Benz Owen karakterinin gereksiz kışkırtma rolleriyle,DM arayışındaki arkadaşların da ekmeğine bal sürülmüş oldu o şekil gerçekleşti bu olay.Benz'i arıyoruz diyorlar onu garajdan kovduğumu söylüyorum her önüne gelen küfür savuruyor.Anladık zenci birliği taşkın,serseri rolü yapıyor da bu gergin rolleri DM girmek için yapıyor olmayasınız?

Benz karakterleriyle kendilerinin de problemleri var ve kendileri de biliyor onu bizim yollamadığımızı.(tek itirazı olan varsa kendi ağzınızdan SS var)
Benz'in ortalığı karıştırmaya çalıştığını bildiğim için hiç bir agresif rol yapmadan çok kalabalık patron kimse yukarıda konuşalım diyorum lideriniz Juan'dan önce hepiniz yukarıya çıkıp küfür yarışına giriyorsunuz.Bizim birlikten tek kişi size küfür etti mi? Tek bir örnek verebilecek misiniz? Zaten size karşı Benz'i savunacak olsam getirip sokağınıza atmazdım onu değil mi? Lideriniz diyor haraç mevzusuna inanmıyoruz siz diyorsunuz haraç kestiler.Bir garaj zenci çetesinden neden-neyin haracını kessin? Benz'in ortalığı karıştırma hevesi,sizin DM hevesiniz başka bir şey değil hani görünen köy uzakta değildir çok savunmaya gerek yok.Ayrıca özellikle Kai_Shaabaz
@topel in ısrarla devam ettirdiği hatalı emotelerden bir tanesinin de bulunduğu,agresif rollerinizi ispatlayan tek bir SS bırakacağım.Zenci rolü yapıyorsunuz diye DM arayışına çıkmanız şart değil.Ayrıca yazım kurallarına aykırı şekilde büyük harflerle küfür yazıp DM'yi tetiklemek için uğraşan sonra da yaralı düşen Chioma_Adesanya yaralı rolü yaptı mı orada? Yapmadı.

Fazla iletiye gerek yok durum ortada sonuçlansın.İyi roller dilerim.