda görmek isterim.