Merhaba herkese. Toplum tarafından dışlanan yani "öteki" olarak tanımlanan insanlarda oluşan bir ekip kurmak istiyorum. "Öteki" tanımı geniş olduğu için LGBT+, vegan/vejetaryen, mülteci, anarşist/komünist, ruhsal bunalımlara sahip, uyuşturucu/alkol bağımlısı, aşırı kilolu, evsiz, haymatlos ve daha sayamadığım tüm "ötekileri" içeren insanlardan oluşacak bir ekip olacak. Bu platformda fazla arkadaşım olmadığı için bu konuyu açma gereği duydum. Yine sosyal olarak bir bar işletebiliriz ya da bir evde yaşayabiliriz. Barın adını "OTHER" diye düşündüm. Herkese ve her düşünceye açık bir bar olacak. Yine kaldığımız ev de öyle her insana açık olacak. Bireysel olarak insanların hayatlarını nasıl kazandığına karışılmayacak. Gerekirse ortak olarak da küçük çaplı illegal rollere girebiliriz. Bu tarz insanlar genelde gözden kolay çıkartılabilir oldukları için (başkaları tarafından), illegal işlere ulaşmamız kolay olur diye düşünüyorum.
Genel hatlar bu şekilde. İlgilenen arkadaşlar konu pm atarak fikirlerini belirtebilirler.
Teşekkürler.