Konu: Roleplay'e Başladığınız Dönemler  (Okunma sayısı 1590 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 29.01.2020 01:23
2014 - 2015 gibiydi o sıralar tabi ki samp bilmiyorum daha çok Minecraft oynuyordum daha sonrasında aynı sitede oturduğumuz arkadaşımın bana GTA San Andreas'ın onlinesinin olduğunu felan söylemişti girdik tabi freeroam felan daha sonra See MTA diye yabancı bir sunucuya girdik tabi o zamanlar İngilizce felan bilmiyorum işte sonra Amerikan rol konseptli Türkçe bir sunucu buldum şu an adını hatırlamıyorum baya bi araba modu felan vardı tabi MTA 1.4 alıyorduk arabaları yanlıyorduk öyle sonra illegal rolleri felan öğrendim tabi baya sarmaya başladı haraç felan kesmeye gidiyorduk millete işte böyle o zamanlar eğleniyorduk bi heves sonra buralara sardık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 27.03.2020 13:45
2012- daha devam ediyoruz bakalım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 27.03.2020 13:57
1453
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 27.03.2020 19:21
Bu tip konuları görükçe çok doluyorum, sene 2007-2008 felan olması lazım Burak Ertuğrul'un İstanbul'da Hayat diye bir sunucusu vardı. Kuzenim vasıtasıyla görüp hemen başlamıştım. Çok keyifli ve amacın tamamen rol olduğu bir ortamdı, seneler geçtikçe o keyif biraz daha biraz daha azaldı.

Birkaç yıl ara vermiştim tekrar bir hevesle başladım fakat ortadaki tablo yine kötü. Rol amacından ziyade herkes bi para biriktirme derdinde, araç alma, ev alma derdinde.. Kardeşim gerçekten mi ya? Evin olsa ne olur olmasa ne olur.. Yıllarca bu tip sistemler yokken, insanlar hayali evi varmış rolleri yapıyordu ve evde geçirdiğin süre toplasan yarım saati geçmez. Meslek botları felan çıkmış, biri şu adamları uyarsın bu para kendi cebine girmiyor diye. Herkes şehir içersinde kutuplaşmış, ortak dert para biriksin oluşum açılsın, araç alınsın. Burada yönetimleri de suçlu buluyorum. İnsanları rolden ziyade, buna teşvik ediyorlar.

Ve insanlar nasıl bileniyorsa artık, kimse dayak yemeyi vurulmayı kaldıramıyor. Dostum altı-üstü roleplay, çok kez rol icabı dayak yedim ve bu rolün bir parçası. İnsanlar artık bunu nasıl bir gurur haline getirmişse, kavga rolü dönüyor yumruk atılıyor karşı şahıs /do kanalından (-) çekiyor, niye yani niye? Yeni çağın emoteları mıdır nedir, bir emotelar görüyorum evlere şenlik..

Hele de bir SS muhabbeti var ki, topluca yapılan rollerde ki SS'leri, videoları izlemeyi çok severim. Fakat bazıları sırf konuları aşşağı düşmesin diye, tek başına olduğu bir karede kendine boktan bir rol dizayn edip 10 sayfa bunun SS'ni paylaşıyor, ee ne oldu şimdi? İnsanları roleplayi, kendilerini yansıttıkları bir vitrin halinde düşünmeye başlamış gibi, biraz salmayı deneyin dostlar konsept role, role yapmamız gerekiyor.

BONUS:
Şehri gezerken birşeyi farkettim ki.. Şu ev, roleplay sunucularında faction olmaktan çıktığından beri roller keyifsizleşmeye başladı..

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 29.03.2020 22:15
2012-2013 olması lazım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 29.03.2020 22:57
yamulmuyorsam 2007 **-RP dönemiyle başladı, hikaye bildiğiniz gibi 99, RG, Breeze, Rennie vs. devam etti. Çok güzel zamanlardı... bu platformdan tanıştığım insanlarla tatile gittiğimde oldu, uzun süreli ilişki yaşadığımda, en kötü günümde yanımda olanda. Güzel arkadaşlıklara vesile oldu SA:MP,şimdi bakıyorum ortam patlak gerçekten. Eskiler zaten bıraktı, pek oynayanda kalmadı.
« Son Düzenleme: 29.03.2020 23:17 Elvi$ »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 01.04.2020 23:51
Tam bir yrb idim. Ahh o günler keşke tekrar dönsem
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 03.04.2020 13:56
MrBennie miydi nicki tam hatırlayamıyorum, yıllar geçtiği ve uzun süre de oynamadığım için birçok şeyi unuttum diyebilirim. Lanston'ın kurucusunun gökten araçlar yağdırdığını hatırlıyorum.

Nikolas Suarez'di galiba, onu hatırlıyorum,

5 aileyi hatırlıyorum,

Pearce Talford'u hatırlıyorum,

Nordic'in kuruluşunu hatırlıyorum,

Palma Bar'ı hatırlıyorum,

Bug yapmaktan banlanan Chico Nova'yı hatırlıyorum,

Theodore Gavilian'ı hatırlıyorum,

Grossi Famiglia'yı hatırlıyorum,

Roland, Stanislav, Corradeo ve niceleri,

Ahmet'in (revo) Küba mafyası, Adını hatırlamadım ama, bizim limanı basıyorlardı, hatırlıyorum :P

Edit 2: Kurdish agent, 8 dolara adam dövülürü hatırlıyorum. Damyen reyiz oyuna girdi'yi hatırlıyorum, Utku'ya selam olsun.

« Son Düzenleme: 03.04.2020 14:00 vatansever »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 03.04.2020 14:04
@vatansever

Oğlum o kurdish agent mevzularını falan biz yapmıştık full.  ;D Ne çok boş zamanım varmışta şu videoları çekmişim hahaha.

Spoiler: GösterGizle

Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
ba2handro,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 03.04.2020 14:12
@vatansever

Oğlum o kurdish agent mevzularını falan biz yapmıştık full.  ;D Ne çok boş zamanım varmışta şu videoları çekmişim hahaha.

Spoiler: GösterGizle

@nimphelos yemin ederim tahmin ediyodum... efsane ya hahahahah videoları da duruyomuş, iyi youtube kaldırmamış 😄😄 keyifle tekrar izledim 😄
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok