Konu: Ryan Pavlushka | OOC TİCARET MULTİACCOUNT  (Okunma sayısı 982 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.01.2026 22:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryan Pavlushka @Finx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: onaylı skin yapımcısı kraljack

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC ticaret / Multiaccount

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hesabın şuanki kullanıcısı kraljack'ten hesabı ooc ticaret ile almış, bu durumda hem multiac ve ooc ticaret yer alıyor. Bu bilgiye bizzat kraljack'ten eriştim. arkadaşın eski hesabı ise @orange34. Gerekli kontroller yapılırsa anlaşılır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://share.zight.com/Kou2nLRk
https://hizliresim.com/bkencnm (İleti geçmişi - kraljeck showroom)

Ek açıklamalar(varsa): Eğer şikayet boşa düşerse kraljack isimli showroom tasarımcısı yüksek rütbeli biriyle konuşmak, mevzuyu sürdürmek istiyor.

« Son Düzenleme: 05.01.2026 00:33 wandex »

#1 - 04.01.2026 22:32
Discord kanıt niteliği taşımıyor üstelik incelemeye alabilirsiniz hesap bana ait.

#2 - 04.01.2026 22:34
Discord kanıt niteliği taşımıyor üstelik incelemeye alabilirsiniz hesap bana ait.

Buradada dümen çakma finx'im, Kraljack'in sesini çoğu kişi biliyor, videodaki kraljack'in sesi olduğuna göre sabit kanıt. Bu videoda ise hesabın gerçek sahibi olduğunu iddaa ediyorsun, KralJack'i yani işgalci'i tanıyanlar senin gerçek sahip olmadığını rahatlıkla anlar, kraljack'i tanıyan birine bu videou attım (skylord) videodaki sesle alakasının olmadığı belirtti. Bunu bir kaç kişiye daha sorup kanıtları göndereceğim.
https://share.zight.com/5zul2D6d
« Son Düzenleme: 04.01.2026 22:40 wandex »

#3 - 04.01.2026 22:39

Buradada dümen çakma finx'im, Kraljack'in sesini çoğu kişi biliyor, videodaki kraljack'in sesi olduğuna göre sabit kanıt.
OĞLUM KRALJACK KİM NE ANLATIYORSUN SEN Hile dilenen yrb'nin tekisin gelmiş multi diyorsun bana Hesap bana ait

DİSCORD KANIT NİTELİĞİDE TAŞIMIYOR. kraljack kim ya ne diyorsun oglum epostasına kadar herşey bende telefonuna kadar.

#4 - 04.01.2026 22:41

Buradada dümen çakma finx'im, Kraljack'in sesini çoğu kişi biliyor, videodaki kraljack'in sesi olduğuna göre sabit kanıt.
OĞLUM KRALJACK KİM NE ANLATIYORSUN SEN Hile dilenen yrb'nin tekisin gelmiş multi diyorsun bana Hesap bana ait

DİSCORD KANIT NİTELİĞİDE TAŞIMIYOR. kraljack kim ya ne diyorsun oglum epostasına kadar herşey bende telefonuna kadar. SAİLŞFKŞİLASKJFASFAS

#5 - 04.01.2026 22:43

DİSCORD KANIT NİTELİĞİDE TAŞIMIYOR. kraljack kim ya ne diyorsun oglum epostasına kadar herşey bende telefonuna kadar.

Hesabı satın aldıktan sonra eposta ve telefon değiştirmek kadar basit bir şey yok, şuanki hesabın 3-4 ay iletisi bulunmuyor.Orange34 hesabını bıraktığın gibi bu hesapta ileti atmaya başlıyorsun. Kraljack'i tanıyan ve sesini bilen kişilere foruma attığım videoyu gönderdim, sesin o olup olmadığını sordum, cevaplar gelince göndereceğim.

#6 - 04.01.2026 22:47

Hesabı satın aldıktan sonra eposta ve telefon değiştirmek kadar basit bir şey yok, şuanki hesabın 3-4 ay iletisi bulunmuyor.Orange34 hesabını bıraktığın gibi bu hesapta ileti atmaya başlıyorsun. Kraljack'i tanıyan ve sesini bilen kişilere foruma attığım videoyu gönderdim, sesin o olup olmadığını sordum, cevaplar gelince göndereceğim.
Oglum ne Orange34'u sen ne anlatıyorsun? İLŞKASİKSŞLFAS orange34 adında birini tanımıyorum ulaşmaya çalışacağım. oyunu bir süre bırakmıştım tekrar geldim önce birliğime çökmeye çalıştın şimdide hesabıma mı çökmeye çalışıyorsun??

#7 - 04.01.2026 22:53
Finx adlı kişiyi tanımıyorum. Seninle geçmişte bir birlikte bulunduk diye benim ismimi sağda solda lekeleme. GTA 5 oynuyorum, adam bana ulaştı, yardımda bulunmak istedim. Eğer ola ki bir daha ismimi lekelersen sana karşı saygım kalmayacak. Aras Marlon; adamın multisi falan değilim, iletilerim her şeyim duruyor. Bir daha sakın ola boş muhabbetlere dahil etme beni. Multi olduğumu düşünüyorsanız log kayıtlarım incelensin. Bu şikayette burda kapanır hadi eyvallah.
« Son Düzenleme: 04.01.2026 22:55 orange34 »

#8 - 04.01.2026 22:55
Kanıtlar yavaş yavaş dökülüyor fidel, daha kim olduğunu söylemeden sesini duyan fidel olduğunu söylüyor. İtirafını et, fidel discord ismindi, orange34 ise forum hesabın, kanıtlar gelmeye devam edecek.

#9 - 04.01.2026 22:55

Şikayet sonuçlanabilir.