Konu: Rol arkadaşı bulma konusu  (Okunma sayısı 44160 defa)

#80 - 22.03.2020 16:32
Redneck rolleri yapıyoruz şuanda 6 kişiyiz ve aileyi genişletmek istiyoruz Amca rolünü yapabilecek kendine güvenen 40-50 yaş arası rolünde olacak erkek birisi lazım ilerleyen süreçte eğer ekibi de varsa çocuğu olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#81 - 22.03.2020 20:04
MC rollerine gönül vermiş ve birlikte ufak tefek işler ile başlayacağımız bir senaryo çizebileceğim birkaç kişi. Kendine güvenen kişiler buyursun.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#82 - 23.03.2020 01:47
Redneck rolleri yapıyoruz şuanda 6 kişiyiz ve aileyi genişletmek istiyoruz Amca rolünü yapabilecek kendine güvenen 40-50 yaş arası rolünde olacak erkek birisi lazım ilerleyen süreçte eğer ekibi de varsa çocuğu olabilir.
Tek bir aileyi kalabalık tutmak yerine birbiriyle uyum içinde duramayan iki farklı aileyi canlandırın bence, hatta çocuklardan bazıları o amcanın çocuğu olup huysuz çirkef gibi Rollerde bulunabilir.

İki farklı aileyi -birbiriyle anlaşamayan (sonradan rollere barışması planlanabilir) - canlandırırsanız film şeridi gibi bir birlik tanıtımı izlemiş oluruz. Önerimi lütfen ciddiye alın, rol alanınız ciddi anlamda genişleyecektir. Samanlık yakma, hayvanını kaçırma, traktörden benzin/mazot kaçırma, ava giderken bilerek ama yanlışlıkla birini vurma gibi, bunlar birkaç saniye içinde aklıma gelenler sadece :o başarılar dilerim  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#83 - 23.03.2020 13:50
4 Senedir oynadığım her sunucuda kumar ve kumarhane işletmeciliği rolleri yapıyorum. Belki aranızdan bazıları beni farklı sunuculardan tanır, bilir veya hatırlar. Bütün oyun sistemlerim (Blackjack, barbut, rulet vb.) hazır ve kendime ait üzerinde uzun süre çalışıp ayarlamalar yaptığım oynanış stilleri, oranları ve metodları bulunmakta. Altyapısı sağlam olan, aktif, maddi destekte bulunabilecek derecede ve çuvalla para kazanmak isteyen birlikler, gruplar veya kişiler bana ulaşabilir.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#84 - 25.03.2020 23:59
SAMP'ta müzik klibi çekmeyi bilen ve şarkı kapağı, logo olur hiç fark etmez. Tasarımlarda yeteneği olan kişiler bana ulaşabilir. IC olarak bir oluşum kurmayı planlıyorum.
Yönetmen. (Klipler)
Tasarımcı (Müzik kapağı, dizaynı)
Aynı zamanda en son olarak bir kaç müzisyen de alırım, bu madde en kolayı bana kalırsa.
Şu anki biligisyarım çok kötü ne ENB çalıştırabiliyor ne de klip çekebiliyorum. Yardıma ihtiyaç duyuyorum biraz. Yönetmene aynı şekilde tasarımcı bulursam ona yardımcı olacağım tabii ki de, kenara çekilmeyeceğim son dokunuşları yapıp anlayacağınız. Bu oluşumda yer almak isteyen kişiler bana ulaşabilir. IC olarak da para akışı dönecek içiniz rahat olsun ;)

Güncelleme: ufak bir bilgi daha amatör klip yapabilenler de bana ulaşabilir. Çünkü hiçbir türlü çekim yapamıyorum.
« Son Düzenleme: 26.03.2020 09:28 Koala »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#85 - 26.03.2020 17:28
13 Kültürüne , latin çete rollerine hakim olan arkadaşlar aranır.
Latin çetesi kurmayı düşünüyoruz. Ayrıca birlik tanıtımında da 13 Kültürü hakkında rol paylaşımında bulunacağız.
Oluşturacağımız çetede rol yapmak isteyenler forum özel mesajdan bana mesaj atsınlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#86 - 01.04.2020 04:35
Garaj grubu tarzı roller yapıyorum. Metal müziğe merakı olanlar discorddan veya forumdan ulaşabilir discord: #Pancake-Bot 0169
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#87 - 03.04.2020 21:01
24 yaşında kadın karakter yönetiyorum. son bir kaç gündür, sokaklarda boş boş yürümekten sıkıldım, artık insanlar bana NPC gözü ile bakıyor, bu yüzden legal rol yapabileceğim bir oluşum arıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#88 - 04.04.2020 00:08
Yönettiğim Lewis Clarke karakterinin bir kaç defa şizofreni hareketler sergiliyordu bu yüzden psikolog rolleri yapan arkadaşlar var ise forum pm den ulaşırlarsa sevinirim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#89 - 04.04.2020 11:32
Bir Küba birliği kurduk, kemik kadromuz için rol arkadaşları arıyoruz. Birliğimizin işleyişi aynen şöyle olacak; önce sokakta başlayıp, kenevir satarak para kazanacağız. Öncesinde sadece bir suç ekibiyken, paramızı kazana kazana büyüyeceğiz, lüks arabalarımız, yatlarımız ve villalarımız olacak, bir organizasyon hâline geleceğiz. Katılmak isterseniz hiç çekinmeyin, herkese kapımız açık. Kübalı bir karakterle de role katılacak olursanız tadından yenmez...  :) :)

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=8013.0
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok