Konu: Roleplay'e Başladığınız Dönemler  (Okunma sayısı 1627 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#60 - 04.04.2020 15:25
Faction mekanlarında kapıda güvenlik olarak durulup bütün gün sadece gelen gidene kapı açıldığı karanlık dönemler...V-Rock Hotel'deki "fışkiyenin" sesi hala kafamın içinden çıkmıyor...
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
ba2handro,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#61 - 04.04.2020 18:06
99 muhabbetini görünce aklıma geldi...
goldies: GösterGizle

Ekip olarak baya kahkaha atmıştık stajyer murat dramında kendi sesimi duydum pelini duydum Furkan ve bir kaç ismini hatırladığım arkadaş daha.
Ne zaman başladım bende bilmiyorum ama tanıyan çıkar belki İstanbul rpg'de taksici iken ((başka sunucuda adı irpg baya oluyor))Moose Netanyahu böyleydi galiba tanıştık vs sonra UTKU ARAYAN ile tanıştım öyle sürdü gitti işte bir ara Z grupta yöneticilik yaptık gerisi şuana kadar açılan rpg serverlerin de oynadım.
sivaslı değil miydin sennn? bu arada pelinlerle falan gülmekten agladigimizi hatırlarım o videoda. Eskiler güzeldi be aga

Aynen benim hatırladım senide.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#62 - 04.04.2020 18:26
Sene ya 2008 ya 2009. İstanbul RP'de sıfır rol bilgisiyle TRT'ye girmiştim. 200 dakika, 300 dakika jail alıp rehber okuya okuya öğrenmiştim rol yapmayı. Sonrasında sunucuya revizyon gelip her şey sıfırlanınca polis rolü yapmak için EGM'ye girmiştim. Aylarca lobide, kapıda, garajda, çatıda elde MP5 ile nöbet tuttuğumu bilirim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#63 - 06.04.2020 01:53
Samp’tan önce Arma 2 ve Arma 3’te yapardım sonradan sampta doğru dürüst rpmi @Gixy ve @Nexus ile yaptım ( kral adamlardır bana çok sabırlıydılar özellikle gixy 1 kere bile küfür etmedi bana helal olsun ki ben kendime ederdim ) Yarış rolleri yapardık birlikte müthiş zamanlardı geri gelmesini isterdim .  :'(
@PashaD ... <3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#64 - 06.04.2020 02:18
2008-2011 arası Martin Debellis(BossDogy) sonra ara verdim 2016-2017 Braxton McJoyner(Seibei). Vay be bu korona muhabbetin den herkes dönmüş.  ::)
Biraz da nostaji damarlarını ben coşturayım.
« Son Düzenleme: 06.04.2020 02:20 BOSS »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#65 - 14.06.2021 05:07
13 Ağustos 2018
Spoiler: GösterGizle
Az mı trollerdim be :[
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#66 - 14.06.2021 05:53
2013 yılından bu yana sekiz yıl kadar oldu,  arada eski efsanevi videoları izleyip nostalji yaşıyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#67 - 14.06.2021 12:34
Eylül 2018

Normalde MTA oyuncusuydum, MTA'da Hırsız-Polis benzeri jandarma ve TSK'nın da olduğu bir sunucu vardı. Bir YouTuber'ın sunucusunda oynuyordum normalde, evet. Daha sonrasında arkadaşım bana MTA'da bir sunucu gösterdi ve beraber o sunucuda oynamaya başladık. El Corona'da yeşilli arabalarımızla beraber rol döndürüyorduk, ben araba sürmekten çok keyif aldığımdan sürekli oluşumun arabalarını kullanıyordum. Araba kullanamayınca ve bir yere kadar koşmak zorunda kalınca oyundan çabucak sıkılıyordum.

Şu anda da hala açık olan o sunucuda bir ara hırsızın birine denk gelmiştim, Idlewood'da. Beni bir arkadaş kurtarmıştı, hırsızı dövüp uzaklaştırdı falan... Öyle tanıştık işte, ben daha o sıralar emote nedir bilmediğim için adam benden kahve yapmamı isteyince emote veremeden kaldım öyle. İlk emote dersimi o arkadaştan almıştım, Allah razı olsun.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#68 - 14.06.2021 18:34
Yabancı godfather rpg sunucusundan convert edilmiş ilk türk sunucusuydu, 5 aile(cuneo barzini corleone stracci tattaglia) 5 farklı renk, kapılarda ak47'ler ile nöbet tuttuğumuz dönemler. Şehirde düşman renk(faction rengi) araç görünce de tarardık.

Zaman zaman Corleone kapısında nöbet tutarken karşı çatıdan bizi sniper ile vurdular, sonra oyunu biz öğrenince orada duran kapıcıları sniperla vurmaya başladık...

SinCity diye bir sunucu vardı SF'de geçen.  SAMP bazında hayatımdaki en önemli ve güzel insanları orada tanımıştım.  Sonra yıllar birbirini izledi, rol gelişti, samp değişti ve buradayız. since 2009
Vice
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Myrtle, only allah can judge me, BatuhanC the Emperor,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#69 - 15.06.2021 01:12
Konu basit, Roleplay'a başladığınız dönemlerde yaşadığınız durumlardan, özellikle de eğlenceli kısımlarından bahsedebilirsiniz. Öncesinden tanışıp da muhabbetinizi kesmek durumunda kaldığınız ya da aramaya devam ettiğiniz kişileri de konudan (minik bir ihtimal) bulabilirsiniz.

5. ya da 6. sınıfa gidiyordum ve o dönem RPG oyunlarına sarmıştım, SAMP denen bir şeyin olduğunu biliyordum fakat kurmasını bilmediğim için bir türlü yükleyememiştim. Bi'ara kurmayı denerken şans eseri kurdum ve Internet kısmına gelip(o zamanlar çalışıyordu) language kısmına türkçe, turkey gibi şeyler yazmaya başladım. 60-70 oyuncu çeken bir sunucuya girdim. Karakter hikayesine falan gerek yoktu, direkt girip karakter oluşturulabiliyordu. Karakter oluşturdum fakat tam bir trolldüm, roleplay hakkında hiçbir şey bilmiyordum. Zamanında herkes şikayet peşinde koşmuyordu, yeni rol arkadaşlarına kapıları açıktı. CJ attım ve aracını çaldığım kişi bana baya baya rol öğretti, temeli o zaman attım. O zamandan beri kendimi baya geliştirdim, yaklaşık 7 senedir rol yapıyorum. Mutlu muyum, evet. 2015 yılıydı, Midlife Roleplay adında bir sunucuydu sanırım, şu an bulabildiğim tek şey tanıtım konusu.

Bajan Australian, bul beni buradaysan ve hala devam ediyorsan.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok