Konu: Roleplay'e Başladığınız Dönemler  (Okunma sayısı 1606 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.12.2019 18:47
Konu basit, Roleplay'a başladığınız dönemlerde yaşadığınız durumlardan, özellikle de eğlenceli kısımlarından bahsedebilirsiniz. Öncesinden tanışıp da muhabbetinizi kesmek durumunda kaldığınız ya da aramaya devam ettiğiniz kişileri de konudan (minik bir ihtimal) bulabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 12.12.2019 19:06
5.Sınıfta felanım, bir arkadaşımın bahsetmesi üzerine aşırı hevesle araştırıp bir yerlerde oynqyıp sonunda ismini hatırlamadığım düagün bir sunucuya girip Alhambra'ya gitmiştim. Siparişlerle ilgilenen birisi vardı, elindeki tepsiyi bırakır gibisinden bir emote vermişti. Tabii o sırada farklı emotelar felan da görüyorum. Ben herşey için komut var sanardım :( /me yerine /tepsibirak gibi felan:// Ondan sonrasında Türk Rol sunucularında oynayarak birşeyler öğrenerek farklı sunuculara geçiş yaptım ve genellikle sürekli devam ettim oynamaya. Sonuç olarak buradayım...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 12.12.2019 19:09
Role başladığım ve beraber uzun yıllarca beraber rol yaptığım herkes bıraktı, burada bulabileceğimi sanmıyorum..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

h4x

*
v2 Oyuncusu
#3 - 12.12.2019 22:25
2010 falan tam olarak keyif aldığım zamanlar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 12.12.2019 22:29
2014-2015 senesi

ismim Max olsa bile gerçek ismimi söylüyodum oyunda masum masum etrafta dilenci gibi koşuşturuyordum sonra beni helperlerden önce bi abi velayetine aldı, bana rol nedir öğretti hatta facebook üzerinden de konuşuyorduk sonra bağlantılarımız koptu..

fark ettiğim detay var ilk defa rol yapmaya başlayanlar samp ortamında rol yapanlardan daha geniş düşünceye sahipler :p
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 13.12.2019 00:23
5 sene önce arkadaşlarımın kanka gel polis oluyon mafya oluyon banka soyuyon demesiyle başladım ilk sene vasat geçse de bir şekilde kurtardım kendimi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 13.12.2019 03:11
Role başladığım ve beraber uzun yıllarca beraber rol yaptığım herkes bıraktı, burada bulabileceğimi sanmıyorum..

Hepsi evlendi çoluk çocuğa karıştı.

99v1 yeni açılıyordu. Ondan öncesinde tryhard freeroam oynardım. Stanislav'a girebilmek için bir ay pizzacı rolü yaptığımı hatırlıyorum. Düzenli bir şekilde kasasında durur, pizza pişirirdim. O zamanlar sunucu ekonomileri zor olurdu. Sadler Shit alabilmek için deli gibi para kasmıştım aşırı zor bir "Kamyonculuk" sisteminde. Sonra 10k'ya hurdalıktan almak için sıraya girmiştim. Güzel günlerdi. Ama garibime giden şey, 12 yaşında özendiğimiz oluşturduğumuz 21 yaşında karakterlerin yaşına gelip hayatın hiç o zamanlar hayal ettiğimiz gibi olmadığını görmek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 13.12.2019 03:15

99v1 yeni açılıyordu. Ondan öncesinde tryhard freeroam oynardım. Stanislav'a girebilmek için bir ay pizzacı rolü yaptığımı hatırlıyorum. Düzenli bir şekilde kasasında durur, pizza pişirirdim. O zamanlar sunucu ekonomileri zor olurdu. Sadler Shit alabilmek için deli gibi para kasmıştım aşırı zor bir "Kamyonculuk" sisteminde. Sonra 10k'ya hurdalıktan almak için sıraya girmiştim. Güzel günlerdi. Ama garibime giden şey, 12 yaşında özendiğimiz oluşturduğumuz 21 yaşında karakterlerin yaşına gelip hayatın hiç o zamanlar hayal ettiğimiz gibi olmadığını görmek.

@Rosato
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 13.12.2019 05:17

@Rosato

4846 ben olmalıyım oradaki  ::) ::) ::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 13.12.2019 12:46
2013 - 2014
Freeroam serverlerinde tanıştığımız arkadaş ortamlarımız ile bi roleplay serveri bulmuştuk tabiki nasıl yapıldığını bilmiyoruz, girdik falan boş boş dolanıyoruz bize temizlik mesleği gösterildi defalarda gidip geliyoruz gidip geliyoruz bisiklet falan alıyorduk araba almak için paraları birleştiriyorduk ve her defasında araçlarımız siliniyordu tabi nasıl oluyor bilmiyorduk bunun üzerine bu sunucunun kapandığını fark ettik meğersem 0.3dl'ye geçiş yapmışlar bizde bir süre oynamayı bıraktık tekrardan başlayıp farklı sunucularda rol yapmamızı geliştirdik zenci rolleri yaptık, mafya rolleri yaptık ve akla gelebilecek bir çok rolü yaptık ve sonuç burada zenci rolleri yapmaya devam ediyorum. :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok