Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yuina_Ayres
@NNapolyonOlaya dahil olan şahit karakter adı: Audace_Scolastica
@byrawelOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.01.2026, 00:36
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 31.01.2026 tarihi, saat 00.37 civarında Signature birliği ile beraber yarış yapıyorduk. Birkaç kez birinci oldum, sonraki turlarda da hız hilesi kullanarak yarıştı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): İlk kanıtımda görüldüğü üzere çok keskin bir viraj alıyoruz, arkadaşın aracı neredeyse durma noktasına geliyor. Ben buna rağmen o virajı ayağımı gazdan çekmeden dönmüştüm. Fakat ne hikmetse arkadaş bir anda yokuş bir yolda Jester ile benim Elegy'mi geçiyor. İnceleyecek olan yetkili arkadaş bilmiyorsa söyleyeyim, Elegy Jester'dan hızlanma olarak daha iyi bir araç. Yokuşlarda da daha iyi performans gösteriyor. Yetkili arkadaş videoyu izlediğinde anlayacak zaten, ayağımı gazdan çekmediğim halde Jester beni gelip geçiyor üzerine fark atıyor.
İkinci kanıtımda da hafif yokuş düz bir yoldan aşağı iniyoruz. Jester ve Elegy araçlarının top speedleri aynı olmasına rağmen hız hilesi kullanıp bana yetişiyor ve beni top speeddeyken geçiyor, yani hız hilesi kullandığı belli.