Konu: Roleplay'e Başladığınız Dönemler  (Okunma sayısı 1595 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#70 - 15.06.2021 04:18
Sanırım 2014-2015 arası başladım, bir RP sunucusuna girebilmek için can atıyordum 3.başvurumda kabul etmişlerdi. Tabiii ilk işim videolarda söylenilenlere göre balık tutmaktı. Ardından bir karakteri gördüğümde heyecanlandım ve yanına gidip "/b Selam, şehirde yeniyim. Tanışalım mı?" yazmıştım.  :garip:

Arkadaş beni pm'den uyardı ve forumdaki rehberler konusuna yönlendirdi, belki de bunu yapmayıp beni banlatsaydı şuan RP oynuyor olmazdım. Buradan ismini bile hatırlamadığım arkadaşa selamlar  :-\
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#71 - 15.06.2021 16:58
2012 yılında başlamıştım.Çocuktum, rol yapmayı falan da bilmiyordum paso DM atıp rol yaptığımızı zannederdik,ne günlerdi be. :-\
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#72 - 16.06.2021 12:06
Rol yapma macerama 2016 yazında Game Of Thrones temalı bir Facebook grubunda başladım ve 3 sene devam ettim. Ardından Discord üzerinden DnD (Dungeons and Dragons) 3.5 oynamaya başladım amatör olarak ve de hâla amatörüm. (Bitirdiğim campaign sayısı iki ya da üçü geçmez xD) Ardından Pandemi döneminde SAMP'ı keşfettim. 18 yaşında herkesten çok geç olacak şekilde SAMP'ı keşfettim ve bir sunucuya kaydolarak rollere başladım. Facebook'tan text tabanlı RP'e alışık olduğum için aldım başını gittim gidebildiğim kadarıyla ve şu an buradayım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#73 - 16.06.2021 18:06
Sene ya 2008 ya 2009. İstanbul RP'de sıfır rol bilgisiyle TRT'ye girmiştim. 200 dakika, 300 dakika jail alıp rehber okuya okuya öğrenmiştim rol yapmayı. Sonrasında sunucuya revizyon gelip her şey sıfırlanınca polis rolü yapmak için EGM'ye girmiştim. Aylarca lobide, kapıda, garajda, çatıda elde MP5 ile nöbet tuttuğumu bilirim.

İstanbul RP'yi unutmayan varsa cidden eskidir :D Yaşar Ailesi :D :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok