Konu: Ryan Pavlushka | OOC TİCARET MULTİACCOUNT  (Okunma sayısı 1023 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 04.01.2026 23:42
Discord üzerinden alınan ssler kanıt olarak sayılmaz, bunun bilince olarak yap ki ben ban yedikten sonra saldım seni başımdan savmak için x kişisinin ismini verdim belki o yada o değil anlıyacağın.

Sıkıntı yok kuzen adminler gerekli incelemeyi yapar zaten
Görüyorsun oğlum adam bile kendi ağzıyla geldi söyledi buradan daha ne yazmaya devam ediyorsun sağdan soldan youtube videolarını atıyorsun başkasının.  Şikayet sonuçlanabilir sayın admin. @raistlinn

Ha diyorsunki videodaki ses benim değil, benimle discord üzerinden konuştuğun seste benim değil diyorsun. Sana orada Ryan mısın diye sormuşum doğrulamışsın, ardından pm'den sese çağırdığın yeri göstermişim sen hala ben değilim diyorsun, admin kandırmada var işin içinde.
Oğlum Finx hesabıyla sese geçtim Finx hesabıyla oyundayım sen anlatıyorsun neyin derdindesin kafanı çözemedim ben senin hala?  :D

Kardeşim DM attığın videoda Rashad hesabında Owsrcih'in birliğinde latin rolü yapıyorsun, seste çıktığımızda ise Finx hesabındasın, kaptın mı?

#31 - 04.01.2026 23:43
MERHABA MERLONN BEN FİDEL Sikayeti okuyorum sonra senin hakkindan gelecegim ban yedik halen dert olmuşuz sana

#32 - 04.01.2026 23:47
RGUHEURIJGHUEIRGHERGHIEGHUIERGUHIEGEUIG ulan siz ciddi misiniz ya carlos seni biz banlattık gülüm hileden dolayı siz ne kolpa adam olmuşsunuz böyle adminler gerekli incelemeyi yapıp şu tiyatroya bir son verir umarım.

#33 - 04.01.2026 23:49
RGUHEURIJGHUEIRGHERGHIEGHUIERGUHIEGEUIG ulan siz ciddi misiniz ya carlos seni biz banlattık gülüm hileden dolayı siz ne kolpa adam olmuşsunuz böyle adminler gerekli incelemeyi yapıp şu tiyatroya bir son verir umarım.
sana ne battıysa iyi batmış yeni yetme çocuk  ::)

#34 - 04.01.2026 23:49

Santiago ERIGUIERHGUIERHGUIHEROIGHEIUGRIEUORGERG

#35 - 04.01.2026 23:54
Savunmaların yapıldığını düşünüyorum, karşı taraftan daha ileti gelmezse sonuçlanabilir.

#36 - 04.01.2026 23:59
Sonuçlanabilir. fidel atmamı istedi kendisi atınca daha sağlıklı olacağını düşündüm.
« Son Düzenleme: 05.01.2026 00:57 Finx »

#37 - 05.01.2026 00:05
Ulan" derken? 14 yaşında çocuksun, psikolojin bozulmasın diye ciddi konuşuyorum; Cordizelli savaşından bu yana banlıyım oğlımmm.

Öncelikle artık SAMP oynamıyorum, farklı platformlarda farklı oyunlar oynuyorum. Burada Finx denilen cart curt kimseyi tanımam. Cigaramın hatrına geldim, dostuymuş; onun hatrına konuşacağım FİDEL olarak tamam cane?

Seni beni banlatma gibi bir lüksün olamaz öncelikle cane ; ben Cordizelli savaşında banlandım, hak ettim. Sen benimle savaşırken elin ayağın titriyordu, sağdan soldan hileler istiyordun.

Eğer burada DİSCORD KANITLARIYLA BANLANACAK BİRİ VARSA O DA SENSİN.

Demek istediğim; ne kimse Fidel'in multisi olabilir, ne de ben kimsenin multisi olurum Marlon. Ama eğer biraz daha kafamı ağrırtırsan SAMP'a geri başlarım, haberin olsun.

Dışarıyı geziyoruz, hayatımıza bakıyoruz, en önemlisi çimlere basıyoruz. Oyun olarak ETS 2 gibi oyunlar oynuyorum, kafamı rahatlatıyorum. Bakıyorum foruma, benim adımı kullanıyorsun. Yapma, canını yine acıtırım sana söyleyeyim. Kimse benim multim olamaz.

#38 - 05.01.2026 00:07

adamlarla sesteyiz. şikayet çorba oldu zaten iyice senin yüzünden etiket ettik kendimizi, bu kadar prim verdiğimiz yeter oğlum size, hadi ikileyin ufaktan

birlik tanıtımını chatgpt'e yazdırdığın gibi, hile içinde yazsaydın ya oğlum, bizim umuta niye yazıyorsun? :D
apfslodakpAOPKFPOSDKGDFOLHGH
« Son Düzenleme: 05.01.2026 00:09 CigARAm »

#39 - 05.01.2026 00:13
Kuyruk acıları yavaş yavaş belli oluyor, sonuçlanabilir.