Konu: Yuina Ayres hız hilesi kullanımı  (Okunma sayısı 871 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.02.2026 23:10
Merhaba, gönderdiğiniz video kaydı 15 fps olduğu için bir şey anlaşılmıyor :D. Ayriyetten gönderdiğin videodaki yarış seninle yaptığımız ilk yarıştı. Benim gönderdiğim video kayıtları ikinci yarış. Kayıtları karşılaştırırsanız zaten saatler arasındaki farkı da anlayabilirsiniz. Ekstra olarak video kaydı yandaki kişiye ait, yani ne senin speedonu görebiliyorum, ne de bastığın nitroların ekranda nasıl gözüktüğünü. Belki de nitrocontrol cleosu kullanıyorsun ve istediğin zaman nitro basıyorsun. Bu sadece senin ekranında belli olabilen bir eklenti, diğer kişiler nitronu her bastığında değil süresi geldiğinde bastığını görür. Beni geçtiğin yerde nitro kullandığını söylüyorsun ama ikinci kaydımda ben top speed ile gidiyorum, 163. Jester ile Elegy'nin top speedleri aynı, nitro kullanman senin aracının top speedini arttırmaz.

#11 - 01.02.2026 23:18
Konudan alakasız, kendini savunamayınca bana suç atmaya başlamışsın. Hile olduğumu düşünüyorsan benimle ilgili şikayetini oluşturabilirsin, iki yarış için de kaydım mevcut ve savunmamı yaparım. 2.4 addon kurarsan aracın zaten kolay kolay kaymaz. Kaybetmeyi yediremeyip hileye başvurman hoş değil, umarım bir daha aynı hatayı yapmazsın. İyi forumlar.

#12 - 01.02.2026 23:32
Arkadaş benim hile olduğumu söylüyor fakat oyunu baştan aşağıya modlu olduğu için benim Nos kullandığımı görmüyor, ben orda onu nosla geçiyorum ve arkadaş orda elegy kullanıyor fakat araç hiç kaymadan sürüyor elegy'nin mantığı zaman dirif aracı olması fakat Dark aracı gibi kullanıyor çoğu yerde  Ben onu geçtiğim yerlerde NOS bastım ve geçtim zaten Elegyle Jesterin arasında 20 kilo metre oynuyor onuda NOSLA çok kolay kapatabiliyorsun

#13 - 01.02.2026 23:34
şikayet edilen arkadaş insanları mal yerine koymasın biraz şerefi varsa alt tuşunu söksün, bide nos basıyom falan demiş kullandığı araba jester, elegy kullansa neyse dicem

Bir çok defa nos kullanarak geçtim. Kişinin oyununda efekt modu  olduğundan ötürü nitro görünmemektedir. Yanlış anlaşılma vardır hile değilim.

2.26 kralı gelse böyle hızlanamaz
« Son Düzenleme: 01.02.2026 23:37 makinen »

#14 - 01.02.2026 23:57
Niye alakasız kişilerin yorumları var? Yetkili savunma istedi ve ben sürdüğü bir turda yanındaydım. Kaydı var, hile olsaydı belli olurdu. Videoda takılma var diyorsunuz o render problemi fps i düzgün halini de atarız dert değil.

#15 - 02.02.2026 00:01
Niye alakasız kişilerin yorumları var? Yetkili savunma istedi ve ben sürdüğü bir turda yanındaydım. Kaydı var, hile olsaydı belli olurdu. Videoda takılma var diyorsunuz o render problemi fps i düzgün halini de atarız dert değil.

hile kullanıyor ve belli oluyor, madem fpsi düzgün hali var adama demezler mi niye başta atmadın? insanları keriz yerine koymaya bayılıyorsunuz indirin kepenkleri

#16 - 02.02.2026 00:04
Jester kullanıp hile açanda, aynı yarıştayız ve bu bizide etkiledi dostum haberin olsun ::) ::) ::) ::) :manifdog

#17 - 02.02.2026 00:42

hile kullanıyor ve belli oluyor, madem fpsi düzgün hali var adama demezler mi niye başta atmadın? insanları keriz yerine koymaya bayılıyorsunuz indirin kepenkleri
@makinen nedir derdiniz? şikayette ne şikayetçi tarafsınız, ne de şahitsiniz ne de şikayet edilen. Boş boş yorumlar ile kin kusmanın manası yok. Kanıtların ve savunmanın yeterli olup olmadığına yetkili karar verir.

Jester kullanıp hile açanda, aynı yarıştayız ve bu bizide etkiledi dostum haberin olsun ::) ::) ::) ::) :manifdog

Kesin bir karar yokken böyle bir yorumun amacı nedir? Topluluk kuralları açık, kışkırtma ve nefretten vazgeçin. Dileyen dilediği aracı kullanır ve bu bir oyun. Oyun mekanikleri 2004'te yapılmış ve sonradan gönüllüler tarafından geliştirilerek online olarak oynanmaya başlamış. Kusursuz bir şey olamaz ve sanıyorum bu durum oyunun mekaniklerinden kaynaklanmakta. Ayrıca Jester ile Elegy'nin yolda gidiş hızları aynı olmamakla birlikte, yokuş aşağı veya yokuş yukarı çıkarken verecekleri performanslarda farklıdır. Nos kullanımı devreye girince, sanki iki aynı aracı kıyaslıyor gibi değerlendirmeyin.

Düzgün bir şekilde yorumlar yapmak varken yaptığınız şey ancak sizi küçültür, tartışmaktan ziyade anlayışlı olmalısınız. Bir sorun varsa çözüme kavuşturacak kişi yetkililerdir, sizlerin burada bir şeyler yazmanız (alakasız) mantıksız. Kanıt istedi yetkili ve paylaşıldı, tekrardan render alarak fps iyi halini de paylaşacağım.

O sürerken yanındaydım ayrıca yanılmıyorsam bunun için hile korumaları da mevcut, hile koruması devreye girer ve kişi çoktan tespit edilirdi hile kullanıyor olsaydı.

#18 - 02.02.2026 01:00

@makinen nedir derdiniz? şikayette ne şikayetçi tarafsınız, ne de şahitsiniz ne de şikayet edilen. Boş boş yorumlar ile kin kusmanın manası yok. Kanıtların ve savunmanın yeterli olup olmadığına yetkili karar verir.

Kesin bir karar yokken böyle bir yorumun amacı nedir? Topluluk kuralları açık, kışkırtma ve nefretten vazgeçin. Dileyen dilediği aracı kullanır ve bu bir oyun. Oyun mekanikleri 2004'te yapılmış ve sonradan gönüllüler tarafından geliştirilerek online olarak oynanmaya başlamış. Kusursuz bir şey olamaz ve sanıyorum bu durum oyunun mekaniklerinden kaynaklanmakta. Ayrıca Jester ile Elegy'nin yolda gidiş hızları aynı olmamakla birlikte, yokuş aşağı veya yokuş yukarı çıkarken verecekleri performanslarda farklıdır. Nos kullanımı devreye girince, sanki iki aynı aracı kıyaslıyor gibi değerlendirmeyin.

Düzgün bir şekilde yorumlar yapmak varken yaptığınız şey ancak sizi küçültür, tartışmaktan ziyade anlayışlı olmalısınız. Bir sorun varsa çözüme kavuşturacak kişi yetkililerdir, sizlerin burada bir şeyler yazmanız (alakasız) mantıksız. Kanıt istedi yetkili ve paylaşıldı, tekrardan render alarak fps iyi halini de paylaşacağım.

O sürerken yanındaydım ayrıca yanılmıyorsam bunun için hile korumaları da mevcut, hile koruması devreye girer ve kişi çoktan tespit edilirdi hile kullanıyor olsaydı.

Sakin olmalısın öncelikle, biraz sonra bazı şeylerin kayıdı gelicek merak etmee.

#19 - 02.02.2026 01:09

Dediğin gibi, Jester ile Elegy'nin yolda gidiş hızları, yokuş aşağı veya yokuş yukarı çıkarken verecekleri performans farklı, çok haklı bir yorum. Benim de değindiğim konulardan biri bu. Elegy, Jester'dan gerek düz yolda olsun, gerek yokuş aşağı ya da yukarı olsun daha performanslı bir araç. İnanmıyorsanız bunu yanınza bir arkadaşınızı alıp deneyebilirsiniz. Nos kullanımında da değişen bir şey yok, Elegy yine Jester'dan üstün bir araç. Kaldı ki sizin gönderdiğiniz kanıt ile benim gönderdiğim kanıtlar aynı değil. Siz farklı bir yarışı gönderiyorsunuz, ben farklı. Sağ alttaki tarihlerde de her şey gözüküyor. Kimse kimseyi kandırmasın, 500 MB boyutunda bir oyun için bu kadar hırs yapmanıza gerek yok.

Az önce yapılan bir yarıştan kesit, yeni viraj dönmüşüz ve nitrosuz Jester ile nitrolu Elegy'nin kapışması.  Jester'ın hızlanması size de garip geldi değil mi? Hayır, hiçbir sorun yok. Çünkü o 1000 HP bir Supra. Böyle hızlanması normal yani :ASd.ASD.a