Konu: Ryan Pavlushka | OOC TİCARET MULTİACCOUNT  (Okunma sayısı 1007 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.01.2026 22:56
Kanıtlar yavaş yavaş dökülüyor fidel, daha kim olduğunu söylemeden sesini duyan fidel olduğunu söylüyor. İtirafını et, fidel discord ismindi, orange34 ise forum hesabın, kanıtlar gelmeye devam edecek.

Attığın herşey discordan topladığın kanıtlar,

#11 - 04.01.2026 22:56
Finx adlı kişiyi tanımıyorum. Seninle geçmişte bir birlikte bulunduk diye benim ismimi sağda solda lekeleme. GTA 5 oynuyorum, adam bana ulaştı, yardımda bulunmak istedim. Eğer ola ki bir daha ismimi lekelersen sana karşı saygım kalmayacak. Aras Marlon; adamın multisi falan değilim, iletilerim her şeyim duruyor. Bir daha sakın ola boş muhabbetlere dahil etme beni. Multi olduğumu düşünüyorsanız log kayıtlarım incelensin. Bu şikayette burda kapanır hadi eyvallah.
Sakın bu işlere girme, OOC ticaret yaptığın bariz şekilde ortada. Ban yemen için elimden gelenleri yapacağım. Eğer şikayet boşa düşerse kraljack(işgalci) Sylas veya Manif'le görüşmek istiyor. Kaçar yolun yok.

#12 - 04.01.2026 22:59
Finx adlı kişiyi tanımıyorum. Seninle geçmişte bir birlikte bulunduk diye benim ismimi sağda solda lekeleme. GTA 5 oynuyorum, adam bana ulaştı, yardımda bulunmak istedim. Eğer ola ki bir daha ismimi lekelersen sana karşı saygım kalmayacak. Aras Marlon; adamın multisi falan değilim, iletilerim her şeyim duruyor. Bir daha sakın ola boş muhabbetlere dahil etme beni. Multi olduğumu düşünüyorsanız log kayıtlarım incelensin. Bu şikayette burda kapanır hadi eyvallah.
Sakın bu işlere girme, OOC ticaret yaptığın bariz şekilde ortada. Ban yemen için elimden gelenleri yapacağım. Eğer şikayet boşa düşerse kraljack(işgalci) Sylas veya Manif'le görüşmek istiyor. Kaçar yolun yok.
sylasla manifesto da  diyordu ki zaten bu konuyu biz nasıl kaçırırız oğlum, yılın muhabbeti diye bekliyorlardır kesin
PDLAĞSAFSDGOgFSADŞFGLĞSOofekpeı

#13 - 04.01.2026 22:59
Oğlum ne anlatıyorsun gece gece asidkasildkalsşikdasşlkdas Elinden geleni ardına koyma hesabın sahibi benim.

#14 - 04.01.2026 23:02
Bekleyip göreceğiz kuzenim, böyle random atarak eski hesaba girip savunma yazarak olmuyor o işler.

#15 - 04.01.2026 23:03
Bekleyip göreceğiz kuzenim, böyle random atarak eski hesaba girip savunma yazarak olmuyor o işler.
SAVUNMA YAZARAK OLMUYOR O İŞLER NE OGLUM OTURUP SENİ Mİ İZLİYEYLİM ASŞDFKASŞİLDKAŞLSJKDŞALSKDAS Şikayet sonuçlansın yaa çok güldük yeter.

#16 - 04.01.2026 23:04
aslan kardeşim benim, hepiniz falqon'un birliğinden çıkma artıklarsınız, kısacası yrb ss'leri atan mahlukatlar da diyebilirim.
bu özgüven nereden geliyor oğlum size? zamanında bilirsin yeri yalardın marlon. şimdi noldu bu kin nereden geliyor sana? :D

#17 - 04.01.2026 23:06
@CigARAm isimli arkadaş açılan 2 şikayetede yorum yapıyor, adminler ilgilenebilir mi?

#18 - 04.01.2026 23:09
@CigARAm isimli arkadaş açılan 2 şikayetede yorum yapıyor, adminler ilgilenebilir mi?
Hemen kardeşim yolluyorum yetkili adsasdasilkdas

#19 - 04.01.2026 23:12
Senin niye elin ayağın dolaştı kuzen, madem OOC Ticaret yapmadın adam akıllı savunma yapar incelenmesini ister otururdun, böyle randomlarla kışkırtıcı cevaplarla uğraşmazdın senin ne yaptığını ikimizde iyi biliyoruz.