Niye alakasız kişilerin yorumları var? Yetkili savunma istedi ve ben sürdüğü bir turda yanındaydım. Kaydı var, hile olsaydı belli olurdu. Videoda takılma var diyorsunuz o render problemi fps i düzgün halini de atarız dert değil.

hile kullanıyor ve belli oluyor, madem fpsi düzgün hali var adama demezler mi niye başta atmadın? insanları keriz yerine koymaya bayılıyorsunuz indirin kepenkleri
@makinen nedir derdiniz? şikayette ne şikayetçi tarafsınız, ne de şahitsiniz ne de şikayet edilen. Boş boş yorumlar ile kin kusmanın manası yok. Kanıtların ve savunmanın yeterli olup olmadığına yetkili karar verir.
Jester kullanıp hile açanda, aynı yarıştayız ve bu bizide etkiledi dostum haberin olsun

Kesin bir karar yokken böyle bir yorumun amacı nedir? Topluluk kuralları açık, kışkırtma ve nefretten vazgeçin. Dileyen dilediği aracı kullanır ve bu bir oyun. Oyun mekanikleri 2004'te yapılmış ve sonradan gönüllüler tarafından geliştirilerek online olarak oynanmaya başlamış. Kusursuz bir şey olamaz ve sanıyorum bu durum oyunun mekaniklerinden kaynaklanmakta. Ayrıca Jester ile Elegy'nin yolda gidiş hızları aynı olmamakla birlikte, yokuş aşağı veya yokuş yukarı çıkarken verecekleri performanslarda farklıdır. Nos kullanımı devreye girince, sanki iki aynı aracı kıyaslıyor gibi değerlendirmeyin.
Düzgün bir şekilde yorumlar yapmak varken yaptığınız şey ancak sizi küçültür, tartışmaktan ziyade anlayışlı olmalısınız. Bir sorun varsa çözüme kavuşturacak kişi yetkililerdir, sizlerin burada bir şeyler yazmanız (alakasız) mantıksız. Kanıt istedi yetkili ve paylaşıldı, tekrardan render alarak fps iyi halini de paylaşacağım.
O sürerken yanındaydım ayrıca yanılmıyorsam bunun için hile korumaları da mevcut, hile koruması devreye girer ve kişi çoktan tespit edilirdi hile kullanıyor olsaydı.