Selamlar, birliğin R20'si olarak cevap veriyorum. Arkadaşların büyük ihtimal olay akışından haberi olmadığı için rol geçmişini detaylı şekilde anlatacağım.
İki gün önce arkadaşların birliğinde bulunan ve R1 rolü yapan Benz Owen isimli arkadaş sokağımıza gelip Kaeron Blanda isimli birlik üyemden(R12) haraç istedi, Benz Owen'in takıldığı yerleri bizzat İC şekilde takip ederek öğrendik ve akşamına Signature garaja gittik, dikkat çekiyorum hiç bir şekilde BRAWL amacımız yoktu. Garajda yaklaşık 5 dakika yetkili birisini bekledik ve KAİ SAGA ile iletişime geçtik, Kai bize yukarı çıkmamızı söyledi ve bizde dediğini yaptık, oturduğumuz anda Kai'i bekledik ve tabii ki gelmedi, bulunduğu yere birini gönderdim ve yukarı çağırttım, Kai bize konuşacak bir şey yok gibisinden bir cevap verince olaylar patladı, hem dalga geçtiklerini düşünerek hemde haraç rolü gerçekleştirmeleri sebebiyle birlik üyelerime saldırması talimatını verdim. Hem haraç rolüne girişiyorlar hemde İC dalga geçiyorlar. Bu durumda saldırmamız gayet normal, size İC veya OOC bir kin beslemiyoruz, rol gidişatına göre hareket ettik. Özetlemek gerekirse haraç rolü gerçekleşti, bizzat hoodlarına gidip kaale alınmadığımızı görünce brawl rolü gerçekleştirildi. Bu şikayeti açarken olaydan haberin olmadığı için sana gereksiz agresif rol gibi geldi, birlik üyelerinin ne yaptığını R15'inin bilmemesi benim sorunum değil.